Smartphones

Samsung Galaxy S8: Θα έρθει νωρίτερα για να μαζέψει τις ζημιές του Note 7;

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αναλυτή της KB Investment & Securities, η Samsung μπορεί να αναγκαστεί να ανακοινώσει νωρίτερα από το αναμενόμενο το επόμενο high-profile της, το οποίο στην συγκεκριμένη περίπτωση περιμένουμε ότι θα είναι το Samsung Galaxy S8.

Αυτό προκύπτει από την ατυχία που είχε η Samsung με την ελαττωματική μπαταρία του Samsung Galaxy Note 7, πράγμα που την ανάγκασε να σταματήσει τις πωλήσεις και να προχωρήσει στην ανάκληση του phablet.

O Kim Sang-pyo θεωρεί πως αν κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S8 προς το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2017, όπως συνηθίζει ο Κορεάτικος τεχνολογικός γίγαντας, αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά για την Samsung mobile. Σύμφωνα με τον ίδιο μια ανακοίνωση νωρίτερα από το συνηθισμένο θα ήταν “η πιο ρεαλιστική λύση” για να αποκαταστήσει τη φήμη της και να αντιμετωπίσει τις οικονομικές ζημιές που προκλήθηκαν από την ανάκληση του Note 7.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως προκύπτει το ερώτημα για το πόσο εύκολα θα μπορούσε η Samsung να πείσει τους χρήστες να πάνε στη νέα της ναυαρχίδα, την οποία μάλιστα δεν κυκλοφορεί στην ώρα της, αλλά βιάστηκε να φέρει νωρίτερα για να καλύψει τα προβλήματα του Samsung Galaxy Note 7.

Η Samsung από την πλευρά της φαίνεται να θεωρεί πως το να επενδύσει χρήματα σε νέα προϊόντα θα ήταν καλύτερα για την ίδια από το να τα ξοδέψει σε marketing για να αποκαταστήσει τη φήμη του Samsung Galaxy Note 7 στην αγορά.

Βιομηχανικές πηγές αναφέρουν ότι η Samsung Electronics έχει ξεκινήσει ήδη να προμηθεύεται κυρτές οθόνες για το φημολογούμενο Samsung Galaxy S8, αφήνοντας πίσω την flat έκδοση για χάρη της edge. Οι πληροφορίες τη θέλουν να κάνει τις κυρτές οθόνες αναπόσπαστο κομμάτι των premium smartphones της.

Τέλος, για το Samsung Galaxy S8 οι φήμες που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα λένε ότι θα έρθει με VR-ready UHD οθόνη και dual-camera 12 και 13 Megapixel.

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να δούμε το Samsung Galaxy Note 7 νωρίτερα από τον Μάρτιο;

Πηγή

Σχόλια

  • samsung galaxy s8 γραψτε στο τελος :-p ...Πολυ πιθανο να γινει αυτο αλλα σγρ δεν θα δουμε καμια σχεδιαστικη διαφορα περα απο τους φακους και αυτο ειναι το ατυχες..

  • με χαμηλοτερη ισως να με επειθε να παω στο σ8..αν εχει ιδια τιμη με σ7, σ6 και παει λεγοντας...χαιρετα μας...παμε για lg v20

  • Το θεμα ειναι να μην κανει παλι βιαστηκες κινησης και να βγαλει νεο κινητο γρηγορα..τι παει να πει να προλαβει ζημιες που εγιναν στο Note 7..

  • "Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να δούμε το Samsung Galaxy Note 7 νωρίτερα από τον Μάρτιο" πιστευω οτι θαναι το καλυτεροτερο κινητο που θα βγει ποτε!!!! με αυτονομια 5-6 μερες, δτριπλη καμερα 42+mp να χτυηησει αυτο που ποτε δε ξεπερασε κανεις, rom512gb ισως και 1tb, ram 8 ισως και 16gb και παχος μοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο 2mm........

  • Άμα το βγάλει πιο νωρίς πάντως τότε ειναι που θα δούμε βόμβες μιας και δεν προλαβαίνουν να περάσουν από έλεγχο.

  • αα καλά δεν πάνε καλά εκεί στην Samsung βιάζονται πάλι να βγάλουν καινούργιο κινητό και πάλι θα βγει καμιά μπαρούφα σαν το note 7 δεν χαμπαριαζουν από τι φενεται θέλουν και άλλα να δουν!και όσο αυτό με την dual κάμερα έχει κατάδυση βλακεια κινητό είναι δεν είναι καμιά επεγελματικη μηχανή με καμιά 5αρια κάμερες πάνω!!! Αλλά εκτός από αυτό Χάλαει και το design του κινητού!

  • Eγώ πάντως με τα τόσα κρύα αστεία που έχω διαβάσει μέχρι σήμερα, συστήματα πυρόσβεσης δεν μου χρειάζονται σε θερμοκρασίες κάτω των -50 βαθμών κελσίου.

  • Η σειρα note7 μαλλον προορηζοτανε για τους τζιχαντηστες ??!!!καναν λαθος τη παραδωση!!@😂😂😂

  • "Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να δούμε το Samsung Galaxy Note 7 νωρίτερα από τον Μάρτιο;"

    Εννοείς το S8 προφανώς, αδιάφορο για μένα εκτός κι αν ψηθώ να πάρω το S7 με χαμηλότερη τιμή...

    αν και χρήστης Android συσκευής (Note 3) το βλέπω να επιστρέφω στο iPhone (είχα παλαιότερα το 4 σαν κυρίως συσκευή).

  • εαν θελει να ακολουθει την apple στο ονομα των ναυαρχιδων (οπως εδειξε με το ΝΟΤΕ7) μπορει η νεα σειρα να λεγεται S6s

  • "vasilisS7edge λέει:
    Ας το μετονομάσουν Note 6 και να βγάλουν το καλό Note 7 του χρόνου!"

    κορυφαίο σχόλιο.. εξάλλου με τις ονομασίες η sam δεν έχει πρόβλημα.. τα βαφτίζει χωρίς σειρά!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.