Samsung Galaxy S9 και S9+: Οι πρώτες προπαραγγελιές είναι χαμηλότερες των προσδοκιών

Samsung Galaxy S9 S9+ προπαραγγελίες χαμηλότερες προσδοκιών, Samsung Galaxy S9 και S9+: Οι πρώτες προπαραγγελιές είναι χαμηλότερες των προσδοκιών

Τα Samsung Galaxy S9 και S9+ έχουν ανακοινωθεί εδώ και μερικές ημέρες. Οι δυο συσκευές συγκέντρωσαν πάνω τους τα βλέμματα του τεχνολογικού κόσμου, ως οι νεότεροι high-end εκπρόσωποι του Κορεάτη κολοσσού και αντικαταστάτες των S8 / S8+.

Η Samsung είναι αρκετά αισιόδοξη για την πορεία των δυο smartphones στην αγορά. Μάλιστα, ο DJ Koh (CEO του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας) θεωρεί πως οι συσκευές θα πουλήσουν περισσότερο από τους S8 προκατόχους τους. Όμως, οι αρχικές αναφορές δεν φαίνεται να συμφωνούν μαζί του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες έξι ώρες διαθεσιμότητας των S9 / S9+ (για προπαραγγελία) δεν ήταν τόσο ικανοποιητικές. Για την ακρίβεια, ήταν χαμηλότερες των προσδοκιών. Μπορεί τα συγκεκριμένα στοιχεία να μην προέρχονται από την ίδια την Samsung, όμως φαίνεται να τα πιστοποιούν και κάποιοι υπάλληλοι παροχών κινητής τηλεφωνίας.

Πάντως, ίσως το ασθενές ξεκίνημα να δικαιολογείται από το γεγονός πως οι συσκευές δεν μοιάζουν ως τεράστιες αναβαθμίσεις από τα S8 και S8. Να σημειωθεί πως η ίδια πηγή κάνει λόγο για χαμηλές πτήσεις και του νεοανακοινωθέντος LG V30S ThinQ. Όπως και να έχει, μέσα στις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε καλύτερα για τις “επιδόσεις” των δυο Galaxy S9 και S9+ μοντέλων. Το μέλλον θα δείξει αν οι δυο προτάσεις αγαπήθηκαν από το κοινό ή όχι.

Samsung Galaxy S9 S9+ προπαραγγελίες χαμηλότερες προσδοκιών, Samsung Galaxy S9 και S9+: Οι πρώτες προπαραγγελιές είναι χαμηλότερες των προσδοκιών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
felipos

Εγω μπορει να τ δωσω μια ευκσιρια αν δω οτι πεφτει η τιμη του σε δυο τρεις μηνες

giorgosgek

Αναμενομενο αν το αναλυσεις τελικα, λιγα πραγματα αλλαξαν που ηταν οντως χρησιμα ομως, οποιος πηγε σε s8 δεν το κοιταει καν, του χρονου με κανα s10 αν κανει καμια φοβερη αλλαγη τουλαχιστον εμφανισιακα θα το προτιμησει ο κοσμος και ολοι ξερουμε οτι πουλανε σαν τρελα μετα απο μισο χρονο στα 550 ευρω απο κανα σκρουτζομαγαζο , οποτε περιμενουμε .

ΔΗΜΉΤΡΗΣ Ν

Κάτοχος S8 μπορεί να μου άρεσε το s9 και ειδικά το plus αλλά μέχρι στιγμής δεν βρίσκω σοβαρό λόγο αλλαγής που να αξίζει να δώσω τα διπλάσια χρήματα αν τύχαινε να δώσω ένα 1000 ίσως έδινα για το επερχόμενο note 9 και πάλι θα το σκεφτόμουν.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

δυστυχως θα παει καλα.. και τι εννοω…

asus,oppo,opo,huawei,sharp και ενα εκατομμυριο κινεζοι κατασκευαστες θα παρουσιασουν κινητα με notch .ο κοσμος δεν το θελει.
sony ,lg πεταξαν λευκη πετσετα….
htc ειναι ετοιμη να κλεισει
blackberry, essential και κατι τετοιοι δεν γεμιζουν ουτε δωματιο ξενοδοχειου
pixel σαπακι ανεπαναληπτο

μενει η nokia που κανει προσπαθεια φιλοτιμη μεν αλλα ειναι πια μικρη και η xiaomi .αρα αναγκαστικα θα πουλησει το s9

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

μεχρι και η wiko βλεπω εβγαλε με notch…δηλαδη ελεος!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

δε προλαβα ναντο γραψω κ βλεπω το αρθρο οτι και η ulephone εβγαλε με notch… νταξη νομιζω πλεον εγινε σουπα !
θα βλεπουμε το iphone x και ουτε θα μας ενδιαφερει

Γιώργος Κ.

