Η Samsung ξεκίνησε την ανάπτυξη του S9 με κωδική ονομασία “Star”

galaxy s9, Η Samsung ξεκίνησε την ανάπτυξη του S9 με κωδική ονομασία “Star”

Προς το τέλους του καλοκαιριού η Samsung θα ανακοινώσει την επόμενη ναυαρχίδα της σειράς Note, που δεν είναι άλλο από το Galaxy Note 8. Αν ακολουθήσει την πολιτική των τελευταίων 2 χρόνων, η ανακοίνωση θα γίνει τέλη Αυγούστου, αλλά δεν αποκλείεται να επιστρέψει και στην IFA, αρχές Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο.

Τα φώτα αναμένεται να τραβήξει όλο και περισσότερο το Samsung Galaxy Note 8, όμως στις φήμες έχει ξεκινήσει σιγά σιγά να κάνει την εμφάνισή του και το Samsung Galaxy S9.

Φυσικά ακόμη δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αλλά οι νέες πληροφορίες λένε ότι η Samsung έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη του Samsung Galaxy S9 και έχει κωδική ονομασία “Star”. Το μεγαλύτερο Samsung Galaxy S9+ έχει κωδική ονομασία “Star 2”.

Να θυμηθούμε ότι το Samsung Galaxy S8 είχε κωδική ονομασία “Project Dream” ενώ το επερχόμενο Galaxy Note 8 έχει κωδική ονομασία “Great”.

Όσο για το Galaxy S9, οι ίδιες πηγές λένε ότι η ανάπτυξή του έχει ξεκινήσει 3 με 4 μήνες νωρίτερα από ότι είχε προγραμματιστεί ενώ και η παραγωγή αναμένεται να αρχίσει επίσης νωρίτερα. Ο λόγος δεν έχει γίνει γνωστός, ούτε είναι τίποτα επιβεβαιωμένο από τη Samsung, αλλά έχει ακουστεί ότι θέλει να έχει περισσότερο χρόνο για να κάνει όλες τις απαραίτητες δοκιμές ασφαλείας πριν βγει στην αγορά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Μόνο από το όνομα “star” δεν μου κάθεται καλά! “

George L

dream a great star

Λεωνίδας

Α…θρυλικό τηλεφωνάκι της samsung ήταν το star! best seller!! Για όσους θυμούνται…

Jim TR

Χμμ μαλιστα θα περιμενω το s20 χαχα καθε μερα ανακοινωνεται και ενα καινουριο κινητο ή διαρεουν leaks καποιας νεας ναυαρχιδας για αυτο και προσωπικα εχω ξενερωσει για μενα δεν αξιζουν τα κινητα πλέον παιρνεις κατι μετα απο κανα 3μηνο ανακοινωνεται η ανανεωμενη εκδοση (που ζητα τα ιδια χρηματα)…..

Nikos

Για το s10 ξέρει κανείς Κανά leak ?

aptaliko

@Jim TR δεν χρειάζεται να τα παίρνεις όλα τα νέα μοντέλα που βγαίνουν αλλά πάρε τουλάχιστον 1, το να μην παίρνουμε κανένα δεν είναι θέμα συζήτησης σε forum υψηλής τεχνολογίας

james

Ωχ! Δηλαδή τώρα ξεκινάει επίσημα γύρος φημών για σχεδόν 10 μήνες για το πως θα είναι το s9;

ΝΙΚΟΣ

Όλο το καλοκαίρι Leaks και φήμες. Περισσότερες κ από τις μεταγραφές που βγάζουν οι αθλητικές εφημερίδες.

Jim TR

@aptaliko δεν αναφέρω κάπου οτι χρειάζεται να παρεις ολα τα νεα μοντέλα (προσωπικά ενα mindrange κινητο εχω της zte και κανω δουλεια μου και μεχρι να χαλασει δεν αλλαζω) ούτε λεω να μη πάρεις καποιο (το κινητο είναι ενα εργαλείο επικοινωνίας και δουλειάς δεν ξερω αν δεν το εθεσα σωστα και φαινεται οτι εννοω κατι αλλο) αλλα γι αυτον που παίρνει κατι καλυτερο μεσα σε ελαχιστο χρονικο διαστημα διαρρέει το επόμενο μοντελο (καλα αυτο θα μου πεις συνεχέχεια θα επαναλλαμβανετε για ολες τις εταιρίες)…

Nikolas

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΗΔΗ ΤΟ s45 EDGE …. 4500 EYROPOYLIA……..XAXAXAXAXA

JohnWave

Τι περιμένω :
->σχεδόν ίδιο design με το S8,
->2GB ram παραπάνω
->επόμενη έκδοση snapdragon
->αλλαγή θέσης δαχτυλικού αποτυπώματος,
->διπλή ή wide κάμερα
->κάποια βελτίωση σχετικά με VR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.