Samsung Galaxy S8 & S8 Plus: Διέρρευσαν οι διαστάσεις τους, compact design με μεγάλες οθόνες

Ύστερα από την διαρροή των 3D renders του Samsung Galaxy S8, η ίδια πηγή έδωσε στην δημοσιότητα ακριβείς μετρήσεις των επερχόμενων ναυαρχίδων της Κορεατικής εταιρείας, Samsung Galaxy S8 και S8 Plus.

Το μεγαλύτερο Samsung Galaxy S8 Plus θα έχει διαστάσεις 152.38×78.51×7.94mm. Αυτές οι διαστάσεις είναι μεγαλύτερες σε ύψος και πλάτος από το Galaxy S7 Edge, ωστόσο υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό, αφού η οθόνη του θα είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Όταν κοιτάς την συσκευή από μπροστά η οθόνη θα έχει το φαινόμενο μέγεθος των 6.3 ιντσών, ωστόσο θα είναι λίγο μεγαλύτερη στην πραγματικότητα αφού έχει κυρτές πλευρές.

Το “μικρότερο” Samsung Galaxy S8 θα έχει διαστάσεις 140.14×72.20×7.30mm, δηλαδή ελάχιστα πιο κοντό και λεπτό από το Galaxy S7, ωστόσο θα έχει μεγαλύτερο πλάτος. Ίσως θα έπρεπε να το συγκρίνουμε και αυτό με το S7 Edge, καθώς η οθόνη του θα είναι λογικά στις 5.7 ίντσες, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν τις καμπύλες. Αυτό σημαίνει ότι το Samsung Galaxy S8 θα έχει μεγαλύτερη οθόνη από το S7 Edge, ενώ έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με αυτό. Αυτές οι μετρήσεις έρχονται κοντά στις 5.7 και 6.2 ίντσες για τις οποίες υπήρξαν φήμες τον Δεκέμβριο.

Αν οι διαστάσεις αυτές ισχύσουν τελικά, οι δύο ναυαρχίδες της Samsung θα έχουν μεγαλύτερο πλάτος, ωστόσο φαίνεται ότι έχουν κάνει τα πάντα για να μειώσουν τις διαστάσεις. Στις φωτογραφίες το κίτρινο μέρος είναι η οθόνη, και βλέπουμε ότι και στις δύο συσκευές τα bezel δεξιά και αριστερά είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Σε κάποιο render φαίνεται η κάμερα να προεξέχει ελάχιστα. Ερωτηματικό παραμένει το μέγεθος της μπαταρίας, αφού φαίνεται ότι η Samsung έχει χρησιμοποιήσει κάθε χιλιοστό του χώρου, ειδικά από την στιγμή που χρησιμοποιεί τόσο μεγάλες κυρτές οθόνες.

Επιπλέον, βλέπουμε το Power Button να έχει μετακινηθεί στα αριστερά, ενώ στα renders υπάρχει microUSB 2.0 αντί για USB-C. Στην αρχή δεν φάνηκε αρκετά πιστευτή αυτή η είδηση, ωστόσο ένα κατασκευαστής θηκών πρέπει να γνωρίζει το είδος της θύρας από τώρα για να αφήσει τον κατάλληλο χώρο.

Samsung Galaxy S8 και S8 Plus dimensions renders leak, Samsung Galaxy S8 & S8 Plus: Διέρρευσαν οι διαστάσεις τους, compact design με μεγάλες οθόνες

Samsung Galaxy S8 και S8 Plus dimensions renders leak, Samsung Galaxy S8 & S8 Plus: Διέρρευσαν οι διαστάσεις τους, compact design με μεγάλες οθόνες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
johntsian84

Το προτιμώ λίγο ποιο φαρδύ το τηλέφωνο παρά να ειναι σαν τηλεκοντρόλ ωραίο φαίνεται οπτικά άλλα να το πιάσουμε κιόλας να μην έχει θέμα τα τόσα μικρά περιθώρια.

fanis

6.2 inches (~88.6% screen-to-body ratio)

football 4 ever

καντε το και 55′ να το εχουμε να το χρησιμοποιουμε και σαν τηλεοραση..-_-
f@ck your logicks!!

Ιωάννης jb

Αυτήν η μόδα με τα ανύπαρκτα περιθώρια στα πλάγια είναι τραγική!!
Σκεφτείτε ένα κομμάτι γυαλί 15cm επί 7.5!!
Πως να το πιάσεις??
Δε γίνεται!!!!
Για μπατσες οι εταιρίες!!!

Γιώργος Κ.

Λογικά θα υπάρχουν συγκεκριμένοι ειδικοί μηχανισμοί που θα επιτρέπουν στον κάτοχο της συσκευής να το κράτα απροβληματιστα και θα αποφευχθούν ατυχείς λάθος πιέσεις στυλ s7 edge (τα οποία είχαν απαλειφθεί στο note 7)

Geo pap

Σαν το αγαπημενο μου s7 δεν εχει!!!δεν μ αρεσει καθολου αυτη η νεα μοδα με μηδενικα bezel.ειπαμε δεν μας αρεσουν τα bezel αλλα μην παμε και στο αλλο άκρο.ειπαμε.δηλαδη η δεν θα εχει καθολου ειναι σαν παντοφλα,ημαρτον!το s7 για εμενα εχει τις τέλειες διαστάσεις και για οθόνη και για body ratio.

