Samsung Galaxy S9: Θα διατεθεί σε τέσσερα χρώματα;

Samsung Galaxy S9 τέσσερα χρώματα, Samsung Galaxy S9: Θα διατεθεί σε τέσσερα χρώματα;

Το Samsung Galaxy S9 και ο μεγάλος του αδελφός, Galaxy S9+ αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα, στις αρχές του 2018. Οι Κορεάτες θέλουν να προλάβουν την ξέφρενη πορεία αγοράς του iPhone X, παρουσιάζοντας νωρίτερα τους εκπροσώπους τους για την νέα χρονιά.

Οι φήμες γύρω από τα επερχόμενα Galaxy S μοντέλα έχουν κατακλύσει τα τεχνολογικά ειδησεογραφικά πρακτορεία. Τις τελευταίες εβδομάδες, φαίνεται να συμφωνούν όλοι στον τελικό σχεδιασμό της συσκευής, με διπλή κύρια κάμερα τοποθετημένη κάθετα, αισθητήρα αποτυπωμάτων ακριβώς από κάτω, ακόμα μεγαλύτερο screen-to-body ratio χάρις στα μειωμένα bezels (κυρίως κάτω από την οθόνη) και φυσικά την ίδια Infity Display οθόνη που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στους τωρινούς εκπροσώπους Galaxy S8/S8+. Σε πόσα (και ποια) χρώματα θα διατεθούν τα νέα smartphones;

Samsung Galaxy S9 τέσσερα χρώματα, Samsung Galaxy S9: Θα διατεθεί σε τέσσερα χρώματα;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sammobile.com, η Samsung αναμένεται να διαθέσει τα S9/S9+ σε τέσσερις χρωματικές εκδόσεις, που σημαίνει πως οι υποψήφιοι αγοραστές θα διαλέξουν ανάμεσα στο μαύρο, το μπλέ, το χρυσό και το βαθύ μωβ. Μάλιστα, η ίδια φήμη υποστηρίζει πως η Sammy δεν θα περιορίσει κάποια εκ των προαναφερθέντων εκδόσεων σε συγκεκριμένες αγορές, αλλά όλα τα χρώματα θα είναι διαθέσιμα παγκόσμια. Πρόκειται για μια απόφαση που θα έπρεπε ο Κορεάτης κατασκευαστής να είχε πάρει από καιρό, αφού ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του, η Apple, διαθέτει μόνιμα όλες τις εκδόσεις χρωμάτων των προϊόντων της σε όλες τις αγορές.

Μέσα στον επόμενο μήνα θα γνωρίζουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επερχόμενα Galaxy S9 smartphones. Ενδέχεται μάλιστα να έχουμε την επισημοποίηση των δύο ναυαρχίδων, που θα έχει γίνει νωρίτερα από κάθε άλλη ανακοίνωση Galaxy S κινητού στο παρελθόν. Μένει να δούμε αν μπορούν τα S9/S9+ να αποσπάσουν ένα μερίδιο αγοράς από το ασταμάτητο iPhone X…

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μakis

“””Οι Κορεάτες θέλουν να προλάβουν την ξέφρενη πορεία αγοράς του iPhone X, παρουσιάζοντας νωρίτερα τους εκπροσώπους τους για την νέα χρονιά. “”” ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ! Παντως τη γουσταρω την Apple διοτι σαν εταιρεια, ειναι στην κοσμαρα της και εχει αναγκασει τις υπολοιπες εταιρειες (οχι ολες σαφως) να λειτουργουν γυρω απο την ιδια! Ποτε θα βγαλει κινητο να βγαλουν και οι ιδιοι εκεινη την περιοδο, ποτε θα κατσει ποτε θα σηκωθει ποτε θα κλ@σει! Η ολη φαση ειναι για κλαμματα!

Chris _BMW

@Μakis

Έτσι ακριβώς ειναι φίλε μου .. Το έχω πει επανειλημμένως «χτυπάει παλαμάκια κ οι άλλοι χορεύουν»

Στα του τηλεφώνου τωρα .Μεχρι την εμφάνιση του Χ τα I phone χαρακτηριζόταν απο πλήρη συμμετρία . Εάν κάτι μου άρεσε στο s8 ήταν αυτή η συμμετρία της όλης κατασκευής .
Βγάζει η Apple το ασύμμετρο Χ απο πίσω κ η Samsung μου χαλάει την πρόσοψη της συσκευής.
Θα ήθελα να ρωτήσω τους εκει υπεύθυνους τον λόγο . Τον πραγματικό λόγο όμως . Δηλαδή ποιο το όφελος του χρήστη ;; Οτι η αναλογία οθόνης συσκευής θα ειναι μηδαμινά καλύτερη ;;; Ε και ;; Αξίζει αυτό το 0,κάτι καλύτερης αναλογίας οθόνης συσκευής ώστε να θυσιαστεί η αρμονία στο Design ;
Ή επειδή έτσι το έκανε η Apple άρα αυτή ειναι η νέα μόδα ας το κάνουμε κ εμείς ..

Apostolaras

Φιλε Chris_BMW κάνεις λάθος. Την συμμετρία όπως την χαρακτηρίζεις, ή καλύτερα το screen ratio το άλλαξε πρώτη η Samsung και αυτό έχει μια εξήγηση, που όσο χαζή και αν ακούγεται έχει λογικη: είναι πιο εύκολο να φτάνεις απο άκρη σε άκρη με τον αντίχειρα όταν πληκτρολογείς ΑΝ το πληκτρολόγιο είναι στενό. Στα παλιά μοντέλα με αναλογία οθόνης 16:9 (πρωην κάτοχος ΝΟΤΕ 3, κινητάρα) με το ένα χέρι δεν πληκτρολογούσες για κανένα λόγο. Τώρα σου λέει το scroll up/down το κάνεις ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ σε όλα τα σύγχρονα κινητά με το 1 χέρι, το notification bar δεν είναι ζωτικής σημασίας να το κατεβάζεις και έτσι μένει μόνο η πληκτρολόγηση. Και όχι, δεν είναι λύση να φέρεις το πληκτρολόγιο συσσωρευμένο προς τα δεξιά (ή αριστερά) για να γράψεις. Δεν γίνεται απλά. Αλλιιώς θα το κάνανε.

bezilys

Καλά αυτή εκεί στην samsung πως το βλέπουν θα το φτάσουν μέχρι το s100!!??

marios

Το ότι ενώ έχουμε σχεδόν 2018, θα βρισκόταν άνθρωπος να πει ότι η Apple ακόμα πρωτοπορεί και την ακολουθούνε οι υπόλοιποι δεν το περίμενα. Σε περίπτωση που ξεχάσατε, πριν λίγους μήνες η Apple έβγαλε ένα υπερκοστολογημένο κινητό για να κάνει catchup με την αγορά, βάζοντας features που έχουν βγει εδώ και 4 χρόνια. Ο μόνος που αντιγράφει Apple είναι κάτι κινέζικες εταιρείες που φυσικά εκτός Ελλάδας πάνε άπατες

Antonis

@βεζιλυς

η samsung το σκοπευει ναι η σονυ δεν βλεπω να κανει νεα συσκευη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.