Samsung Galaxy S8+: Στα 1000 δολ. η τιμή της έκδοσης με 6GB RAM

galaxy s8+ 6gb ram price, Samsung Galaxy S8+: Στα 1000 δολ. η τιμή της έκδοσης με 6GB RAM

Όταν έγινε η επίσημη ανακοίνωση των Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ μάθαμε ότι κανονικά η μνήμη RAM θα είναι στα 4GB. Ωστόσο, για την αγορά της Κίνας, η οποία είναι πιο ανταγωνιστική, η Samsung θα διαθέσει έκδοση με μνήμη RAM στα 6GB.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη έκδοση των Samsung Galaxy S8/S8+ έρχεται με ενσωματωμένη μνήμη 128GB, ενώ η χωρητικότητα της κανονικής έκδοσης είναι στα 64GB.

Η κίνηση της Samsung να περιοριστεί μόνο στην Κίνα το “premium” μοντέλο δεν άρεσε σε πολλούς, όμως σήμερα παίρνουμε τις πρώτες πληροφορίες για την τιμή, η οποία μπορεί να μην ενθουσιάσει τους περισσότερους. Το Samsung Galaxy S8+ κοστίζει περίπου 1.030 δολάρια (1.155.000 krw) και επιβεβαιώνεται ότι είναι αποκλειστικά για την Κίνα.

Όσοι κάνουν προ-παραγγελία θα πάρουν δώρο το DeX dock, που κανονικά κοστίζει περίπου 140 δολάρια (KRW 160.000).

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ioannis

Εργαλείο από τα λίγα ειδικά αυτό με τα 6gb θα σκοτώνει

VasiliS7edge

Δεν θα έχει καμία διαφορά με αυτό με τα 4gb. Αλλά για τα χαπατα στην Κινα καλά κάνουν και το χρεώνουν τοσο. Λεφτά έχουν.

Χρησταρας

Vasilis μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί δεν θα έχει καμία διαφορά η μεγαλύτερη ram?

bezilys

Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γτ να μην βγάλει το s8 με τα 6 και για τις υπόλοιπες αγορές και βγάζει μόνο για τι Κίνα?κορόιδα ψάχνουν ?

chris07

Έτσι πως πάνε οι τιμές στα κινητά σε λίγα χρονιά θα συμφέρει να πάρεις αμάξι καινούργιο και οχι κινητό.
στην κίνα ξέρει κανένας ποσο είναι ο βασικός μισθός.

Ιωάννης jb

Βγάζει η apple smartphones τα δίνει χιλιάρικο αλλά σου έχει υποστήριξη στο φουλ για 4 χρόνια κ με το που βγαίνει το νέο λογισμικό το έχεις άμεσα όχι μετά από 5 μήνες..
Η samsung το βάζει χιλιάρικο γιατί ψάχνει για χαζους..
Τουλάχιστον η sony (z5 premium στα 899) κ η google με τα νέα pixel έχουν να σου δώσουν κάτι το παραπάνω…
Εδώ το πράγμα είναι καθαρά μία κλεψιά

VasiliS7edge

Χρήστο θα σου πω ότι ήδη τα 4 gb είναι υπεραρκετα καθώς υπάρχει πάντα διαθέσιμη αρκετή μνήμη για να εκτελεστουν οι εργασίες. Με τα 6 gb δεν προσθέτεις επιπλέον ισχύ εκτός και αν αυτά τα gb αφορούν GPU. Μπορεί να είμαι λάθος αλλά νομίζω πως όχι.

kallitheotis

Θα συμφωνησω και εγω οτι δεν θα δουμε διαφορα στα 6gb ram απο τα 4 στην καθημερινη χρηση πιστευω ειναι καθαρα θεμα marketing για να ανεβει και η τιμη εδω κινητα με 2 και 3gb ram πανε σφαιρα ποσο μαλλον με 4 ας βελτιωσουν την μπαταρια λεω εγω που με το ζορι βγαζει μια μερα και ας αφησουν την παραπανισια ram

Nikos

Νταξει..απλα περιμένουμε με τα μισά λεφτά το επόμενο one plus..

Ioannis

@chris07 το 50 με 60% του πληθυσμου στην κινα ναι ζει με μισθο που αν τον ακουσουμε θα νομισουμε πως ζουμε σαν βασιλιαδες ομως το υπολοιπο ποσοστο παιρνει χρηματα που θα ονειρευονταν κανεις το λεω επειδη εχω φιλο στελεχος σε γνωστη εταιρια στην κινα καθως και συγγενικο προσωπο μηχανικο που ο μισθος τους πλησιαζει 5ψηφιο νουμερο

Ioannis

οποτε λογικο ειναι να χτυπανε ολοι τα ακριβα μοντελα κινα γιατι αυτο το ποσοστο που σου λεω μπορει να αντιστοιχει σε εκατονταδες εκ ανθρωπους

piko

Mετα την εποχη που εγινε γαργαρα: α) το ραδιοφωνο, που μεχρι να το βγαλει η samsung ηταν must. Τωρα? Ακου spotify βρε αδερφε! ή παρε bluetooth με ραδιο! αϊ σιχτιρ! β) η sd που οταν την εβγαλε στο s6 ολοι ειπαν οτι πλεον ειναι αργες κ επιβραδυνουν τις επιδοσεις ενω οταν την επανεφερε στο s7 ξαφνικα εγινε λογος αγορας! γ) η πλαστικη κατασκευη οπου μεχρι να περασει η samsung στο γυαλι, οι οπαδοι της ελεγαν οτι ειναι ευθραυστο και δεν κανει για τηλεφωνο, ενω ξαφνου οταν εβαλε γυαλι εγινε premium -φυσικα οταν εβαζαν οι υπολοιποι ηταν απλα κινηση εντυπωσιασμου γιατι: ”σιγα τι premium εχει το γυαλι σε σχεση με το πλαστικο??” δ) (το καλυτερο) η αποσπππππππωμενη μπαταρια… Αυτο και αν εγινε γαργαρα. ε) Ανατρεχοντας πιο πισω θυμαμαι στις εποχες s1 vs iphone 4 να λενε οτι δεν χρειαζονται τα ppi σε μια οθονη και οτι η μεγαλυτερη αναλυση ”μικραινει” το κειμενο και δεν το βλεπεις. χαχαχαχαχα Τωρα ξαφνικα τα ppi ειναι must και η αναλυση 1920×1080 αρχαια! Αντιθετα η 4k που βαζει η sony ειναι overkill για κινητο, ενω η 2Κ της samsung η χρυση τομη! Mεχρι…. να βαλει η samsung 4k! Oποτε ξαφνικα θα ωριμασει ως επιλογη! i see… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.