Galaxy S8: Η Samsung βάζει autofocus στην selfie camera;

Στην πλειοψηφία τους οι κατασκευαστές δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην κάμερα που θα μπει στην πλάτη του smartphone και όχι τόσο σε αυτή που θα μπει στην μπροστινή πλευρά. Χαρακτηριστικά όπως autofocus, laser autofocus, phase detection autofocus αναφέρονται συνήθως στην πίσω κάμερα.

Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που ξεκινά να αλλάζει, κυρίως από Κινέζους κατασκευαστές. Μεταξύ των μεγαλύτερων ονομάτων φαίνεται πως θα είναι η Samsung. Οι σημερινές πληροφορίες τη θέλουν να βάζει στην εμπρόσθια κάμερα του Samsung Galaxy S8, autofocus.

Αν ισχύουν οι πληροφορίες τότε θα είναι μια σημαντική βελτίωση στην “selfie camera”, που έχει παραμείνει 5 Megapixel fixed-focus. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ανάλυση της κάμερας.

H επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S8 αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2017 στην MWC. Οι φήμες είναι πολλές, κάνουν λόγο για το τέλος της flat έκδοσης, για επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB, χωρητικότητα 256GB και αυξημένο κόστος παραγωγής για τη Samsung. Όμως τίποτα από όλα αυτά δεν είναι επιβεβαιωμένο.

samsung galaxy s8 selfie camera, Galaxy S8: Η Samsung βάζει autofocus στην selfie camera;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Δεν χρειάζεται autofocus μια χαρά βγάζουν selfie.

Κι επιτέλους δώστε επιλογές για manual focus γιατί καταντάει κουραστικό το autofocus

MANOS

@KnightRider

Το S7 έχει χειροκίνητες ρυθμίσεις για εστίαση, ταχύτητα κλείστρου(μέχρι 10 δευτερόλεπτα), iso, θερμοκρασία χρώματος κτλ.
Δεν ξέρω αν είναι το μονο smartphone που σου δίνει manual ρυθμίσεις αλλα είναι πραγματικά πολύ χρήσιμες ειδικά το κλείστρο για βραδινές λήψεις

Teodore88

Τώρα αντιλήφθηκα ότι η μπροστινή κάμερα όλων των συσκευών είναι fixed focus! Τραγικό!!

Radiohead

“Αυξημένο κόστος παραγωγής”.. Προσθέστε σε αυτό και το μεγάλο markup του “premium” μαρκεταρισματος, την ακριβή μνήμη, τα άχρηστα features της μπροστινής κάμερας, μιλάμε για 900 ευρώ στο χαλαρό.

Εν ρω μεταξύ Ηuawei έχει ηδη πάρει την πρώτη θέση παγκοσμίως σε πωλήσεις και κερδοφορία, και θα συνεχίσει να ανεβαίνει γιατί απλούστατα παρέχει την ίδια ποιότητα και τεχνολογία στην μισή τιμή.

RIP Samsung. Θα σε θυμόμαστε με νοσταλγία

James

@MANOS όλα όσα έχουν Android 5 ή νεότερο, έχουν τη δυνατότητα manual ρυθμίσεων (είτε με τη στοκ κάμερα, είτε με κάποιο app από το store)

Προσωπικά η selfie κάμερα μου είναι αδιάφορη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.