Nick

Η κακογουστιά και η ματαιοδοξία σε όλο της το μεγαλείο. Είναι πραγματικά κρίμα που η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου συμπεριφερεται και καταναλώνει προϊόντα όχι με βάση το τι αρέσει προσωπικά στον καθένα και στην καθεμία αλλά με κριτήριο το πόσο pop(ular) και πόσο in είναι, πόσο status έχει, πόσο θα εντυπωσιάσει (ποζεριά) στο τραπέζι στην καφετέρια, κλπ. Τα πάντα πλέον περιστρεφονται γύρω από αυτές τις έννοιες λίγο πολύ, όλοι θέλουν να γράψουν/ανεβάσουν κάτι “έξυπνο” σε fb & twitter να πάρουν like να γίνουν viral. Θα με επιβεβαιώσει και σε τούτο το post η συνέχεια στα σχόλια όπου θα αναδειχθεί για άλλη μια φορά η ματαιοδοξια του κόσμου ο οποίος θα αρχίσει να μου επιτίθεται με σχόλια τύπου “ποια συσκευή έχεις εσύ και πόσες πωλήσεις έχει κάνει (υποννοώντας προφανώς λίγες, άρα όχι δημοφιλές,cool κλπ, άρα όχι καλό =ποιοτικό)”. Ξεκινήστε χαχα.

Gvirginia

@Nick

Ποια συσκευή έχεις εσύ και πόσες πωλήσεις έχει κάνει?

@Ιωάννης jb

Τα ποτήρια πώς τα πιάνεις?

ΥΓ: Όποιος δε θέλει, μην αγοράσει. Αν το προϊόν-concept κριθεί αποτυχημένο, θα φανεί στις πωλήσεις και όχι στα σχόλια των blogs.

vladimiros

@Nick Για πες μας ρε φιλε πια συσκευη εχεις και ποσες πωλησεις εχει κανει?? (: (:

endru

κατσε πρωτα να βγει στιν αγορα… μην εχουμε καμια εκριξη απρηλιατικα και νομιζουμε οτι ειναι πυροτεχνιματα..

Ξερόλας

Μετα τις Φεράρι και τις Μπέντλεϊ ακούσαμε και την σύγκριση ενός κινητού με ποτήρι…
@Gvirginia δεν ισχύει πάντα αυτο με τις πωλήσεις ….βλέπε apple …τόσο διαφήμιση για πολλά πρόβατα ….βλέπε note7 … ποσο αποτυχημένη συσκευή για αλλα πρόβατα…..εδώ δεν τα έδιναν πίσω κάποιοι 😂😂

Λ L Ξ X

Με το xiaomi mi mix δεν σας είδα να λέτε τπτ για τα μηδαμινά μπέζελ! Επίσης το αστείο με το “μπαμ” πέρασε, δεν σας το είπαν;
Και @Nick λυπάμαι αλλά η Samsung δεν είναι μόνο όνομα φίλε μου, είναι χαρακτηριστηκά κ επιδώσεις! Το έχει αποδείξει, δεχτήτε το και μην σκάτε από τη ζήλεια σας!

fanis

Το κινητο εαν βγει ετσι θα ειναι φοβερο!

Ξερόλας

@fanis Ετσι λεγόταν και για note 7 … αν δεν ξαναδώ δεν κρίνω

Xperiakias

Ο άλλος λέει τα ποτήρια πως τα πιάνεις χαχαχαχαχαχα άσχετο τελείως!
Άσχημο!

Ξερόλας

@xperiakias Χαχαχα ασε το εχω γράψει 5 φορες ακομα δεν εχει ανεβεί το σχόλιο μου !!! Μετα τις συγκρίσεις με Φεράρι και μασερατι έρχονται τα ποτήρια ….ξεφτίλα το θέμα smartphone

Mi. F

Το αστείο είναι ότι με 6.2 θα είναι πιο μικρό κι από το iPhone στις 4.7

Gvirginia

@Xperiakias

Οι,άσχετες ερωτήσεις έχουν άσχετες απαντήσεις.

Ξερόλας

Ποιητικό !!!

One

Δε πρόσεξε κανεις οτι εβγαλε το φυσικό κουμπί μπροστά. Το θεωρώ σωστή κίνηση αυτο. Αλλα η ανυπαρξία περιθωρίων θα κανει τη χρήση με το ενα χερι προβληματική και η μεγαλύτερη οθονη θα θέλει ακομα περισσότερη σπατάλη χρόνου στη φόρτιση. Ενα βημα μπρος και 2 πισω για τη Samsung παλι.

