Samsung Galaxy S9: Φεύγει η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών;

samsung galaxy s9 headphone jack, Samsung Galaxy S9: Φεύγει η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών;

Με το 2017 να φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και τις περισσότερες ανακοινώσεις να έχουν γίνει, τα βλέμματα στρέφονται προς τη νέα χρονιά. Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα μοντέλα θα είναι το Samsung Galaxy S9.

Οι πρώτοι ψίθυροι έχουν ξεκινήσει ήδη να ακούγονται. Τι θα κάνει η Samsung όσον αφορά στο design; Θα έχουμε τελικά αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων; Η υποδοχή ακουστικών παραμένει στη θέση της;

Σήμερα μας έρχονται από την Κίνα κάποια σχέδια που λέγεται ότι ανήκουν στα Samsung Galaxy S9 και Samsung Galaxy S9+, όπως μας έχει συνηθίσει, το ένα θα είναι μεγαλύτερο από το άλλο, αλλά τα χαρακτηριστικά είναι ίδια.

samsung galaxy s9 headphone jack, Samsung Galaxy S9: Φεύγει η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών;

Οι πληροφορίες λένε ότι η Samsung εργάζεται πάνω στην δημιουργία “ενός πιο ασφαλούς συστήματος αναγνώρισης προσώπου” που θα περιλαμβάνει τεχνολογία 3D sensing, απαντώντας στο Face ID της Apple. Αυτό που χρειάζεται να κάνει είναι να προσθέσει “depth-sensing face scanner” στο ήδη υπάρχον iris scanner.

Το design μοιάζει αρκετά με το Samsung Galaxy S8, το bezel στην κάτω πλευρά έχει σχεδόν εξαφανιστεί, ενώ και στην πάνω πλευρά έχει μειωθεί.

Η Samsung λέγεται ότι πειραματίζεται με την τοποθέτηση αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, αλλά αντιμετωπίζει ξανά προβλήματα.

samsung galaxy s9 headphone jack, Samsung Galaxy S9: Φεύγει η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών;

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πληροφορία, είναι η αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών 3.5 χλστ. Αυτό είναι κάτι που έχει ξεκινήσει να υιοθετείται από διάφορους μεγάλους κατασκευαστές, αλλά θα είναι αρκετοί οι fans της Samsung που δεν θα θέλουν κάτι τέτοιο (αν θεωρήσουμε ότι οι πληροφορίες είναι σωστές).

Τέλος, στην πίσω πλευρά αναφέρεται ότι θα δούμε διπλή κάμερα 16 Megapixel και διπλή κάμερα 12 Megapixel στην μπροστινή πλευρά.

Για να δούμε ποιο από τα παραπάνω ισχύει τελικά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Τι σας φταίει το jack ρε Samsung ?? Ο κόσμος προτιμά jack με Quad DAC για highres μουσική

giannis

Αναγνώριση προσωπου, αφαίρεση 3,5mm…..γκουχ γκουχ.

Theo

@giannis Τώρα αλήθεια λες για την αναγνώριση προσώπου; Η σάμσουνγκ το έχει από το note 7, όπως και στα s8 και s8 plus. Να μου αναφέρεις για την θύρα ακουστικών, να σου πω ναι, αν και δεν είναι σίγουρο ακόμα, όλα παίζονται. Διάβασε όμως πρωτού πεις κακία..

giorgosgek

@theo αφου και την θυρα αλλα κινητα την ξερφορτωθηκαν κανα δυο χρονια πριν το iphone . H samsung δυσκολα κανει αλλαγες, αλλα θα γινοταν και αυτο αργα η γρηγορα, πιο σημαντικη απουσια απο την ελλειψη ir blaster, κατι που οι iphonακηδες το θεωρουν θετικο και να πω οτι εχει βγει καμια τεχνολογια να εχουμε αριστη ποιοτητα χωρις καλωδια και μπαταρια , να πω ναι , ας παραδεχτουμε πως ειμαστε ακομα πρωτογονοι και ας αφησουμε αυτα τα κολπα για αργοτερα

Gvirginia

@Theo
Μη μπερδεύουμε την αναγνώριση προσώπου της Apple (με ότι έχει δείξει) με της Samsung (και της Google από την έκδοση 4).

Η πρώτη έχει 2-3 αισθητήρες μόνο για αυτή τη δουλειά (όπως γράφει και παραπάνω “3D Sensing”) και η άλλη χρησιμοποιεί απλά την μπροστινή κάμερα…

Απλά ας ελπίσουμε να πάει ένα βήμα παραπέρα και να κρατήσει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων η Samsung.

bezilys

Καλά κάνει η Samsung ξέρει ότι και να κάνει τα πρόβατα της θα το πάρουν χωρίς δισταγμό το ίδιο υσχυει και στην Apple, γενικά αυτές οι δύο εταιρίες έχουν το πιο μεγάλο κοπάδι από όλες τις υπόλοιπες!!

Giannis

@theo ήδη σε αλλά τεχνολογικά site αναφέρεται ότι θα προστεθούν αντίστοιχοι αισθητήρες ώστε να έχει ανάλογο λειτουργία με το face id. Όποτε ξανά…..γκουχ γκουχ.

Xarisgru

S8 εδω, απλα samsung ντροπη και απογοητευση!

χρηστος

Μεγιστο λαθος της Samsung η αφαιρεση της θυρας οπως και της Apple που το ξεκινησε και αλλων κατασκευαστων.
Να πω σε καποιους εδω οτι αναγνωριση προσωπου υπαρχει απο το S4 που κατειχα. Αλλη τεχνολογια μεν, αλλα οχι δεν ειναι η Apple η πρωτη.

Agnostos13

Αναγνώριση φωτογραφίας είχε το S4…όχι προσώπου! 😉

NikosAr

Ότι ναναι τα σχόλια … ότι του φανεί του Λολοστεφανη …

NikosAr

Αααα και κάτι που ξέχασα … το πιο μεγάλο πρόβατο της apple είναι η Samsung … εμείς είμαστε για τον μπιπ

giorgosgek

@giannis και η apple προμηθευτηκε ξεπερασμενες οθονες oled και design , οποτε γκουχου γκουχου και θυμηθηκε απο το 7αρι να τα κανει αδιαβροχα αφου εγινε το s7 οποτε παλι γκουχου γκουχου (γκουχου και στις 2 λογω sony ) και εβαλε καμερες της προκοπης με διαφραγμα 1.8 παλι γκουχου γκουχου και περα απο το x ειναι κανα δυο χρονια πισω εκει που ηταν 4 γκουχου γκουχου…. θα πνιγω στο τελος

giorgosgek

@bezilys εχει κοπαδι η samsung αλλα τουλαχιστον σου δινει οσα μπορει να σου δωσει , σου δινει βασικα περισσοτερα απο τις υπολοιπες εταιρειες αλλα τα σκας , θες οθονη, καμερα , επιδοση, ποιοτητα , ολο το πακετο κακα τα ψεμματα δεν στο δινει αλλη, παντα κατι θα λειπει. Το mate ερχεται κοντα, αλλα ειναι ακριβο γιατι εγινε μαρκα η huawei , μπορεις με κανα 300αρι να παρεις ενα πιο δυνατο τηλεφωνο ,αλλα χειροτερη οθονη και καμερα η κατι αλλο. Εχω αρκετα τηλεφωνα και τα ψαχνω και συνεχεια, ειναι δυσκολο να βρεις το τελειο κινητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.