Galaxy S8: Την ημέρα της ανακοίνωσης θα ξεκινήσουν οι παραγγελίες

Samsung Galaxy S8 sales europe, Galaxy S8: Την ημέρα της ανακοίνωσης θα ξεκινήσουν οι παραγγελίες

Στις 29 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη θα γίνει η μεγάλη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S8 από το Λονδίνο, όπου θα βρεθεί και το Techblog. Οι προ-παραγγελίες στην πατρίδα του την Κορέα αναμένονται να ξεκινήσουν 7 Απριλίου, αλλά μάλλον θα προηγηθεί η Ευρώπη.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα ξεκινήσουν την ίδια ακριβώς μέρα με την επίσημη ανακοίνωση. Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται πως το Samsung Galaxy S8 θα διατεθεί για όσους θέλουν να το παραγγείλουν στην Ολλανδία από 29 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν όμως πληροφορίες για το πότε θα ξεκινήσουν οι αποστολές. Επίσης, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Samsung δεν θα προσφέρει κάποια δώρα σε όσους κάνουν τις προ-παραγγελίες, αν και αυτό μπορεί να εξαρτάται από την κάθε αγορά. Όσο για την τιμή, αυτή λέγεται ότι θα είναι στα 799 ευρώ για το Samsung Galaxy S8 και 899 ευρώ για το Samsung Galaxy S8+.

Τέλος, να πούμε ότι έχουν ακουστεί οι πληροφορίες πως όσοι παραγγείλουν τις νέες ναυαρχίδες θα τις πάρουν στα χέρια τους πολύ νωρίτερα από αυτούς που θα περιμένουν να έρθουν στα ράφια των καταστημάτων.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S25: Φήμες για μεγαλύτερη οθόνη 6,36 ιντσών

Με το Galaxy S24, η Samsung έφερε μια οριακά μεγαλύτερη οθόνη 6,2 ιντσών, συγκριτικά με την οθόνη 6,1 ιντσών του Galaxy S23.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 series: Νέα φήμη θέλει να έχει Exynos παντού

Νέα φήμη θέλει την επόμενη σειρά Samsung Galaxy S να έχει το νέο chipset Exynos σε όλες τις αγορές, σύμφωνα με έναν leakster στο Χ.