Samsung Galaxy S9: Η πλάτη θα αλλάξει αρκετά αναφέρει πηγή

Samsung Galaxy S9 πλάτη, Samsung Galaxy S9: Η πλάτη θα αλλάξει αρκετά αναφέρει πηγή

Μεγάλη αλλαγή θα υποστεί η πλάτη του Samsung Galaxy S9 (σε σχέση με το S8) σύμφωνα με πηγή από την Κίνα, η οποία όμως δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες.

Τα παραπάνω αναφέρει το Android Headlines επικαλούμενο τα λεγόμενα του χρήστη @UniverseIce στο Twitter. Εν συνεχεία, το Android Headlines κάνει μόνο του ορισμένες υποθέσεις.

Για παράδειγμα, ίσως αλλάξει η θέση του αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος καθώς πολλοί χρήστες έχουν εκφράσει τα παράπονά τους σχετικά με αυτή.

Παρά το γεγονός ότι η Samsung προσπάθησε να ξεχωρίσει τον αισθητήρα από την κάμερα με ένα dual-LED flash και τον μετρητή καρδιακών παλμών στο Galaxy Note 8, αλλά και πάλι, αρκετοί χρήστες δεν έμειναν ευχαριστημένοι.

Έτσι, ενδεχομένως, αυτή τη φορά η Samsung να τοποθετήσει τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος του Galaxy S9 κάτω από την κάμερα και να γίνει και κυκλικός αντί για οβάλ.

Αν κάτι τέτοιο ισχύσει, προφανώς η Samsung θα έχει κατά νου να κάνει τις συσκευές του 2018 πιο λειτουργικές, ακούγοντας τους χρήστες της.

Όσο για την ανακοίνωση των Samsung Galaxy S9 και Samsung Galaxy S9 Plus, αναμένονται πιθανότατα κοντά στο Mobile World Congress 2018, το οποίο ξεκινά στις 26 Φεβρουαρίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aggelos

ο αισθητηρας ηδη εχει ανακοινωθει οτι θα ειναι κατω απο την οθονη.η πλατη παρολα αυτα μπορει να αλλαξει και σε διαταξη στις καμερες και στους βιομετρικους αισθητηρες.η αληθεια ειναι οτι περιμενουμε το απολυτο τηλεφωνο φετος καθως οντως κι εγω που εχω s8 το μονο που δεν ειναι τελειο ειναι η πλατη και το αποτυπωμα το οποιο και σταματησα να χρησιμοποιω σ αυτο το μοντελο

mech.al.

λένε οτι θα έχει κάποιο ειδος modularity, αρα λογικό να αλλάξει το πίσω μέρος…

Petros

Το S8 plus είναι η απόλυτη συσκευή τώρα με γνώμονα και την τιμή στα 670 που στοιχίζει τώρα

Rizo

Εμένα πάντως δεν με χαλάει ο αισθητήρας στο S8+. Έιναι εκεί που πρέπει. Δηλαδή όταν τεντώνω τον δίκτη το δάχτυλο πέφτει ακριβώς εκεί. Είμαι και αριστερόχειρας. Μια χαρά μου φαίνεται. Βέβαια μπορεί αν ήταν αλλού να ήταν ακόμα πιο βολικό δεν λέω..
Πιο πολύ με χαλάει που δεν έιναι στρογγυλός γιατί ώρες ώρες δεν πιάνει με την πρώτη και μου την δίνει.

spirios1992

@aggelos που ειπαν θα είναι κατω απτην οθονη;;

giannis

@aggelos που ανακοινώθηκε? Πλάκα μας κάνεις? Μία αίτηση για πατέντα κατέθεσαν η οποία θέλει και χρόνο για να κατοχυρωθεί. Παρόμοια πατέντα κατοχύρωσαν σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρίες.

jonjon

Εγω θέλω πλάτη απο carbon fibre , aramid ! Μαήμουν σπάνε εύκολα και να κερδίσει σε βάρος.

ΓΙΑΝΝΗΣ

λογικα θα βαλουν τον αισθητηρα πιο κεντρικα οπως στο v30 κτλ…Ισως το μοναδικο ατόπημα σχεδιασμου στο s8…το καλο ειναι οτι καταλαβαν το λαθος τους…

Αγγελος

Giannis 3 πραγματα εχουν γινει,το πρωτο ειναι μια δηλωση στελεχους της samsung που ελεγε οτι η σχετικη τεχνολογια θα ειναι διαθεσιμη στις ναυαρχιδες του 18…το δευτερο ειναι η ανακοινωση των νεων αισθητηρων της qualcomm για χρηση κατω απο γυαλι με τη χρηση ηχητικων κυματων τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια…και το 3ο ειναι η πατεντα που κατατεθηκε και προφανως εχει απειρο χρονο να εγκριθει

χρηστος

@giannis καμια αλλη εταιρια δεν εχει κατοχυρωσει πατεντα για ατοφιο αποτυπωμα κατω απο την οθονη. Βεβαια και η Apple κατεθεσε μια πατεντα με πιεση. Οσο για το S9, μαλλον το βλεπω με αιθσητηρα πισω διοτι βλεπω την Samsung να μην θελει να παρει το ρισκο για καμια αποτυχια κι ετσι παμε για note9.

bezilys

Μην γελιέστε όλες αυτές η τεχνολογίες με αισθητήρες κάτω από την οθόνη υπάρχουν απλά το πάνε με το στεγανό μετρό οι εταιρείες γιαυτό και εγώ κάθε 3 χρόνια περνώ κινητό μόνο τότε βλέπεις ουσιαστική διαφορά!

giorgosgek

@bezilys ωραιος !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.