Είναι επίσημο: Τα Samsung Galaxy S9 / S9+ θα ανακοινωθούν στο MWC 2018 [CES 2018]

επίσημο Samsung Galaxy S9 ανακοινωθούν MWC 2018 CES 2018, Είναι επίσημο: Τα Samsung Galaxy S9 / S9+ θα ανακοινωθούν στο MWC 2018 [CES 2018]

Εδώ και μερικούς μήνες οι φήμες και οι υποτιθέμενες διαρροές για τα Samsung Galaxy S9 / S9+ έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο. Πριν λίγο όμως ήρθε μια επίσημη πληροφορία για την περίοδο ανακοίνωσης τους.

Συγκεκριμένα, o DJ Koh (επικεφαλής του τμήματος Κινητών Τηλεφώνων της Samsung) επιβεβαίωσε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου στην CES 2018 πως τα νέα Galaxy S9 smartphones θα ανακοινωθούν στο επερχόμενο MWC, δίνοντας ένα οριστικό τέλος στις φήμες για επισημοποίηση κάποια διαφορετική περίοδο. Για άλλη μια χρονιά η Sammie θα διατηρήσει την πολιτική της, παρουσιάζοντας τους high-end εκπροσώπους της (εκτός του Note μοντέλου) κατά τα τέλη του χειμώνα. Να σημειωθεί πως τα δύο Galaxy S9 θα ανακοινωθούν λίγο νωρίτερα από ότι οι S8 / S8+ προτάσεις (δεν είχαν παρουσιαστεί στο MWC 2017, αλλά τέλη Μαρτίου), κάτι που σημαίνει πως μάλλον θα διατεθούν και πιο νωρίς.

Πλέον γνωρίζουμε στα σίγουρα για πόσο καιρό θα χρειαστεί να περιμένομε μέχρι την παρθενική εμφάνιση των Galaxy S9 και S9+ στο κοινό. Όσοι σκέφτεστε την αγορά ενός εκ των δύο κινητών, θα χρειαστεί να περιμένετε περίπου ενάμισι μήνα για να μάθετε αν όντως οι νέες κορυφαίες προτάσεις της Samsung ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας. Μένει να δούμε πόσο διαφορετικά θα είναι τα Galaxy S9 / S9+ από τους προκατόχους τους και αν όντως πρόκειται για συσκευές με αισθητές αναβαθμίσεις. Υπομονή μερικές εβδομάδες μέχρι το MWC 2018.

επίσημο Samsung Galaxy S9 ανακοινωθούν MWC 2018 CES 2018, Είναι επίσημο: Τα Samsung Galaxy S9 / S9+ θα ανακοινωθούν στο MWC 2018 [CES 2018]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

S9 = S8 με διορθωμένη τη θέση του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, με μικρή περαιτέρω βελτίωση στην κάμερα και φυσικά με νέο chipset. Οι κάτοχοι S8 λογικά θα περιμένουν το S10 ή κάποια άλλη αξιόλογη κυκλοφορία άλλης εταιρίας το 2019. Οι κάτοχοι S6,S7 θα πρέπει να δουν τις διαφορές με τo S8 ώστε να κρίνουν αν αυτές θα δικαιολογούν τη διαφορά τιμής με το S9.

Solon

Χωρίς Project Treble απλά θα προσπεράσω ότι και να του βάλει η Samy. Αν το βάλει τότε είναι μια καλή επιλογή.Την φάση να πληρώνω 800άρια και να μου δίνουν με το ζόρι 2 αναβαθμίσεις με 10 μήνες καθυστέρηση δεν την ξαναπερνάω. Έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Κωστας

Εχεις απολυτο δικιο johnWane και νομιζω οτι οι κατοχοι S6,S7, θα πρεπει να πανε στο S8 που σιγουρα θα κερδισουν αρκετα χρηματα.

JohnWave

@Κώστα ναι αυτό πιστεύω. Θα έχουν να συγκρίνουν τις συσκευές με διαφορά τουλάχιστον 200€ στο skroutz μετά από λίγους μήνες (S9 θα έχει πάει στα 670€ πχ και S8 στα 470€). Αν η κάμερα θα δώσει μικρή διαφορά τότε αυτός που θα προτιμήσει το S9 δίνοντας 200+ ευρώ παραπάνω θα είναι είτε heavy gamer (θα θέλει οπωσδήποτε το νεότερο chipset) είτε εξαρτώμενος πολύ από τη θέση του αισθητήρα δαχτυλικών. Θα δούμε.

Κωστας

@JohnWave δεν νομιζω οτι η διαφορετικη θεση στο αισθητηρα δαχτυλικων θα αλλαξει κατι,εμενα παντως εκει που ειναι με βολευει αν και δεν το χρησιμοποιω.Παντως σε ολα τα αλλα που λες εχεις απολυτο δικιο και ενας που θα δωσει 200+ ευρω θα ειναι καποιος που θα θελει να εχει το τελευταιο μοντελο της σειρας τιποτα παραπανω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.