Samsung Galaxy S9+: Βαθμολογήθηκε με 4/10 από το iFixit

Samsung Galaxy S9+: Βαθμολογήθηκε 4/10 iFixit, Samsung Galaxy S9+:  Βαθμολογήθηκε με 4/10 από το iFixit

Μετράμε μόλις λίγες ημέρες από την επίσημη ανακοίνωση των Samsung Galaxy S9 και S9+. Οι δύο συσκευές έχουν “ριχτεί” ήδη στην αγορά μέσω προπαραγγελίας και ο Κορεάτης κατασκευαστής είναι αισιόδοξος, έχοντας υψηλές προσδοκίες από εκείνα, παρά την ομοιότητα τους με τα Galaxy S8 / S8+.

Ένας παράγοντας με τον οποίο “κρίνονται” οι νέες συσκευές είναι το πόσο εύκολα μπορούν να επιδιορθωθούν. Σήμερα, οι κατασκευαστές τείνουν να καθιστούν την διόρθωση ενός smartphone ή tablet αρκετά δύσκολη, μια διαδικασία που θα πρέπει σίγουρα να γίνεται από ειδικούς. Σε περίπτωση όμως που κάποιος θέλει να προσπαθήσει την επισκευή της συσκευής του μόνος του, το δημοφιλές site iFixit δίνει πολύ βοηθητικές οδηγίες για μια σειρά αρκετών μοντέλων, βαθμολογώντας τα ταυτόχρονα ως προς την ευκολία επιδιόρθωσης τους. Στην περίπτωση του Galaxy S9+ ο δημοφιλής ιστότοπος έδωσε 4 στα 10, επισημαίνοντας πως οι δυσκολίες εντοπίζονται κυρίως στην αλλαγή της οθόνης, τονίζοντας ταυτόχρονα την ευαισθησία της γυάλινης επιφάνειας στο πίσω μέρος του κινητού.

Να σημειωθεί πως ο μεγάλος αντίπαλος των νεότερων Galaxy S εκπροσώπων, το iPhone X, έχει βαθμολογηθεί με 6/10 από τον ίδιο ιστότοπο, κάτι που σημαίνει πως η επισκευή του είναι λίγο πιο εύκολη. Πάντως, το S9+ πέτυχε την ίδια βαθμολογία με τον προκάτοχο του, το S8+. Στην ουσία, η Samsung διατήρησε τον τρόπο και την αρχιτεκτονική με την οποία κατασκευάζονται οι κορυφαίες προτάσεις της. Μπορεί λοιπόν η επιδιόρθωση των νέων S9 / S9+ να είναι γενικά δύσκολη, όμως όσοι γνωρίζουν τον τρόπο από τα προηγούμενα S8 / S8+ μοντέλα, δεν θα δυσκολευτούν. Μπορείτε να διαβάσετε τον πλήρη οδηγό επισκευής του Samsung Galaxy S9+ από το iFixit εδώ.

Samsung Galaxy S9+: Βαθμολογήθηκε 4/10 iFixit, Samsung Galaxy S9+:  Βαθμολογήθηκε με 4/10 από το iFixit

Samsung Galaxy S9+: Βαθμολογήθηκε 4/10 iFixit, Samsung Galaxy S9+:  Βαθμολογήθηκε με 4/10 από το iFixit

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.