Smartphones

Samsung Galaxy S8: Ξεκίνησαν οι δοκιμές στην Κίνα;

Οι φήμες και οι διαρροές σχετικά με το Samsung Galaxy S8 έχουν φουντώσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα, κάτι που ίσως συνεχιστεί μέχρι και την ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης του. Παρά την δημοσιότητα που απολαμβάνει, όπως κάθε χρόνο, η φετινή CES, το S8 δεν παύει να απασχολεί τους φίλους της τεχνολογίας.

Όλα δείχνουν πως η ναυαρχίδα της Samsung για το 2017 βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης, αφού οι νεότερες πληροφορίες θέλουν την συσκευή να δοκιμάζεται στην Κίνα.

Αναλυτικά, φαίνεται να βρίσκονται υπό δοκιμή τόσο ένα απλό Galaxy S8, όσο και μια “premium” έκδοση, πιθανόν ένα βελτιωμένο S8 που θα παίξει τον ρόλο του μεταβατικού phablet, από το προβληματικό Note 7 στο Note 8. Οι κωδικές ονομασίες των κινητών είναι G950FXXU0APLH και G955FXXU0APLH αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι προαναφερθείσες συσκευές αποτελούν τα μοντέλα παγκόσμιας κυκλοφορίας. Οι κωδικές ονομασίες των Galaxy S8 για την Κίνα είναι G9500ZCU0APLF και G9550ZCU0APLF.

Μένει να δούμε τι μας επιφυλάσσει η Samsung με τα νέα high-end smartphones της. Οι φήμες ήδη θέλουν την μια (τουλάχιστον) έκδοση να έρχεται με 4K οθόνη, αισθητήρες πίεσης και S-Pen. Όσο περνάει ο καιρός θα μαθαίνουμε όλο και περισσότερα. Προς το παρόν, η Sammy επικεντρώνεται στην προώθηση της ανανεωμένης σειράς Galaxy A (2017), με την οποία στοχεύει να εδραιωθεί στις mid-range και super mid-range κατηγορίες.

Πηγή

Σχόλια

  • Ξεκίνησαν οι δοκιμές του S8 χωρίς να έχουν βρει τι έφταιγε στο Note(ή τουλάχιστον δεν μας το έχουν αποκαλύψει). Ας ελπίσουμε το S8 να μην έχει προβλήματα αλλά να έχει το κάτι παραπάνω με ίδια τιμή με το S7, προκειμένου να επωφεληθούμε και εμείς.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.