Samsung Galaxy S9: Φωτογραφία της πρόσοψης διαρρέει ακόμη μία φορά

Samsung Galaxy S9 πρόσοψη, Samsung Galaxy S9: Φωτογραφία της πρόσοψης διαρρέει ακόμη μία φορά

Μια νέα εικόνα που απεικονίζει την πρόσοψη του Samsung Galaxy S9 ήρθε στη δημοσιότητα.

Το Samsung Galaxy S9 θέτει σίγουρα υποψηφιότητα για το smartphone του 2018 που έχει διαρρεύσει πιο πολύ, τόσο σε πραγματικές εικόνες όσο και σε renders.

Η νέα εικόνα συμβαδίζει με άλλες εικόνες που έχουν έρθει στη δημοσιότητα και που δείχνουν ότι η Samsung τελικά δεν θα ξεπεράσει το όριο του 90% της αναλογίας οθόνης-σώματος κινητού όπως κάποιοι ήθελαν, αλλά αντιθέτως η συσκευή θα είναι αρκετά παρόμοια με τον προκάτοχό της, όσον αφορά στον σχεδιασμό.

Έτσι, βάσει και της νέας εικόνας, η αναλογία οθόνης-σώματος αναμένεται στο 85%. Παρόλο που το κάτω περιθώριο μπορεί να είναι οριακά μικρότερο, η διαφορά δεν είναι αισθητή εκτός αν κάποιος δει δίπλα-δίπλα τα Galaxy S8 και Galaxy S9.

Το Samsung Galaxy S9 θα διατηρήσει την αναλογία 18.5:9 και φυσικά την Infinity Display. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι το Galaxy S9 θα έρχεται με την Super AMOLED οθόνη με διαγώνιο 5.8 ιντσών, ανάλυσης QHD+.

Το Samsung Galaxy S9 αναμένεται με τον Snapdragon 845 και τον Exynos 9810 (ανάλογα με την αγορά). Επίσης, αναμένεται με μονή κάμερα και RAM στα 4GB (ενώ το Galaxy S9 Plus αναμένεται με διπλή κάμερα).

Η συσκευή λέγεται ότι θα ανακοινωθεί στα τέλη Φεβρουαρίου στο MWC 2018.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
techtech

Και αμέσως εύλογη απορία:
Για ποιο λόγο κάτοχος S8 να πάει σε S9 και να δώσει 900€;Για να πάρει το ίδιο κινητό.
Δυστυχώς η Samsung εξελίσσεται σε νέα Apple και η κοροϊδία πλέον πάει σύννεφο

VasiliS7edge

Ποιος κάνει update κάθε χρόνο, ευλογη και αυτή η απορία! Όταν παίρνεις κινητό πάνω από 600€ έχεις σκοπό να το κρατήσεις 2+ χρόνια. Η Samsung με το S9 εστιαζεται στους χρήστες S7 και πίσω. Επίσης το S8 είναι ήδη μπροστά από την εποχή του, ποιος ο λόγος να αλλάξει κάτι στον σχεδιασμό. Άλλωστε με το S9 θα διορθώσει και τα λίγα μείον του S8 με ένα ακόμα δυνατότερο πακέτο και με ακόμα καλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Georgerapp

υποστηριζω την ευλογη απορια του VasiliS7edge.
techtech ε οχι και αλλαγη το s8 σε εναν χρονο.
μοναχα αν δουμε επαναστα στην καμερα θα εδινα ενα υπερ στην αλλαγη.
αυτο το μεταβαλλομενο διαφραγμα θα ηθελα να ισχυει.

Nic21

Κάτοχος s7 edge και ο μόνος λόγος να άλλαζα σε s9 αν παραμείνει όντως τόσο ίδιο με το 8 θα ήταν οι αναβαθμίσεις… Για να πάω σε 8 ούτε λόγος…

Nic21

Να προσθέσω επίσης πως η sam πρέπει κάποια στιγμή να κάνει το μετέωρο βήμα και να φύγει από την 4ρα ram… Πλέον 4 ram μη σου πω και πάνω έχουν οι OEM συσκευές

giorgosgek

@VasiliS7edge @Nic21 σωστοι και οι 2

χρηστος

Ναι παιδια, να βγαζει καθε χρονο εντελως διαφορετικο σχεδιο ειναι αδυνατο. Δεν λεμε να καταντησει Apple με το ιδιο σχεδιο 4-5 χρονια, αλλα μην εχετε απαιτηση καθε χρονο να εχετε νεο σχεδιο, ολοι το καταλαβαινουμε. Βεβαια καποιες διορθωσεις αισθητικα θα τις κανει (μπεζελς, καμερα, δακτυλικο κτλ) και θα βαλει πραγματα που ελειπαν πχ στερεο ηχεια.

Αγγελος

Εαν ισχυει αυτο πραγμα που δε το πιστευω με τιποτα θα μιλαμε για τη μοναδικη φορα που ενα galaxy εμεινε ιδιο.αντιθετο με τη φιλοσοφια της samsung αντιθετο με καθε λογικη.η apple οταν εβγαζε 2 χρονιες το ιδιο κινητο το σχεδιο της δεν υπηρχε μη λεμε βλακειες ουτε καν τη πλησιαζε καποια εταιρεια ακομα και τη 2η χρονια του ιδιου μοντελου.εχει μολις ενα χρονο που εχουν ερθει κοντα καποιες εταιρειες και ειναι στο ιδιο επιπεδο.θα μιλαμε για μεγαλη εμπορικη αποτυχια αν βγει ιδιο πιστευω απλα θα παει απατο.δε ξερω μονο αν εχει σχεδιο να βγαλει καποιο αλλο μοντελο οπως εκανε η apple με το x και να το βαλει πιο ακριβα.μονο ετσι εχει λογικη να αφησει το 9 ιδιο.

techtech

Επανέρχομαι και έχουμε λοιπόν:
S8 με S9 ιδιο καλούπι (άντε να δεχτώ δεν αλλάζεις σχέδιο κάθε χρόνο)
Camera πάλι μονή (μέγα φάουλ)!!!!
RAM πάλι 4GB
Τι αλλάζει λοιπόν;Μόνο ο επεξεργαστής; και πιο θα καταλάβει την διαφορά απο τον περσινό Exynos?

bezilys

Ένα καλό κινητό το αλλάζεις σε 3 χρόνια μόνο τότε βλέπεις ουσιώδες διάφορες σχεδόν σε όλα τα ηχείο, κάμερα, design, οθόνη κτλ άρα λογικά το s9 απευθύνεται για τους κατόχους s6, s7 ούτε λόγος αφού είναι σχεδόν το ίδιο με το S8!

bezilys

Ένα καλό κινητό το αλλάζεις σε 3 χρόνια μόνο τότε βλέπεις ουσιώδες διάφορες σχεδόν σε όλα τα ηχείο, κάμερα, design, οθόνη κτλ άρα λογικά το s9 απευθύνεται για τους κατόχους s6, s7 ούτε λόγος αφού είναι σχεδόν το ίδιο με το S8!

King 3

Ρε Georgerapp άμα πας σε samsung κ πετάξεις τις μικρές μπαχατελες που κρατάς θα ηρεμισει το μυαλό σου κ δεν θα ξανά ασχολειθεις να διαβάζεις για κινητά. Γκε Γκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.