Samsung Galaxy S9 & S9+: Κι άλλα renders στη δημοσιότητα

Samsung Galaxy S9 renders, Samsung Galaxy S9 & S9+: Κι άλλα renders στη δημοσιότητα

Νέα renders των Samsung Galaxy S9 και S9 Plus ήρθαν στη δημοσιότητα, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι το Galaxy S9 θα έρχεται με μία κάμερα στην πλάτη.

Τα renders δείχνουν την μπροστινή πλευρά και των δύο συσκευών, αλλά μόνο την πλάτη του Galaxy S9. Οπότε δεν μπορούμε να δούμε την πλάτη του Galaxy S9+ που λέγεται ότι θα έρχεται με διπλή κάμερα.

Το Galaxy S9 φαίνεται με μία κάμερα, επιβεβαιώνοντας τις μέχρι τώρα πληροφορίες. Έτσι, οι χρήστες θα έχουν κι άλλους λόγους να επιλέξουν το Galaxy S9+ εκτός από το μέγεθος. Επίσης, φαίνεται ότι και οι δύο συσκευές θα έρχονται με διπλή κάμερα selfie.

Samsung Galaxy S9 renders, Samsung Galaxy S9 & S9+: Κι άλλα renders στη δημοσιότητα

Και τα νέα renders δείχνουν ότι η συσκευή τελικά δεν θα διαφέρει αισθητά όσον αφορά στον σχεδιασμό του από το Galaxy S8, με το κάτω bezel να μην είναι λεπτότερο όπως ακουγόταν προηγουμένως.

Τέλος, επιβεβαιώνεται και η αλλαγή του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος που είναι τοποθετημένος κάτω από την κάμερα στην πλάτη.

Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες θέλουν τη Samsung να λανσάρει τις συσκευές στη CES και να τις κυκλοφορεί στην αγορά τον Μάρτιο. Μάλιστα, η συσκευή λέγεται ότι έλαβε και την πιστοποίηση της FCC, κάτι που θα μπορούσε να συνάδει με το γεγονός ότι ετοιμάζεται να το παρουσιάσει.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

καλα τοσο δύσκολα ποια να το κάνουν στρόγγυλο το δαχτυλικό?

lneam

Επίσης, φαίνεται ότι και οι δύο συσκευές θα έρχονται με διπλή κάμερα selfie.
—-
Που ακριβως φαινεται αυτο ? Εγω το βλεπω στο επανω μερος να ειναι ιδιο με το S8

Panikas

Προσπαθώ να βρω τι καινούργιο θα δώσει το s9 σε σχέση με τον προκάτοχό του.
Την σωστή θέση αποτυπώματος? Οκ, έπρεπε από περισυ..
Τα 6 giga ram και καινούργιο επεξεργαστή? Οκ, τεχνολογική εξέλιξη, το φετινό hardware πρέπει ούτως ή άλλως να είναι καλύτερο από το περσινό.

Αλήθεια δεν βρισκω κάτι, εκτός αν έχει βάλει σκοπό ο αγοραστή της να ανανεώνει κάθε 2 γενιές. Από S7 σε s9 κοκ.

Ιορδανης

Άντε samie τρέλανέ μας….

NtinosMD

Μπορει το s9+ να ειναι εν τελει αυτο που θα εχει τη διπλη καμερα μιας και εδω στα renders φαινετια να απεικονιζετια μονο η πισινη αποψη του απλου s9 και οχι του +. Με νεο Chipset και ισως και με μια ελαχιστα αυξημενη μπαταρια να κανουν κανα καλο benchmark στις επιδοσεις των μπαταριων σε high-end συσκευη. Εμφανησιακα τι παραπανω να ειχε δλδ απο το s8 ? Μια χαρα θα ειναι. Το πιο ουσιωδες feature θα ειναι το project treble παντως. Για να δουμε πως θα εξελιχθει …

john mpougias

Τα bezel ειναι μικροτερα πανω κ κατω-και φαινεται απο τα κενα που αφηνουν οι αισθητηρες κ η καμερα απο την οθονη,καθως επισης αλλαξαν και τις γωνιες τις οθονης.Η μεταβαση απο τις καθετες πλευρες στις οριζοντιες, ειναι στρογγυλεμενη μεν, αλλα πιο αποτομη ,ωστε να εχει μεγαλυτερη ωφελιμη περιοχη η οθονη.