DimitrisΜ

αν δεν υπάρξει flat έκδοση (ασχέτως μεγέθους) θα παραμείνω με το S7. Επίσης λίγο τραγικό για εμένα να μην έχει type-c USB αν και δεν νομίζω γιατί δεν θα έχει σίγουρα 3.5″ Jack για ήχο. οπότε μάλλον θα έχει type-c για ακουστικά

Sosimple

Σε αυτα τα κινητα, ειδικα της σαμσουνγκ το s7 edge που ειναι παντου γιαλι, αν πεσει εγινε κομμάτια για πλακα, και ειδικα που εχει και edge οθονη, οποτε το 99.9% βαζει μια πολυ λεπτη θηκη. Ετσι, μια χαρα το πιανεις, με τη θηκη εννοώ. Και εδω που τα λέμε αν σκοπευεις να βαλεις θηκη, τα ανυπαρκτα περιθώρια μια χαρα ειναι γιατι η θηκη ουσιαστικά ειναι το περιθώριο, μικρό οσο χρειάζεται. Ενω αν εχεις ηδη περιθώρια, η θηκη τα κανει μεγαλύτερα.
Το να εχεις 6.3 οθονη σε μέγεθος ενος νοτε 4 του 5.7 οθονη (σχεδον τοσο όσο το νοτε 4 θα ειναι σύμφωνα με τα παραπάνω), ειναι τεράστιο πλεονέκτημα. Ουσιαστικά έχεις εναν υπολογιστή στην τσεπη σου.

fanis

Θα παρακαλεσω τους διαχειρηστες να αφησουν τον @endru να γραφει greeklish,γιατι πονεσαν τα ματια μου.

aptalikos

Οποιος δεν μπορεί να το πάρει απλά κράζει, για τους άλλους απλά άλλο ένα τουμπανάτο τηλέφωνο.

JohnWave

Aπλά εκπληκτικό! Είναι πολύ καλό το ότι στο ίδιο σχεδόν συνολικό μέγεθος συσκευής θα απολαμβάνουμε περισσότερη οθόνη. Άντε τώρα να περιμένω μέχρι τον Απρίλη του 18 για να το τσιμπήσω στα 400€…υπομονή…

Παπαροκας tiamat

Τι να πεις….
Απλα προσκυνας..

Thanosgr13

@Geo pap φίλε μία ερώτηση επειδή έχω και εγώ το s7 edge και είμαι πλήρως ικανοποιημένος έχω παρατηρήσει ένα πρόβλημα ότι το sleep and wake button κουνιέται πολύ το κάνει και σε σένα μόνο το δικό μου ??

Ioannis

επιτελους ενα “σοβαρο” κινητο

George g

Γιατί δεν μπορείτε την εξέλιξη ορισμένοι; σε ταινίες επιστημονική φαντασίας βλέπουμε τηλ. σκέτο γυαλί, ένα κομμάτι γυαλί, όταν θα έρθει η εποχή εκείνη τη θα λέμε;;

ctragas

Κατά τη γνώμη μου είναι το πιό όμορφο Samsung smartphone με διαφορά. Αν είναι και λειτουργικό (handling) θα είναι ένα κινητό 6,2″ σε μέγεθος 5,5″. Αν είναι και 4Κ η οθόνη θα είναι απλά μαγικό.
Και για να προλάβω σχόλια του τύπου “ποιός θα δεί τη διαφορά” θα παρακαλούσα να γίνουν από άτομα που οι όροι grid size (π.χ στον Nova Launcher) και DPI τους λέvε κάτι. Πραγματικά είναι αστείο να βλέπεις κινητά με 2Κ οθόνη grid size 5×5.

Lefteris

Αυτοί που κράζουν για τα μπεζελ είναι οι ίδιοι που πάνε και αγοράζουν Sony και Apple! Ας μην βάλω και την htc είναι κρίμα! Το μόνο που με ξενέρωσε είναι το usb2 που ελπίζω να μην ισχύει! Από την στιγμή που επέλεξε μεγάλη οθόνη έκανε το σωστό και μείωσε τα μπεζελ, κάτι που έπρεπε να κάνουν και άλλες εταιρίες που έβγαλαν και 6 ίντσες τρομάρα τους και ήταν σαν να κρατουσες 7!!!

Nikos8

Απλα τελειο… Αν και νομιζω ειναι αρκετα πλατυ

Δημήτρης

ΠΑΡΑΚΑΚΛ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ s8 ΚΑΙ ΤΟ s8plus

DimitrisΜ

Sorry που ξανά ρωτάω το ίδιο αλλά αν δεν έχει type-c και ούτε βύσμα για ήχο (Jack 3.5) από που θα παίρνουμε ήχο οέο?
Μόνο Bluetooth?

Ευχαριστώ

Ιωάννης jb

George g.. Για ποιά εξέλιξη μιλάς???
Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ!!!
Ψάξτο λίγο κ μη λες χαζομαρες!!
Το πιο πιθανό είναι να έχουμε αναδιπλούμενο smartphone μέσα στα επόμενα 5 χρόνια…
Κ στα επόμενα 15 ολόγραμμα….
Το γυαλί τι να το κάνει κάποιος??
Έλεος!!!!!

Ιωάννης jb

Nick+1…
Κατάντια!!! Να γράφει πάνω samsung κ τίποτα άλλο!!!
Να πάρουμε το galaxy edge για ποζερια κ ας δώσουμε 550 ευρώ!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.