Παπαροκας σα να μην έχεις κι άδικο στα λεγόμενα σου. Εγώ ετοιμάζομαι σταδιακά να μεταβώ σε note 8 (από mate 9) γιατί με εξυπηρετεί πολύ στη δουλειά μου , αλλά όντως λίγες εταιρίες πλέον προσφέρουν πολλά και καλά πραγματάκια

NtinosMD

Πεσανε περυσι με τα μουτρα στο s8 και μετα στο note 8 των 1000 ευρω … περιμεναν κ φετος να γινει τ ιδιο; Για ποιο λογο; για super slow mo κ ar emojis? Τι περιμεναν δηλαδη τις πρωτες μερες να πουλησουν; Να εχουμε και λιγο και μια επαφη με την πραγμστικοτητα …δεν βλαπτει…

vaskor

Με το S7 edge, πραγματικά δε βλέπω κάτι τρομερά ελκυστικό να πάω στο S9…

Μανώλης

λογικό, ποιος αγοράζει τηλέφωνα από κάποιον που είναι DJ;;;; χαχαχα!!!

Θα συμφωνήσω κι εγώ πάντως ότι όποιος έχει το S8 δεν έχει σχεδόν κανένα λόγο να ξαναγοράσει μια από τα ίδια ουσιαστικά.

Σταύρος Χρι

Μα τι μας λέτε ρε παιδια ; έχετε σκεφτεί οτι ήμαστε πολλοί που προτιμουμε την εγκοπη απο την κυρτη οθόνη ; Για μένα το μελλον του baseless ειναι η εγκοπη. Είναι κατι που μαθαίνεις να ζεις με αυτο και στα πρωτα 10 λεπτά σταματα να σε ενοχλεί. Το κινητό πρέπει να ειναι ανθεκτικό. Πρέπει να σου πέφτει κατω να το σηκώνεις και να συνεχίζεις να το δουλεύεις, και οχι να πέφτει απο τους τριάντα πόντους και να αλλάζεις κινητο

John N

@ Σταυρος Χρι εχεις δικιο μονο στο οτι πολλοι προτιμουν επιπεδη οθονη με notch παρα κυρτη. Ομως περι ανθεκτικοτητας μαλλον δεν ξερεις τι λες. Δες κανα drop test s8 vs iphone x και μετα ελα να ξαναγραψεις σχολιο εδω. Οχι τιποτα αλλο. Αλλα οσοι διαβασουν το σχολιο σου και δεν φνωριζουν καποια πραγματα θα θεωρησουν το iphone x ανθεκτικοτερο απο το s8 που αμα δεις δεν ισχυει. Καλυτερα να αποφευγεται η μεταλαμπαδευση νομισματων γιατι καταντα παραπληροφορηση.

Agnostos13

Αν στο notch μπει μαύρο φόντο είναι ότι καλύτερο…

ΔΗΜΉΤΡΗΣ Ν

Ανάλογα και τις προσδοκίες που έχει η εταιρία και η κάθε εταιρία τώρα αν περιμένει να προσελκύσει νέο κοινό και ειδικά σχεδόν όλους τους κατόχους S8 και S8 plus και με τέτοια τιμή είναι πολύ δύσκολο σαν συσκευή θα πουλήσει απλά πολύ περιμένουν να πέσει η τιμή κανά 200 με 300 και άλλοι περιμένουν να δούνε και τι θα παρουσιάσουν άλλες εταιρίες αν είναι να προβούν σε νεα συσκευή.

James

Απλά ο κόσμος κουράστηκε. Δέκα χρόνια παίζουμε με το ίδιο παιχνίδι, κάποια στιγμή θα το βαριομασταν. Σιγά σιγά όλοι παίρνουμε νέο smartphone όταν το χρειαζόμαστε και όχι όταν το παρουσιάζει η κάθε εταιρία.

