Samsung Galaxy S9: Render θήκης αποκαλύπτει τον σχεδιασμό

Samsung Galaxy S9 render θήκης, Samsung Galaxy S9: Render θήκης αποκαλύπτει τον σχεδιασμό

Το Samsung Galaxy S9 αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στις αρχές του επόμενου έτους και όπως είναι λογικό, υπάρχουν ήδη αρκετές φήμες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τον σχεδιασμό του. Όπως όλα δείχνουν, το design της συσκευής θα είναι σύμφωνο με τις, έως τώρα, διαρροές.

Πριν από λίγο έκανε την εμφάνιση της στο διαδίκτυο μια φωτογραφία που στην ουσία αποτελεί ένα render θήκης του Galaxy S9. Η θήκη αυτή ανήκει στην Ghostek και υπόσχεται να προστατεύσει το… μελλοντικό κινητό σας από πτώσεις και απροσεξίες. Το render φαίνεται να μαρτυρά πλήρως την σχεδιαστική γραμμή που ακολούθησε η Sammy για το S9, η οποία διαφέρει ελάχιστα από τους τωρινούς εκπροσώπους της σειράς Galaxy S, κάνοντας όμως λίγες αλλά ουσιώδεις αλλαγές στο πίσω μέρος της συσκευής.

Συγκεκριμένα, επιβεβαιώνεται η ύπαρξη διπλής κάθετης κάμερας στην πλάτη του πολυαναμενόμενου smartphone, καθώς και η αλλαγή στην τοποθέτηση του αισθητήρα αποτυπωμάτων. Εκατοντάδες χιλιάδες κάτοχοι ή υποψήφιοι αγοραστές των Galaxy S8/S8+ και Note 8 είχαν εκφράσει τα παράπονα τους σχετικά με την άβολη θέση στην οποία βρίσκεται ο αναγνώστης, δίπλα από την κύρια κάμερα, μπερδεύοντας συχνά τα δύο μεταξύ τους. Πλέον ο scanner τοποθετείται κάτω από τον dual φακό, καθιστώντας πιο εύκολη την χρήση του, αφού το δάχτυλο θα φτάνει πολύ πιο εύκολα μέχρι εκείνο το σημείο.

Στο εμπρόσθιο κομμάτι δεν παρατηρούνται κάποιες αλλαγές. Μάλλον το S9 θα αποτελέσει μια αναβαθμισμένη, σε τεχνικά χαρακτηριστικά, έκδοση του S8 χωρίς αισθητό redesign. Άλλωστε, ο σχεδιασμός του όγδοου κύριου Galaxy S smartphone απέσπασε θετικότατες κριτικές, ενώ οι καταναλωτές το αγάπησαν. Ενδέχεται η Sammy να μειώσει τα bezels στο κάτω μέρος της οθόνης, όμως το πάνω μοιάζει να παραμένει ως έχει, αν υποθέσουμε πως το παραπάνω render ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Τελικά, μάλλον η νέα ναυαρχδία των Κορεατών θα παρουσιαστεί νωρίτερα μέσα στο 2018, ώστε να βάλει σε σκέψεις τους υποψήφιους κατόχους του iPhone X.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
30fill

Η Samsung ανανεώνει το σχεδιασμό κάθε δύο σειρές.
ίδια τα S3-S4, S5 ορφανό (ευτυχώς), S6-S7, S8-S9.

Ίσως εξηγείται από τον προσανατολισμό της στην αμερικάνικη αγορά που τα συμβόλαια των carriers είναι διετή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.