Smartphones

H Samsung έχει πουλήσει 5 εκατ. Galaxy S8 σε λιγότερο από μήνα

Με την παταγώδη αποτυχία του Samsung Galaxy Note 7 πέρσι, η Samsung φέτος χρειαζόταν μια πολύ δυνατή συσκευή και τα κατάφερε με τα Galaxy S8/ S8+. Η ναυαρχίδα του 2017 έγινε διαθέσιμη 21 Απριλίου και σε κάτι λιγότερο από έναν μήνα, κατάφερε να κάνει 5 εκατ. πωλήσεις στην παγκόσμια αγορά.

Η Samsung αναμένει ο αριθμός να ανέβει σημαντικά, δεδομένης και της κυκλοφορίας του Samsung Galaxy S8 σε 120 νέες χώρες μέσα στον μήνα. Επιπλέον, στην Κίνα θα διατεθεί η έκδοση με μνήμη RAM 6GB.

Μένει να δούμε αν το Galaxy S8 θα καταφέρει να ξεπεράσει τις επιδόσεις του προκατόχου του, Galaxy S7. Τα πρώτα σημάδια δείχνουν πως θα το κάνει, μιας και οι προ-παραγγελίες του S8 ξεπερνούσαν κατά 30% εκείνες του S7.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Μαΐου 2017 16:34

Σχόλια

  • Ναι ωραία, και; θεωρείται μεγάλος αριθμός πωλήσεων δηλαδή; για τη Samsung ναι αλλά για άλλους όχι.

  • 5 εκ συσκευές (στην Παγκόσμια Αγορά...γελάνε και οι πέτρες) σε περίπου ένα μήνα...και τα μισά αν λάβει κανείς υπόψιν οτι τα αγοράσανε για click bait στο youtube για να...
    τα κάψουνε, να τα βυθίσουν σε ποτάμια, λίμνες, θάλασσες, δεξαμενές, να τα πυροβολήσουν, να τα λυγίσουν, να τα γραντζουνίσουν, να τα χτυπήσουν, να τα ρίξουν απο drones, και κάθε τί άλλη μα.....α...καλά τα πήγε η Samsung...
    Έχει επέλθει ο κορεσμός με τον κόσμο να μην έχει πιά κανέναν ενδιαφέρον και νόημα ζωής...και δεν ξέρουν τι να πούνε και τί να βγάλουν.
    Αντί να ρίξουν χρήματα για πραγματικές καινοτομίες που θα βοηθήσουν τον κόσμο σε αρμονική συνύπαρξη με τον πλανήτη, κυρίως με το θέμα "Πλανήτη"... κατασπαταλάνε πόρους για συσκευές που θα καταλήξουν σε 2-3 χρόνια στον κάδο των αχρήστων!
    Όταν ο άνθρωπος γίνεται καταναλωτικό προιόν απο τους πλουσίους των πολυεθνικών και προσκείμενων στην ΝΤΠ, αυτή είναι και θα είναι η κατάντια του ανθρώπου.
    Όσο πιό "έξυπνες" γίνονται οι συσκευές, τόσο πιό ανόητοι γίνονται οι άνθρωποι...κυριολεκτικά σε όλα. Πρώτα ρίχνουν μερικά δίς για να σε πείσουν πόσο "έξυπνο" είναι αυτό που θα σου πασάρουν και μετά σου διαφημίζουν πόση "μεγάλη" απήχηση είχε και δεν έτρεξες εσύ...ναι εσύ καημένο προιόν να το αγοράσεις. Αλλά γιατί μιλάω;
    Άσε να νομίζουν όλοι οτι ζούνε μέσα σε μία "ελευθερη" κοινωνία...λέμε τώρα.

  • Ο αριθμός Μήτσο μου είναι τεράστιος γιατί
    Α. Ο ανταγωνισμός πλέον στο Android είναι πολύ μεγάλος
    Β. Γιατί η Samsung έρχεται μετά από ένα μεγάλο φάουλ που λέγεται Note 7
    Γ. Είναι ακριβό
    Δ. Μπορείς να κάνεις την δουλειά σου άνετα και με ένα κινητό J5 χωρίς να χάνεις στην εμπειρία χρήσης.
    Ε. Είναι ίσως ο μεγαλύτερος ο αριθμός πωλήσεων ενός μοντελου.
    Νομίζω σε κάλυψα γιατί αυτός ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος για Android συσκευή. Η Apple δεν συγκρίνεται εκεί μιλάμε για κάτι διαφορετικό που τρέχει μόνο του.

  • Κάτοχος του s8 plus εδώ και 2 ,5 εβδομάδες.Ο,τι καλύτερο υπάρχει και φυσικά ό,τι πληρώσεις παίρνεις.Όσοι δεν έχουν τα φράγκα ας πάνε σε τσαόμι και κινέζους.

