Samsung Galaxy S8: Δεν ανακοινώνεται στην MWC 2017

Η Samsung μετά από πολλούς μήνες έκανε τις επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το τι έφταιξε για τις εκρήξεις του Samsung Galaxy Note 7. Τελικά όπως φαίνεται το πρόβλημα ήταν οι μπαταρίες από την Samsung SDI και την Amperex Technology.

Αυτό σημαίνει ότι κλείνει ένας κύκλος με προβληματική συσκευή και ετοιμάζεται να ανοίξει ένας νέος κύκλος. Μιλάμε για το Samsung Galaxy S8, που βεβαίως η Samsung θα κάνει ότι μπορεί για να μην αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το Galaxy S8, αλλά γνωρίζουμε πότε δεν θα ανακοινωθεί. Ο επικεφαλής της Samsung Mobile, DJ Koh, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters, δήλωσε πως τα αποκαλυπτήρια δεν θα γίνουν στην MWC 2017. Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση φέτος θα πραγματοποιηθεί 27 Φεβρουαρίου με 2 Μαρτίου.

Ο ίδιος δεν ανέφερε ημερομηνία, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι η ανακοίνωση θα γίνει μετά την MWC. Έχουν ακουστεί πληροφορίες που κάνουν λόγο για 29 Μαρτίου. Επιπλέον, έχει ακουστεί ότι περιμένουμε δυο μοντέλα με οθόνη 5.7 και 6.2 ιντσών, και τα δυο θα έχουν edge οθόνη και θα ονομάζονται Galaxy S8 και S8 Plus. Αναμένεται να αφαιρεθεί το κεντρικό κουμπί και να ενσωματωθεί ο αισθητήρας αποτυπωμάτων στην οθόνη. Οι φήμες έχουν κάνει λόγο για stereo ηχεία, κάμερα που δεν προεξέχει και τιμή από 850 δολάρια.

Εκτός του ότι δεν θα ανακοινωθεί στην MWC, τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι επιβεβαιωμένο, πότε κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.

galaxy s8 announcement, Samsung Galaxy S8: Δεν ανακοινώνεται στην MWC 2017

galaxy s8 announcement, Samsung Galaxy S8: Δεν ανακοινώνεται στην MWC 2017

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tarif16

η έκθεση θα έχει πολύ κόσμο και δεν προλάβαιναν να κάνουν αντιπυρικές ζώνες στο περίπτερο της samsung….

Κώστας

@tarif16 πεντάωρο είχατε σήμερα?

tarif16

@Κώστας
αν θες να σχολιάσεις τα του άρθρου καλώς….για ειρωνεία επί προσωπικού μάλλον είσαι ακόμα χαϊβάνι!!!…είμαι 47 κι απαιτώ λίγο σεβασμό!!!

shadgr

Και σύ @Κώστας έπεσες στην εξαίρεση…

σακης

@tarif16 Ωραιος χαρακτηρισμος και περιμενεις και σεβασμο.

tarif16

βγήκαν και οι συνήγοροι….!!!

Ηλίας

@tarif16 ο σεβασμός κερδίζετε δεν απαιτείται λες ότι είσαι 47 και μιλάς σαν 7 χρόνων

vaggos

Πάλι για εκρήξεις να χαμε να λέγαμε , αλλά το S7 EDGE πουλάει σαν τρελό και θα συνεχίσει το S8 απλά γιατί είναι κορυφή

Ante_geia

Ο άλλος μπαίνει στο intrnet και ζητάει σεβασμό … καλά ότι να ναι έτσι έχουμε ξεφύγει μερικοί

tarif16

@Ηλίας
από την στιγμή που μιλάω και τρολάρω εταιρία,μάλλον θίχτηκαν οι μέτοχοι και πέρασαν μαζί με σένα στα του προσωπικού….πάντα βέβαια πίσω απ τα κουμπάκια!!!
…κι επειδή βλέπω τραβάτε μεγάλα ζόρια,κι εγώ κάτοχος 2 συσκευών samsung είμαι,αλλά όχι fanatic boy!!!!!!!

Ηλίας

@tarif16 φίλε μου το θέμα αυτό έχει ξεχαστεί με το να το ξανα αναφέρεις απλά με κάνεις να πιστεύω ότι απλά δεν έχεις τι άλλο να πεις μπορεί και να ασχολείσαι με την τεχνολογία δεν ξέρω απλά όταν ακολουθείς την τεχνολογία θα ξέρεις ότι λάθη γίνονται και μετά το βάρος πέφτει στην εταιρία αν θα αναλάβει το λάθος ή αν θα κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο της …Σε αυτη την περίπτωση η Samsung ανέλαβε πλήρως την ευθύνη και επίσης έδρασε ώστε να μην ξανά γίνει κάτι τέτοιο..Είμαι fan της Samsung έχω κάθε χρόνο την τελευταία συσκευή αλλά αυτό δεν με κάνει fanboy γιατί όταν βγήκε το s5 και το πείρα είπα ότι απλά δεν αξίζει και κάθε φορά που θα γίνεται κάποιο λάθος δεν θα ψάχνω δικαιολογία για να την υποστηριξω απλά μου αρέσει αυτό που πουλάει

Akis

Διαχειριστής δεν βλέπει αυτά τα μηνύματα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.