Samsung Galaxy S9: Τον Ιανουάριο με Snapdragon 845;

Galaxy S9 ανακοίνωση, Samsung Galaxy S9: Τον Ιανουάριο με Snapdragon 845;

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορίας του Samsung Galaxy Note 8 και ήδη άρχισαν οι φήμες για το Galaxy S9, το οποίο λέγεται θα ανακοινωθεί τον Ιανουάριο και θα ενσωματώνει το Snapdragon 845.

Παρόλο που το Galaxy Note 8 δεν έχει καν κυκλοφορήσει στην αγορά, ήδη ξεκίνησαν οι φήμες για την επόμενη ναυαρχίδα της Samsung.

Σύμφωνα με το Android Headlines, το οποίο επικαλείται Κορεάτικες πηγές, το Samsung Galaxy S9 θα ανακοινωθεί στα τέλη Ιανουαρίου και θα είναι διαθέσιμο στην αγορά στα μέσα Φεβρουαρίου.

Εκτός από τη διαθεσιμότητα, υπάρχουν και πληροφορίες που αφορούν το ίδιο το smartphone και οι οποίες προέρχονται από τις εταιρείες που κατασκευάζουν ανταλλακτικά για το S9. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις πληροφορίες, το Galaxy S9, το οποίο φέρει το κωδικό όνομα Star, αναφέρουν ότι θα ενσωματώνει το Snapdragon 845 για SoC και θα έρχεται με 4GB RAM και το Android 8.0 Oreo.

Η αναλογία της οθόνης θα είναι 18.5:9. Επίσης θα έχει διπλή κάμερα στην πλάτη. Βέβαια, οι πιο πολλές από αυτές τις πληροφορίες δεν χρειάζεται να εργάζεται κάποιος στις εταιρείες που συνεργάζονται με τη Samsung για να τις γνωρίζει.

Είναι λογικό η επόμενη ναυαρχίδα να ενσωματώνει το τελευταίο λειτουργικό και διπλή κάμερα που είναι η τελευταία τάση στις κάμερες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος τ

Δεν σταματάει ποτέ η πλύση

One

Γιατί οχι το δεκέμβριο?

VasiliS7edge

Τέτοια εποχή το ίδιο λέγανε για το S8. Απλώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Μάρτιο με διάθεση μέσα Απριλίου. Επίσης λόγω διπλής κάμερας θα υπάρχει μικρότερη μπαταρία (δικιά μου υπόθεση) αλλά λόγω oreo σε συνεργασία καλού optimization ala Note 8 θα έχει την ίδια διάρκεια με το S8.

NtinosMD

Δλδ τι; θα αφησει τους exynos? δε νομιζω… snapdragon παλι να τον χαρουν τα αμερικανακια …. ευρωπη κορεα με δικα τους τσιπακια. Επισης 3η συνεχομενη χρονια με ιδια ram στα 4 απο τη στιγμη που το note 8 εχει ηδη 6; παλι δε νομιζω…. αυτο που ειναι πιο ενδιαφερον ειναι εαν τλκ οντως θ ερθει με τη νεας τεχνολογιας μπαταρια … μπας κ γινει εκει καμια αλλαγη. μπουχτισαμε καμερες κ οθονες…,

bezilys

Όσο πάει και ασχημενη

Πάνος®

Exynos στην Ευρώπη, κλασικά με downgraded γρήγορη φόρτιση, στην …εξωπραγματική ταχύτητα επιπέδων …quick charge 2.0, όπως ακριβώς συμβαίνει από το S7 μέχρι και το Note 8.

KostasB

Πάλι 4gb ram; Δύσκολο το κόβω. Το OnePlus 6 του χρόνου το βλέπω με 12gb και 256 εσωτερική έτσι όπως πάνε τα πράγματα. Όχι ότι τα χρειαζόμαστε (στην ram αναφέρομαι) αλλά είναι νούμερα που φαίνονται.
Επίσης ελπίζω να μην έχουμε πάλι την ίδια ιστορία με τους επεξεργαστές της Qualcomm. Είναι απαράδεκτες κινήσεις αυτές και από τις δύο εταιρείες.

Kostasb16b

Κάνα μήνα νωρίτερα στην καλύτερη τα ίδια λέγαν και πέρσι που βγει με πρόβλημα το note 7

Stef

Αρχισαν οι προπαραγγελιες;;;Δεν κρατιεμαι

ChrisGR

Κατα τη γνώμη μου τα 4gb είναι κορυφή για smartphone. Παραπάνω απο 4gb είναι άρηστα σήμερα. Μην μπερδεύουμε τους υπολογιστές με τα smartphone. Δεν πρόκειτε να τρέξεις φοτοσοπ σε smartphone ούτε κάποιο παιχνίδι που να θέλει 6 ή 8 gb ram για να τρέξει σωστά.

Sakis

Μόλις απέκτησα το S8 , η τεχνολογια τρέχει πολύ πιο γρήγορα από εμάς .
Τι καλύτερο θα έχει από το S8?
Ελάχιστα πραγματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.