Samsung Galaxy S9: Θα υποστηρίζει τελικά microSD 2TB;

Samsung Galaxy S9 Plus microSD 2TB, Samsung Galaxy S9: Θα υποστηρίζει τελικά microSD 2TB;

Τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus θα υποστηρίζουν τελικά κάρτες microSD με χωρητικότητα μέχρι 2TB, σύμφωνα με το Android Headlines, το οποίο επικαλείται πηγές προσκείμενες στην υπόθεση.

Πρόσφατα είχαμε αναφέρει ότι μάλλον το Samsung Galaxy S9 δεν θα υποστηρίζει ανάγνωση καρτών microSD μεγέθους 2TB καθώς τέτοιες κάρτες δεν είναι διαθέσιμες στους καταναλωτές.

Όμως, σύμφωνα με το Android Headlines οι δύο νέες συσκευές της Samsung εν τέλει θα υποστηρίζουν ανάγνωση microSD 2TB αλλά λόγω της μη διαθεσιμότητας των καρτών η κορεάτικη εταιρεία δεν σκοπεύει να το διαφημίσει.

Μέχρι στιγμής, η SanDisk διαθέτει την microSDXC UHS-I με χωρητικότητα 400GB έναντι 250 δολαρίων και η Integral Memory αναμένεται να λανσάρει κάρτα 512GB στο τέλος του μήνα σε τιμή που δεν γνωρίζουμε, αλλά οι microSD των 2GB απέχουν ακόμη και σίγουρα δεν θα είναι και οικονομικές.

Με δεδομένο όμως αυτό, πολύ πιθανότατα τα Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus στα χαρτιά να αναφέρεται ότι υποστηρίζει microSD μέχρι 256GB και έτσι να μην είναι επίσημα τα πρώτα smartphones που θα υποστηρίζουν 2TB.

Να σημειωθεί ότι όλες οι ναυαρχίδες της μέχρι στιγμής υποστηρίζουν κάρτες μέχρι 256GB. Στον αντίποδα, άλλες εταιρείες διαφημίζουν τη δυνατότητά τους να υποστηρίζουν 2TB. Για παράδειγμα, η HTC “υπερηφανεύεται” ότι κατασκεύασε το πρώτο smartphone που υποστηρίζει 2TB με το λανσάρισμα του HTC One ME.

Τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus θα παρουσιαστούν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο του MWC 2018.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Ααα τωρα μάλιστα .. αυτό ήταν το πρόβλημα .. άκου εκει TB σε.. τηλέφωνο …..

King3

Άντε ντε αυτό περιμένει.γυριζω πορνό full ανάλυση. Τελώ πολύ 2ΤΒ

kostas

one terabyte micro SD costs 300€…how much the two tb will cost..??? 500€ at least…!!!

bezilys

Καλά δεν πάει να έχει και 50 Terabyte έξτρα χώρο εδώ οι περισσότεροι πάνω από 64 δεν περνούν και πολλά λέω από κει και πάνω πετάμε λεφτά τα θεωρώ!

KostasB

Τα 128gb πρέπει να αρχίσουν πλέον να γίνονται βασική έκδοση για εσωτερική μνήμη. Και οι επόμενες εκδόσεις (πχ 256gb) να μην έχουν διαφορά 100ευρου.
Τώρα οι κάρτες μνήμες είναι άλλη ιστορία. Τα τελευταία χρόνια δεν χρησιμοποιώ. Ίσως αν παρακολουθούσα ταινίες στο κινητό να την χρειαζόμουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.