Chris966

Πανομοιότυπα με τα s8 και s8 plus! Κατά συνέπεια, εξαιρετικές συσκευές από τεχνολογικής πλευράς μεν, αλλά παντελώς αδιάφορες σχεδιαστικά δε!!
Κάτι σαν τα iphone ένα πράγμα δηλαδή..
Καλή χρονιά με υγεία για όλους.

alex

Όντως κι εγώ δε βλέπω κάποια ουσιώδη σχεδιαστική διαφορά με το S8+ μου, αλλά κανείς δεν είπε οτι χρειάζεται κιόλας…
Στα σημεία θα είναι βελτιωμένο πάντως. Παραμένει σε ισχυρή θέση απέναντι στον ανταγωνισμό οπότε και δε χρειάζεται να κάνει και πολλά η Samsung. Προφανώς και δε στοχεύει σε εμάς που πήραμε S8/S8+ αλλά σε παλαιότερες γενιές.
Το θέμα με τις σημερινές ναυαρχίδες πάντως είναι ένα, τα χρήματα. Όποια και να πάρει κάποιος αποκλείεται να μην τον καλύψει..

Georgerapp

Αλήθεια ειναι οτι περίμενα φέτος τον σχεδιασμό τρίγωνο την κάμερα που βλέπει μέσα απο τοίχο και να φτιάχνει freddo αλλα δε βλέπω τίποτα τελικά να με κανει να αλλάξω το s8+.
Κρίμα για αλλη μια φορά η αγορά των smartphone μένει στάσιμη.

VasiliS7edge

Το ότι το σχέδιο του S9 θα είναι ίδιο με του S8 δεν σημαίνει ότι είναι αδιάφορο. Το S8 και Note 8 έχουν τον τον πιο ενδιαφέρον σχεδιασμό από όλα τα ίδια κινητά τις αγοράς. Άρα το να αλλάξει το σχέδιο τοσο δραστικά το θεωρώ λάθος, το ίδιο και η Samsung. Οι διάφορες που περιμένουμε είναι ουσιώδης όπως ταχύτερο επεξεργαστή, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, ακόμα ταχυτερη φόρτιση, ακόμα πιο βελτιωμένο DeX station και οποσδήποτε την καλύτερη κάμερα της αγοράς με 4k/60fps με πολύ καλό OIS την ίδια ώρα. Όσο για τις βελτιώσεις στα σημεία αυτές απ ότι φαίνεται έχουν γίνει.

Καλή Χρονιά!

πανος

μπουρδες…………….τιποτα το ουσιαστικο.

χαρακτηρισιτικα που δεν ενδιαφερουν κανέναν.

bezilys

τέλειος αδιάφορο θα συμφωνήσω με τον πανο

aptaliko

Πάνο έχεις δίκιο, γι’αυτό πάμε να πάρουμε ένα κινέζικο με 100€.

Πέτρος Π

Ό,τι πιο βαρετό έχουμε δει τελευταία… Ζητάνε 1.000 € με την κυκλοφορία, μετά από 2-3 μήνες η τιμή του θα έχει πέσει στα 450 €, ενώ μπορείς να βρεις αντίστοιχο κινητό από Xiaomi με 150 €…

Georgerapp

αντιστοιχο απο xiaomi με 150.
μαλιστα μαλιστα.

Ε ΠΑΡΤΟ ΝΤΕ και ασε τα υπολοιπα topic.
χρειαζομαστε την γνωση σου;
NOT.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.