Νεότερες πληροφορίες θέλουν τη Samsung να ξεκίνησε την ανάπτυξη του firmware για τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus. Τα παραπάνω αναφέρει το sammobile.com μεταφέροντας ταυτόχρονα και τις εκτιμήσεις του ότι η συσκευή θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή στην άνοιξη του 2018, σε αντίστοιχη περίοδο δηλαδή με τα Galaxy S8 και S8 Plus. Σύμφωνα με […]
Νεότερες πληροφορίες θέλουν τη Samsung να ξεκίνησε την ανάπτυξη του firmware για τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus.
Τα παραπάνω αναφέρει το sammobile.com μεταφέροντας ταυτόχρονα και τις εκτιμήσεις του ότι η συσκευή θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή στην άνοιξη του 2018, σε αντίστοιχη περίοδο δηλαδή με τα Galaxy S8 και S8 Plus.
Σύμφωνα με το sammobile, αναπτύσσονται δύο ξεχωριστά Galaxy S9 firmware με αριθμούς G960FXXU0AQI5 και G965FXXU0AQI5. Έτσι ο αριθμός μοντέλου για το Samsung Galaxy S9 θα είναι SM-G960 και ο αριθμός του Galaxy S9 Plus θα είναι SM-G965. Αυτό βγάζει νόημα καθώς τα Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus έχουν αριθμό SM-G950 και SM-G955 αντίστοιχα.
Αξίζει αν σημειωθεί ότι η ανάπτυξη του firmware για το Galaxy S9 ξεκίνησε δύο εβδομάδες νωρίτερα απ’ότι ξεκίνησε η ανάπτυξη του firmware για το Galaxy S8 πέρυσι.
Φυσικά, όπως αναμένεται σύντομα θα ξεκινήσουν και οι φήμες για το λανσάρισμα. Ήδη πριν καν κυκλοφορήσει η πληροφορία για το firmware, ακούγονταν φήμες ότι το 2018 η εταιρεία θα λανσάρει τις νέες της ναυαρχίδες στις αρχές του 2018.
Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι πάνω κάτω θα λανσαριστεί την άνοιξη του 2018. Φέτος η Samsung παρουσίασε το Galaxy S8 στις 29 Μαρτίου και οι πωλήσεις ξεκίνησαν στις 21 Απριλίου.
Είναι πιθανό να το λανσάρει λίγο νωρίτερα μέσα στον Μάρτιο του 2018, αλλά δύσκολα τον Ιανουάριο.
Το Samsung Messages κλείνει οριστικά τον Ιούλιο του 2026. Η Samsung ζητά από τους χρήστες να μεταβούν στο Google Messages για να συνεχίσουν να στέλνουν SMS και RCS χωρίς διακοπή.
Το Samsung Galaxy Enhance-X είναι δωρεάν εφαρμογή AI για Galaxy phones και προσφέρει εύκολο photo editing, βελτίωση φωτισμού, HDR, portrait effect, διόρθωση blur και upscale ανάλυσης.
Το Samsung Galaxy A27 5G εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 6 Gen 3, 6GB RAM και Android 16. Δείτε τι δείχνουν οι πρώτες επιδόσεις και τι να περιμένουμε.
Η Samsung φέρνει την υπηρεσία Premium+ στην Ελλάδα για Galaxy Z, Galaxy S26 και τηλεοράσεις άνω των 98 ιντσών, με fast track υποστήριξη και προτεραιότητα στο service.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου