Samsung Galaxy S7: Πληροφορίες για επιστροφή της microSD και όχι μόνο

Παίρνοντας την απόφαση να αφαιρέσει την υποδοχή για κάρτες microSD στα Samsung Galaxy S6 (και όχι μόνο), η Samsung δέχτηκε έντονη κριτική από τους fans της. Το Samsung Galaxy S7 έχει ξεκινήσει να πρωταγωνιστεί συχνά στα leaks και έχουν ακουστεί διάφορες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Οι νέες πληροφορίες λένε ότι η Samsung ετοιμάζει την επιστροφή της υποδοχής για κάρτα microSD προκειμένου να μπορούν οι χρήστες να επεκτείνουν την ενσωματωμένη μνήμη, κάτι που είχε ακουστεί ξανά.

Οι ίδιες αναφορές του, HDBlog.it, τις οποίες αναμεταδίδει το SamMobile μιλούν για δυο εκδόσεις. Η μια είναι με flat οθόνη 5.2 ιντσών. Θα υπάρξει και Edge έκδοση με οθόνη 5.7 ιντσών, η οποία όμως θα είναι κυρτή στην πάνω και κάτω πλευρά. Να πούμε ότι έχουμε δει ήδη πατέντα της Samsung για μια τέτοια οθόνη, οπότε δεν είναι απίθανο να δούμε την υλοποίηση.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, από τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge περιμένουμε επεξεργαστή Exynos 8 Octa ή Snapdragon 820 (ανάλογα με την αγορά), μνήμη RAM 4GB, κάμερα 20 Megapixel BRITECELL, USB Type-C ή και αισθητήρες πίεσης επάνω στην οθόνη. Ωστόσο, όλα αυτά βασίζονται σε φήμες και διαρροές πληροφοριών, τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο από τη Samsung.

Concept

Πηγή: 1,2

Σχόλια

  • Όσο δεν ακούει η Samsung, δεν θα ακούμε κι εμείς.
    Κάρτα
    Ραδιόφωνο
    Στέρεο ηχεία
    Dual SIM σε ναυαρχίδα

    Οι άλλοι δηλαδή που τα προφέρουν, είναι καλύτεροι;

  • @Akis συμφωνώ μαζί σου και ιδιαίτερα στο Dual Sim να είναι FULL ACTIVE... να δουλεύουν και οι δυο ταυτόχρονα όπως στο Asus Zenfone 2 στην μια ρίχνεις μια Data only sim με πολλά gb και στην δεύτερη την τηλεφωνία.... Θα είναι όνειρο έτσι ...

  • Χα... τα μισά στοιχεία που κόπηκαν από το S5 επανέρχονται (?)... ακόμα και η θέση του flash και του heart rate scanner που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πήγε στο πλάι της κάμερας στο S6. Κατά τα άλλα, αν δεν το κάνει αδιάβροχο και δεν επαναφέρει το πλαστικό τουλάχιστον σε κάποιο ποσοστό, δεν το αγοράζω.

  • Και εγώ θέλω πλαστικό για να γκρινιάζω μετά να φέρει μεταλλο και τούμπαλιν μετά.

  • Προφανώς δεν είμαι ο μόνος που αλλαξοπίστησε στην Samsung... Σίγουρα είναι πολλοί δυσαρεστημένοι από την αισχροκέρδεια δίχως όρια πια..
    Αν συνέλθει τα ξαναλέμε "Sammy"..

    Ps: Ακούς εκεί Sammy.. Λες και σε ταΐζει... Και υπερασπιστείτε την..

  • Βασικά dual βγαζεουν απλα δεν έρχονται τουλάχιστον επισημα καθώς τα μποικοταρουν οι εταιρίες κινητής κ οι αλυσίδες (αφου συνεργαζονται). Τωρα οσο αφορα το ραδιόφωνο στις περισσότερες προηγμένες χώρες δε το χουν αναγκη. Κανουν δουλειά με tunein πχ αφου τα προγράμματα data δεν εχιυν καμία σχεση με τη ληστεία που γίνεται εδώ

  • Η επιστροφή της sd δυστυχώς φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός! Όσον αφορά την κατασκευή, ναιιιι πλαστικό ξανά!!! Με χαλάει πάρα πολύ που κρατάω το s6 και είναι μια συμπαγής premium συσκευή...Άμα δεν έχει το καθρεφτέ πλαστικό στο πλάι και το πίσω καπάκι ανατομική παντόφλα φαρμακείου (s5) δε φτουράει!!!!

  • @Paschalis: κράτα τότε (γιατί αμφιβάλω αν το έχεις) το S6 με το γυαλί μπροστά πίσω και λίγο μέταλλο στο πλάι... όταν σου πέσει από 15 εκατοστά ύψος και γίνει ιστός αράχνης θα κλαις και φταίει η Samsung για τα χάλια υλικά! Αυτό που θέλει και ήθελε ο περισσότερος κόσμος από τη Samsung μετά το S5, είναι μια συσκευή με σωστό συνδυασμό μετάλλου και πλαστικού, όπως τα BlackBerry ας πούμε που είναι από τα καλύτερα σε ποιότητα κατασκευής. Να μη μας αφαιρέσουν 5 σημαντικά features και στη θέση τους να πληρώνουμε χρυσάφι το gorilla glass!

