Samsung Galaxy Tab S6: Επίσημο με Snapdragon 855, S Pen και τιμή από 580€

Η κορεάτικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε το νέο flagship tablet Samsung Galaxy Tab S6. Σύμφωνα με την εταιρεία η συσκευή μπορεί να κάνει τα πάντα, αλλά κατά τον σχεδιασμό της επικεντρώθηκαν στην παραγωγικότητα.

Το Samsung Galaxy Tab S6 είναι εξοπλισμένο με τον ισχυρό Snapdragon 855 τον οποίο συνοδεύουν 6GB ή 8GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης. Η οθόνη του Samsung Galaxy Tab S6 είναι WQXGA AMOLED στις 10,5 ίντσες με σχετικά λεπτά bezels και in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στον τομέα των καμερών, η Samsung θεωρεί πως όλοι οι χρήστες tablet χρησιμοποιούν τις κάμερες των συσκευών τους, οπότε πρόσθεσε μία δεύτερη κάμερα στην πίσω όψη. Η κύρια κάμερα είναι ευρυγώνια στα 12MP και η δευτερεύουσα είναι ultra wide στα 5MP.

Η Samsung εξηγεί ότι το tablet προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία μέσω του DeX, όπου πλέον οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν και το S-Pen. Επιπλέον η εταιρεία σημειώνει ότι βελτίωσε την εμπειρία που προσφέρει το UI και αρκετά στοιχεία έγιναν optimize ώστε να λειτουργούν με touchscreen οθόνες.

Οι βελτιώσεις δεν σταματούν εδώ, διότι η Samsung βελτίωσε και το keyboard, το οποίο έρχεται με function keys και trackpad. Επιπλέον, κατά τη χρήση του trackpad εμφανίζεται κανονικά κέρσορας στην οθόνη της συσκευής.

Όσον αφορά το S-Pen η Samsung έκανε μερικές βελτιώσεις στη Bluetooth συνδεσιμότητα και πλέον το stylus φορτίζει ασύρματα όταν είναι τοποθετημένο στην πίσω πλευρά της συσκευής.

Κατά τα άλλα, το tablet έχει θύρα USB type-C που χρησιμεύει και ως θύρα ακουστικών, 7.040mAh μπαταρία με υποστήριξη 18W ταχυφόρτισης, και τρέχει One UI βασισμένο σε Android 9 Pie.

Το Samsung Galaxy Tab S6 θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, Mountain Gray, Cloud Blue, και Rose Blush. Η τιμή του tablet θα ξεκινάει στα $649 ή περίπου 580 ευρώ για τη μικρή έκδοση. Η εταιρεία θα ξεκινήσει να αποστέλλει τις συσκευές στις 6 Σεπτεμβρίου.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.