Galaxy S9+: Νέα εικόνα επιβεβαιώνει τη διπλή κάμερα; [updated]

Samsung Galaxy S9 Plus κάμερα, Galaxy S9+: Νέα εικόνα επιβεβαιώνει τη διπλή κάμερα; [updated]

Νέα φωτογραφία των Samsung Galaxy S9 και S9 Plus ήρθε στη δημοσιότητα, η οποία δείχνει την πλάτη των συσκευών αυτή τη φορά και επιβεβαιώνει τη διπλή κάμερα στην πλάτη του Galaxy S9 Plus.

Update: Οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται.

Η νέα φωτογραφία συμβαδίζει με όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής καθώς και με renders που έχουν κυκλοφορήσει. Έτσι βλέπουμε ότι το Samsung Galaxy S9 έρχεται με μία κάμερα στην πλάτη και το Samsung Galaxy S9 Plus με διπλή, η οποία είναι τοποθετημένη σε κάθετη διάταξη.

Στην πρόσφατη φωτογραφία, το Galaxy S9 φαίνεται σε χρώμα που μοιάζει με το Orchid Grey και το Galaxy S9 Plus σε Midnight Black. Όπως έχει ήδη παρουσιαστεί και σε άλλες εικόνες, ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται κάτω από την κάμερα κι όχι στα δεξιά όπως οι προκάτοχοί τους.

Εκεί που προηγουμένως ήταν ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος πλέον φαίνεται ότι θα βρίσκεται ένα dual-LED flash και αισθητήρας καρδιακών παλμών.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες θέλουν τις δύο συσκευές με οθόνη Super AMOLED 5.8 ιντσών για το Samsung Galaxy S9 και 6.2 για το Samsung Galaxy S9 Plus, ανάλυσης QHD+ με αναλογία 18.5:9.

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει τις δύο συσκευές στο MWC 2018 στα τέλη Φεβρουαρίου. Οι δύο συσκευές αναμένονται με Android 8.0 Oreo και τιμή που θα ξεκινά από περίπου 700 δολάρια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgosgek

Σαν να φαινεται καλυτερο και πιο premium, το χρωματακι ωραιο ειναι!

ChrisP

Η εικονα ειναι ψεύτικη συμφωνα με το phonearena. Πραγματι δεν φαινεται η αντανάκλαση απο την συσκευη που τραβηξε την φωτο πανω στα 2 κινητα… οποτε μουφα το αρθρο

ATHANASIOS MAKRIS

ΤΕΛΕΙΌΤΗΤΑ

Georgerapp

Δηλαδη οι εταιρείες σκέφτονται οτι οταν κάποιος θέλει μεγάλο κινητό θέλει και top κάμερα ενω ο αλλος με το πιό μικρό δε χρειάζεται κάτι ανάλογο,ειναι ο μπλεμπας με 800ρικο.

I am

Πωπω ασχημια

JohnWave

Μεγάλο φάουλ για όσους θέλουμε συσκευές με top κάμερα που να να μπορούν να χειρίζονται ( status και notiffication bar) και να κρατούνται καλά με το ένα χέρι. Αν ωστόσο η διπλή κάμερα το μόνο που θα προσφέρει προσφέρει περισσότερο θα είναι καλύτερο bokeh ή βελτιωμένο zoom τότε όλα καλά. Το 1ο δεν με ενδιαφέρει καθόλου ενώ το 2ο θέλει χρόνια ακόμα για να γίνει αντάξιο ακόμα και αυτού των compact καμερών. Μακάρι οι διαφορές στην κάμερες να είναι μόνο αυτές αλλιώς bye bye Samsung.

JohnWave

Μεγάλο φάουλ για όσους θέλουμε συσκευές με top κάμερα που να να μπορούν να χειρίζονται ( status και notification bar) και να κρατούνται καλά με το ένα χέρι. Αν ωστόσο η διπλή κάμερα το μόνο που θα προσφέρει προσφέρει περισσότερο θα είναι καλύτερο bokeh ή βελτιωμένο zoom τότε όλα καλά. Το 1ο δεν με ενδιαφέρει καθόλου ενώ το 2ο θέλει χρόνια ακόμα για να γίνει αντάξιο ακόμα και αυτού των compact καμερών. Μακάρι οι διαφορές στην κάμερες να είναι μόνο αυτές αλλιώς bye bye Samsung.

SpirosG

Μάλλον δεν είναι, λίγη διασταύρωση πληροφοριών δεν βλάπτει.

https://www.phonearena.com/news/No-this-is-not-a-leaked-Samsung-Galaxy-S9-photo_id101227

Ioannis

καλα οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια μπορει οι πληροφοριες να ειναι ανεπιβεβαιωτες ακομα παντως δεν νομιζω να διαφερει δραματικα απο οτι βλεπουμε… εν αναμονη! Απο τα ποιο πολυσυζητημενα κινητα του 18 θα ειναι κλασικα

alex

Όντως, απλό concept τελικά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.