  • VasiliS7edge... Μας δουλεύεις πάλι?? Θα πεις ποτέ τίποτα σωστό??
    Αποτυχία με το note 7 μόνος σου το λες!!!
    Άρα όσοι δε πήραν θα πάρουν τώρα!
    Έχει βάλει στόχο τα 50 εκατομμύρια σε ένα χρόνο κ νομίζεις ότι είναι καλά τα 5 στο πρώτο μήνα???
    Έλεος δλδ!!!
    Οι πωλήσεις όσο περνάει ο καιρός θα πέφτουν!
    Οι περισσότεροι αγοραστές δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα σαν τους έλληνες για να περιμένουν να πέσει 3-4 κατοσταρικα! Το αγοράζουν από την αρχή κ πάει τέλειωσε!!!
    Από τη στιγμή κιόλας που δίνουν κ κάποια αξεσουάρ δώρα τα οποία έχουν μεγάλη αξία δεν υπάρχει κανένας λόγος αναμονής!!! Άντε το πολύ μέχρι το καλοκαίρι αναμονή δλδ 2-3 μήνες μετά παπαλα!!!!

    Γιανικλη ντροπή σου να το συνεχίζεις..
    Υπάρχουν άτομα που δεν διαθέτουν τόσα χρήματα για αγορά smartphone..

  • Ε λογικό ο περισσότερος κόσμος είναι κολλημένος με τα samsung δεν πάνε να πιάνουν φωτιά, να κολλάνε

  • Εχει ρίξει τεράστια ποσα σε διαφήμιση, προμηθευτές κτλ και ηταν αναμενόμενο κάπως, ενω ο κοσμος δεν φαίνεται να δινει σημασία σε προβλήματα παλιά ή τωρινά, αρκει να εχει το trend της εποχής.

  • Ιωάννης jb ανάφερα τους λόγους για τους οποίους τα 5 εκατομμύρια είναι πολλά για android συσκευή. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και υπάρχουν αξιολογες συσκευές με τα μισά λεφτά οπότε δεν ξέρω αν θα φτάσουν τα 50 η 60 εκατομμύρια αλλά στην περίοδο των 3 εβδομάδων είναι επιτυχία τα 5 εκατομυρια. Αυτά που έγραψα λοιπόν είναι σωστά και όχι ανακρίβειες.

  • Πολυ μικρα νουμερα τα 5 εκατομμυρια αν αναλογιστουμε οτι υπαρχουν χωρες οπως Κινα, Αμερικη και μια ηπειρος οπως η Ευρωπη με 750 εκατομμυρια πληθυσμο.

    Οι αριθμοι θα επρεπε να ειναι διπλασιοι τουλαχιστον και επιχειρηματα τυπου "υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος το Android" ειναι ακυρα απο εσας τους ιδιους τους fans της εταιριας, οταν λετε επανελλημενα εσεις οι ιδιοι πως η σειρα S ειναι η κορυφαια σε ολα τα επιπεδα.

    Εφοσον λοιπον θεωρειτε κατωτερες των περιστασεων περιπτωσεις οπως η HTC, η Sony, η LG, η Huawei και οι κινεζοι γενικοτερα, τοτε για ποιον ανταγωνισμο μιλατε? Και μην μας πειτε οτι φταιει η τιμη του, γιατι ουτε τα προγραμματα κινητης ειναι οπως στην Ελλαδα ουτε και η φορολογια τους οπως εδω.

    Εκτος αν εμεινα τοσο ευχαριστημενοι οι κατοχοι των S7 edge, που δεν κανουν την υπερβαση για την κατα τ αλλα "μεγαλυτερη" και καλυτερη οθονη η για οτι καινουριο προσφερει η νεα ναυαρχιδα της εταιριας.

  • Η συσκευη ειναι τουλάχιστον 1 χρόνο μπροστά στον ανταγωνισμό, τωρα οππο, χαβαι, ξιαομια και λετιβι ειναι για τα χαμηλα κοινωνικά στρώματα

  • @petros αναρωτιέμαι που το είδες αυτό ένα χρόνο μπροστά τουλάχιστον από τον ανταγωνισμό!

  • @gianniklis
    πως και άργησες?....τα τροχιοδεικτικά συνήθως φτάνουν πρώτα!!!!!!

  • Ειναι απαραδεκτο που γινονται τετοια ρατσιστικα σχολια που ουτε κατα διανοια συνεισφερουν σε μια υγειη τεχνολογικη συζητηση. Η γνωμη του καθενος θα πρεπε να γινεται σεβαστη και να μην προσβαλλουμε τον αλλον για κανενα λογο.

    Οσον αφορα το s8, η αληθεια ειναι πως φετος η samsung εκανε εξαιρετικη δουλεια. Ακομη και ως προς την αυτονομια εκανε παπαδες λογω του optimization και υπαρχουν πολλα βιντεακια που το επιβεβαιωνουν. Κατ' εμε ειναι η πιο ολοκληρωμενη συσκευη.

    Τελος, καλο θα ταν να εκλειπουν σχολια περι κοινωνικης στρωματωσης με βαση το τηλεφωνο σε μια χωρα που περναει φτωχα χρονια. Φτανει, πιστευω, αυτος ο «Ελληναρισμος» οπου ο καθενας μας τα ξερει ολα και θελει να φανει ως ενας απ' ολους. Πολυ κομπλεξ κατωτεροτητας...

  • H Samsung έκανε όντως εξαιρετική δουλειά,...στο s6 edge plus.
    Γι' αυτό θα κάτσω στ' αυγά μου για δεύτερο χρόνο και τα 8 κατοστάρικα, έχω πολλές άλλες ιδέες πως να τα φάω. :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.