Και πλέον δε μας περιορίζει ούτε το hardware όπως παλιότερα που ήταν αναγκαίο να τα αλλάζουμε συχνότερα γιατι έκανε αναβάθμιση πχ το facebook και κολλούσε το σύμπαν.

antonis

Ευτυχως ο κοσμος ξυπναει και βλεπει ποιος τον κοροιδευει και ποιος οχι.Ειναι δυνατον οτι επειδη αυτοι θελουν να αλλαζουν μοντελα καθε χρονο να ακολουθει και ο κοσμος;Και πολυ περισσοτερο απι μια εταιρεια σαν την samsung που οσο παει και τα κινητα της γινονται αναξιοπιστα.Γιατι ολα καλα με τα τοσα τεχνολογικα καλουδια αλλα για να χαιρεσαι πρεπει το κινητο……. να δουλευει!!!!!!!!

Stelios

Καλησπέρα απλά να αναφέρω δύο τρία πράγματα και εγώ, πρώτον η Samsung κάνει το ίδιο πράγμα για δεύτερη φορά απλα,είχε βγάλει το S6 που είχε μεγάλη διαφορά από τον προκάτοχό του και στο S7 έβγαλε το ίδιο κινητό απλά με διορθωτικές κινήσεις και από ότι λέγανε τα νούμερα πωλήσεων πήγε καλα,έβγαλε μετά το S8 με μεγάλη οπτικά διάφορα πάντα σε σχέση με τον προκάτοχό του και στο νέο μοντέλο απλα διορθώνει σημεία και όπως όλα δείχνουν στο S10 θα κάνει πάλι την μεγάλη διαφορά.Τα κινητά έχουν μπει σε κορεσμό τα τελευταία χρόνια και απλά το τραβάνε από τα μαλλιά όσο μπορούν εφόσον βλέπουν ότι ο κόσμος αγοράζει.Για εμένα να λέμε πάλι καλά η sharp αθόρυβα και η xiaomi ηχηρά φέρανε το bess-less και είδαμε τουλάχιστον κάποια βήματα πιο γοργά από ότι θα μας τα δίνανε οι μεγάλες εταιρίες

Ευγένιος

Ενας ηταν πρωτοπορος κ καινοτομος. Τον ελεγαν Steve Jobs.

Σταύρος Χρι

@John N εχεις δίκιο καθώς εγω παρέλειψα να το αναφέρω στο σχόλιο μου και παρερμήνευσες. Δεν εννοούσα οτι το iPhone X συγκεκριμενα ειναι πιο ανθεκτικό. Εννοούσα οτι εν γένει ου κυρτες οθόνες ειναι πιο ευθραυστες, ιδιαίτερα όταν το κινητό πέφτει στο πλάι και πως δεν υπάρχει τρόπος να τις προστατεύσεις με κάποιο γυαλί προστασίας . Όσο αφορά στην χρηστικότητα, οχι μονο δεν βολεύουν στο κρατημα όπως οι φλατ, αλλα ακομα και κατα την προβολη υλικου βλέπεις την εικόνα να κόβεται ναι να στρίβει στις άκρες.. Γιατι ολα αυτα δεν μπορώ να καταλάβω….

Solon

Έχω S7 Edge και Note 8. Δεν βλέπω κανένα λόγο να πάω στο S9. Και το Note 8 μου το έκανε δώρο η Cosmote διαφορετικά δεν θα το έπαιρνα καν, και αν αγόραζα κάτι δεν θα πήγαινα σε Samsung αλλα σε Sony.
Εντάξει έχει καλύτερη κάμερα αλλά τις φωτογραφίες που θες να βγάλεις με ένα κινητό τις βγάζει άνετα και το S7 ενώ η κάμερα του Note 8 είναι πραγματικά overkill. Έχει και καλύτερη οθόνη αλλά πόσες φορές θα δεις ταινία από το κινητό σου μέσα σε ένα χρόνο; 5 -10 φορές;
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι το S9 δεν θα έχει καλές πωλήσεις.
Δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να αναβαθμίσει κάποιος από S8 και μάλιστα ούτε κι από το εξαιρετικό S7.

DimitrisM

Πια samsung! Είναι εταιρείες αυτές! Αναξιοπιστία στο φουλ, μια με τις μπαταρίες μια με τις οθόνες! Νομίζω πως μόνο η sony αξίζει πραγματικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.