  • Τελικα μερικοι δεν ξερουν τι θελουν...στο S5 ειχα βαρεθει να ακουω οτι δεν θελουν αλλο πλαστικο,οτι θελουν πιο πριμιουμ συσκευη..οριστε παρτε το νεο S6 με γυαλι και αλουμινιο..και παλι γκρινια λυπη sd,ααα δεν βγανει η μπαταρια τι θα κανω...βεβαια φταιει και η εταιρια εστω να ειχε και υποδοχη για sd το S6...
    Αντε στο S7 θα το σωσει το πραγμα θα βαλει υποδοχη για sd,πιστευω να σκεφτει τους πελατες τις..ΑΛΛΑ παλι θα ειναι μια πριμιουμ συσκευη,μην ακουσω παλι καποιον να λεει δεν βγαινει η μπαταρια δεν το παιρνω...ΠΑΡΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
    Οι εποχες του πλαστικου παει περασαν στις ναυαρχιδες τουλαχιστον..μεχρι και η lg τωρα σκεφτεται για πριμιουμ συσκευη λογικα με το G5
    @forneverarrow σιγα μην σπασει και απο τα 2 εκατοστα,ειπαμε αυτο που λες δεν ισχυει,και εγω εχω κινητο με γυαλι με εχει πεσει 3 φορες πανω απο 1 μετρο δεν εσπασε απλα αποκτησε κατι γραντζουνιες..

  • Για τις κάρτες micro sd που υπαρχει μεγάλη δυνατότητα να χαλάσει κ να σβηστούν ολα ισχύει η ειναι ράδιο αρβυλα;Δηλαδη λενε οτι με την ενσωματωμένη μνήμη που εχει ενα κινητο εισαι πιο σίγουρος..

  • Ας σταματήσει να αισχροκερδεί με την ενσωματωμένη μνήμη και ας μην βάλει microSD. Έλεος πια. Το S6 32gb international version πουλιέται στο Amazon.com 499$ και το 64άρι 618$ !!!
    119 δολάρια παραπάνω την στιγμή που η 64άρα microsd της Samy πουλιέται στο amazon με 18 $!!! Μας g@m@e1 δηλαδή κανονικά και περιμένει να το χάψουμε κι από πάνω! Υπολογίστε τώρα ότι οι μνήμες είναι της ίδιας της Samy και στην περίπτωση που μπούνε στο smartphone δεν υπάρχει ούτε το κέλυφος ούτε το κόστος μονταρίσματος ούτο το κουτί πώλησης! Δηλαδή το πραγματικό κόστος διαφοράς ανάμεσα στα δύο μοντέλα πρέπει να είναι γύρω στα 5-10 $ μάξιμουμ. Και περιμένει τώρα η Samsunγ και η κάθε Samsung να το χάψουμε και να πάμε να πληρώσουμε άλλα 119 δολάρια επιπλέον για 32gb μνήμης. Ρε ουστ από δω. Υπάρχουν και κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

  • @darts Αλήθεια γιατί τους συμφέρει να κάνουν ban τα dual sim;Αφού πουλάνε και είναι επιθυμητά στον πελάτη.

  • @Solon συμφωνώ φίλε έχεις δίκιο... Ακριβώς για λόγους κέρδους γίνεται αυτό το παιχνίδι που γίνεται χρόνια τώρα στην Apple... Αλλά ρε παιδιά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο πόλεμος ; Αν δεν σας ικανοποιεί ένα προιόν απλά αδιαφορείστε κι πάρτε κάτι άλλο. Αν μία εταιρία έχει πάρει ψηλά τον αμανέ (καλή ώρα) κι από το 2015 κι μετά πιστεύει άλλαξαν οι ρόλοι κι πλέον δεν κινείται αναλόγος τι θελουν οι πελάτες τις αλλά πιστεύει ότι αυτοί θα μας πεί τι είναι αυτό που θέλουμε κι χρειάζόμαστε κι νομίζει ότι ήμαστε πρόβατα αλλάξτε την όπως έκανα εγώ... Πραγματικά νιώθω πολύ περίφανως που δεν έχω πχ ένα s6 κι να ΄βλέπω δίπλα έναν άλλον με το s5 κι να ζηλέυω που μου λείπουν πράγματα χρηστικά κι έδωσα ένα κόσμο περισσότερα λεφτά.....

  • Ειπικρινα αδιαφορω πια.Δε μου λεει τιποτα το γυαλι κ ο τραγικος ορος premium οταν μια συσκευη δεν καταφερνει να εχει ουτε sd ουτε fm και η μπαταρια ειναι ενσωμετωμενη λες και ειναι αυτοκινητο κ δε μπορεις να την αλλαξεις.Τα ιδια πια,τα βρισκω αλλου με καλυτερες τιμες. Εξαλλου η παγκοσμια αγορα δεν τιμησε καθολου κ σωστα κατα τη γνωμη μου,ουτ3 το s6 ουτε το note 5 παρα μονο τα μικρομεσαια samsung που πουλανε σαν τρελα.

