Samsung Galaxy S8: Firmware update φέρνει το security patch του Απριλίου

, Samsung Galaxy S8: Firmware update φέρνει το security patch του Απριλίου

Η Samsung φέρνει στα Galaxy S8 με αριθμό μοντέλου SM-G950F και SM-G955F ένα firmware update το οποίο ενσωματώνει στα smartphone το security patch του Απριλίου. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι αυτό το update δεν θα φέρει το Android 10 στα Galaxy S8 τα οποία τρέχουν το Android 9.0 Pie.

Το firmware update έχει αριθμό G95xFXXS8DTC1 ή G95xFXXS8DTC6 και είναι ήδη διαθέσιμο για ορισμένες χώρες όπως Ελλάδα, Γαλλία, Πολωνία, Ισπανία, Γερμανία, Ρουμανία και άλλες. Η διάθεση του update θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα στις χώρες που δεν έχουν λάβει ακόμη το update. Όσοι δεν έχετε λάβει κάποια ειδοποίηση για να το εγκαταστήσετε μπορείτε να κάνετε έναν χειροκίνητο έλεγχο από τις ρυθμίσεις.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά Galaxy S8 έκλεισε φέτος τα τρία χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι είναι η τελευταία χρονιά που λαμβάνει μηνιαία security updates. Το 2021 η Samsung θα κυκλοφορήσει τέσσερα συνολικά security updates τα οποία θα μοιραστούν μέσα στο έτος ενώ το 2022 θα σταματήσει η υποστήριξη τους.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
YiorgosM.

Προχθές πήρε το 7edge μου patches Μαρτίου οπότε όντως ισχύει για 4 updates ανά τρίμηνο στην τελευταία χρονιά υποστήριξης. Το ίδιο λογικά θα συμβεί και του χρόνου με την σειρά s8.

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα, χρησιμοποιείς το S7 Edge για καθημερινό σου κινητό;
https://techblog.gr/software/samsung-galaxy-s7-anavathmistike-4-chronia-meta-tin-kykloforia-toy/

Αν ναι, περιεγραψέ μας την εμπειρία σου. Πες μας αν σου λείπει κάτι από τις πιο πρόσφατες ναυαρχίδες ή όχι. Σε ετχαριστώ.

YiorgosM.

Γεια χαρά Κώστα. Ναι το χρησιμοποιώ ακόμα και σήμερα. Το έχω στο εξαιρετικό black onyx χρώμα με αποτέλεσμα να δείχνει μαζεμένο και να αποφεύγω την διχρωμια μπροστά στην οθόνη λόγω των χρωματιστών πάνω κάτω bezels.Δεν νιώθω να μου λείπει κάτι ουσιώδες. Έχω περάσει από s8 plus, s9 plus, note 8 & mate 20 pro τα τελευταία δύο χρόνια. Ο λόγος που κρατάω ακόμη το 7edge είναι ο συνδυασμός του εξωτερικού module lens kit cover * της Samsung με το 1.7f με ois στον υπέρ ευρυγωνιο φακό όταν το κουμπωσεις. Έχεις 12Mp με stabilizer f1.7 & 1/2.5″ αισθητήρα. Αυτά τα νούμερα δεν τα βρίσκεις εύκολα και χρειάζομαι την συσκευή για προσωπικούς μου λόγους για φωτογράφιση εσωτερικών χώρων. Κάνει εξαιρετική δουλειά διατηρώντας τα iso χαμηλά άρα και την ποιότητα εικόνας σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Κατά τα άλλα η συσκευή είναι απροβλημάτιστη παραμένει smooth δίχως να έχει βαρύνει με την μαμίσια ακόμη μπαταρία. Εκεί που φαίνεται η διαφορά είναι στην εμπειρία χρήσης κατά το σερφάρισμα όπου οι νεότερες ναυαρχίδες υπερτερούν τόσο σε ταχύτητα όσο και σε επίπεδο ανάγνωσης (όρθιες όχι σε landscape όπου το 16:9 φορμά υπερτερεί κατά την γνώμη μου) . Το βασικότερο μειονέκτημα που είχε εξ αρχής από την… Συνέχεια »

Δημήτρης

καλησπέρα και καλο μήνα. εγω εχω το galaxy s8 ,δηλαδή αν το κρατήσω πολυ καιρό ακόμα και δεν βγάλει update security θα ειμαι εκτεθειμένος στο να πληρώνω λογαριασμούς απο το κινητό η ακόμα και για υποκλοπή διάφορων κωδικών? Ευχαριστώ

Γιάννης Αργυρόπουλος

Εγώ περίμενα το update του Απριλίου να το πάρω τέλη Μαΐου (όπως συμβαίνει πάντα) και το πήρα 31 Μαρτίου. Λέω θα έχασα τις μέρες από την καραντίνα. Τελικά μάλλον τις έχασαν στην Σάμσουνγκ 😂😂😂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.