Samsung Galaxy S8: Πληροφορίες για προσθήκη αγωγών θερμότητας

Την ώρα που ετοιμάζεται να κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας για το τι έφταιξε για τις εκρήξεις του Galaxy Note 7, η Samsung έχει στα σκαριά τη ναυαρχίδα Samsung Galaxy S8. Το πόρισμα για το Samsung Galaxy Note 7 θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ενώ η επίσημη ανακοίνωση του S8 φημολογείται για τις 29 Μαρτίου.

Οι νέες αναφορές θέλουν τη Samsung να βάζει στο Samsung Galaxy S8 αγωγούς θερμότητας. Οι πληροφορίες αυτές έρχονται λίγες μέρες μετά τις ίδιες αναφορές που έλεγαν ότι η LG θα τοποθετήσει στο LG G6 χάλκινους αγωγούς θερμότητας για καλύτερη ψύξη.

Ένα smartphone που έχει σωστή ψύξη, όχι μόνο θα μπορεί να λειτουργεί καλύτερα, αλλά παράλληλα μειώνονται οι πιθανότητες να αυξηθεί κατά πολύ η θερμοκρασία και να εκραγεί.

Χάλκινοι αγωγοί θερμότητας χρησιμοποιούνται συνήθως στους υπολογιστές και άλλες μεγάλες συσκευές ώστε να ελέγχουν την θερμότητα του επεξεργαστή και άλλων στοιχείων. Όσον αφορά στην περίπτωση της LG, θα μειώσει την μέγιστη θερμοκρασία της συσκευής έως και 10%. Η ίδια φέρεται να έχει επιβεβαιώσει ότι δοκιμάζει τις μπαταρίες για το LG G6 σε θερμοκρασίες 15% υψηλότερες από τα standard των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

Για το Samsung Galaxy S8 πρόκειται μόνο για φήμες, άρα κρατάμε πολλές επιφυλάξεις, όμως δεν φαίνεται απίθανο η Samsung να τοποθετήσει αγωγούς θερμότητας.

Η επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S8 φημολογείται ότι θα γίνει τέλη Μαρτίου, ενώ στις 26 Φεβρουαρίου θα προηγηθεί το LG G6.

Galaxy S8 renders

galaxy s8 heating pipes, Samsung Galaxy S8: Πληροφορίες για προσθήκη αγωγών θερμότητας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gvirginia

Το είχα απορία όταν διάβασα το θέμα για το G6, δηλαδή “Γιατί το κάνουμε θέμα όταν οι περισσότερες ναυαρχίδες -άρα και το G5- έχουν ήδη χάλκινους αγωγούς?”.
Μετά είδα ότι το G5 δεν είχε.

Όμως ποια η διαφορά με τους χάλκινους αγωγούς του Galaxy S7, ώστε να υπάρχει άρθρο με τον όρο “προσθήκη” (δηλαδή ως κάτι καινούριο)?

παπαροκας tiamat

Ναι το s7 ειχε ενα συστημα ψυξης ,το ιδιο πιθανοτατα να ειχε και το note 7 ,πολυ χρησιμο οχι μην εκραγει αλλα μην παθαινει συντομα throttling και πεφτουν οι επιδοσεις !

Ισως να μην ειναι διαφοροποιημενη προσθηκη και να ναι οτι απλως υπηρχε και πριν…

bezilys

Καλό είναι να το βάλουν και μαζί και με ένα πυροσβεστιρα για ώρα ανάγκης!

Chris

Να βάλουν και ενα βιβλίο πρώτων βοηθειών .Ας δώσουν και έκπτωση σε σύστημα αυτόματης πυρόσβεσης .
Τώρα που το σκέφτομαι μπορει να φτιάξει το δικό της σύστημα για να τα πουλάει μαζί διπλό κέρδος .

Σταύρος Χριστουλάκης

Όταν εγω αυτο και την θυρα type c τα εχω απο το 2015 στο Lumia 950 xl τωρα θεωρούνται καινοτομία…. Μπράβο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.