  • Vladimire εχεις απολυτο δικιο, ο άλλος ο nick note 3 ρε φιλε δεν εχεις βαρεθει την καραμελα που πιπιλας με το ραδιο, sd, και μπαταρία σε καθε ποστ με Samsung ,

  • Το απόλυτο απο κατασκευαστική άποψη ειναι στυλ note 4.Prenium κατασκευή με πλαστικό πίσω καπάκι.Τώρα για sd πιστεύω θα μπει στο S7 μετα το κράξιμο που έφαγε οτι ακολουθεί πολιτικές apple και τα σχετικά.Τώρα για όσους κλαίγονται για ένα FM radio τι να πω υπάρχουν και τα 3310.

  • Ρε τι πλακα εχουν καποιοι.Τολμησες Νικο κ εκανες κριτικη?Πως τολμησες?Και βεβαια καλα κανεις.Δεν ξεραμε να το κλεινουμε οταν βλεπουμε στραβα.Απο το s5 και μετα στραβα αρμενιζοιμε. Πανακριβες και ελλειπεις συσκευες,ε δε θα πανηγυριζουμε κιολας. Ας ειναι καλα οι ανερχομενες σουπερ συσκευες huawei,meizu xiaomi.Με τα μισα λεφτα τα διπλασια specs.Αυτο που ταυτιζονται καποιοι με το κινητο που αγορασαν,ειναι για πολυ γελιο.

  • Εγω παντως που πηρα την super συσκευη meizu mx4 εφαγα τα λαγκαρισματα του αιωνα, θερμοκρασίες στον θεο, και διακοπές συνεχεια το ακουστικο και απο service...... αντε γεια

  • Τα ξαναλέμε όταν/άμα ξανασοβαρέψουν τη σειρά Note.
    Μέχρι τότε, γεια Samsung.

    Α κάτι άλλο.
    Όλοι όσοι χτυπιόσασταν ότι δεν γίνεται το νέο γρήγορο υποσύστημα storage να δεχτεί SD, τώρα τι λέτε;
    Γιατί άλλοι έβαλαν και μάλλον θα το "καταφέρει" και η Samsung.

  • Η επιστροφή της micro sd είναι καλό νέο για όλους τους fans της σειράς Note που κατέστρεψε η Samsung εξαιτίας των fashion victims. Το design και τα υλικά κατασκευής είναι παντελώς αδιάφορα αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία το θέλει κάποιος. Η αποσπώμενη μπαταρία μου επέτρεπε να έχω extended battery στο Note 3 και δυστυχώς δεν θα μπορώ στο 6, τουλάχιστον με power bank ίσως έχω την αυτονομία που θέλω αφού λιώνω τη συσκευή μου και καμία συμβατική συσκευή με την stock μπαταρία του δεν αντέχει πάνω από μέρα στα χέρια μου σε αυτονομία. Το ραδιόφωνο μου έλειπε όσο χρησιμοποιούσα ΜΜΜ, δυστυχώς με τους παρόχους δεν βλέπω προκοπή αφού η Samsung συνεργάζεται μαζί τους εις βάρος μας για να πουλάνε data.

    Το φλέγον ζήτημα είναι το Note 6 να είναι αυτό που πρέπει να είναι. Μετά το 3άρι η μόνη συσκευή που θα ήθελα να έχω είναι το... 4άρι. Καμία άλλη συμβατική συσκευή δεν με έκανε να ζηλέψω ούτε στο ελάχιστο. Το 5άρι μόνο με 128gb έκδοση, θα την αγόραζα αν ήμουν ο Λάτσης.

  • @forneverarrow με κατάλαβες βρε!!!!!! Ατιμούτσικο! Δε το έχω αλλά μπαίνω και σχολιάζω για να δίνω την ψευδαίσθηση στον εαυτό μου...Κάτι τέτοια έλεγε άλλος ένας κομπλεξικός με s5, όπως και ότι είχε καλύτερο design απ το s6!!!!(χαχαχχαα). Είναι αστείο να κράζεις ένα τηλέφωνο επειδή είναι πιο καινούργιο απ το δικό σου.Όταν βγει το s7 δε θα αρχίσω να το κράζω αν δε μπορώ να το πάρω. Όσον αφορά το αστείο σχόλιο σου που σπάει απ'τα 15 εκατοστά τσέκαρε ένα βίντεο με το edge που εξαιτίας του σχεδίου του είναι πιο ευαίσθητο.Αν θες να σχολιάσεις ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ "ΒΙΝΤΕΑ" ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ αστο https://youtu.be/w3Omp7Zymtg

  • Παράδειγμα έδωσα... Δεν έχω s5 ούτε είχα ποτέ !! Μα τι στο καλό τοσο δυσκολο είναι να καταλαβαίνετε τι λέει ό άλλος ?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.