Samsung Galaxy Tab S7+: Επίσημα με 120Hz, Snapdragon 865+ και τεράστια μπαταρία

, Samsung Galaxy Tab S7+: Επίσημα με 120Hz, Snapdragon 865+ και τεράστια μπαταρία

Όπως περιμέναμε, το Unpacked 2020 είναι γεγονός, με την εταιρεία να παρουσιάζει μία πληθώρα συσκευών. Μία από αυτές είναι και η ναυαρχίδα των tablet της Samsung, το Galaxy Tab S7+, το οποίο θέλει να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία φορητού αλλά και παράλληλα να ανταποκριθεί σε όσους ζητούν ένα μικρό laptop.

Μεγάλη οθόνη και επιδόσεις για απαιτητικούς χρήστες

Το Galaxy Tab S7+ έρχεται με οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED 12,4 ιντσών, με ανάλυση WQXGA (2800×1752) και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Χάρη στα μικρά περιμετρικά bezel για tablet, η αναλογία οθόνης με σώμα φτάνει στο 85%, ενώ έχει πάρει πιστοποίηση Eye Care από την SGS. Ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη, με τη selfie κάμερα των 8MP να συμπληρώνει το εμπρόσθιο μέρος της συσκευής.

Στο εσωτερική της συσκευής υπάρχει ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 865+, με έναν πυρήνα στα 3.09GHz, τρεις πυρήνες απόδοσης στα 2.4GHz και τέσσερις πυρήνες χαμηλής κατανάλωσης στα 1.8GHz. Ο επεξεργαστής συνοδεύεται από 6GB μνήμης RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (έως 1TB με χρήση MicroSD). Η μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 10,090mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως 45W, αν και στο κουτί περιλαμβάνεται ο φορτιστής των 15W.

Ελαφρύτερο, μικρότερο και με νέες λειτουργίες

Το S Pen έρχεται επανασχεδιασμένο, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, ώστε να δίνει την εμπειρία γραφής με πραγματικό στυλό. Αυτό έγινε χάρη στο χαμηλό latency του νέο S Pen, σε συνδυασμό με τη μύτη αναλογικού τύπου, ενώ παράλληλα η μπαταρία των 0.35mAh φορτίζει μέσα σε μόλις 12 με 13 λεπτά. Το S Pen φορτίζει και αποθηκεύεται στο πίσω μέρος της συσκευής, κάτω από το διπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 13MP με Auto Focus και υπερευρυγώνιο φακό 5MP με Fixed Focus.

Το μέγεθος της συσκευής ανέρχεται στα 285x185x5,7 χιλιοστά, με το βάρος της να φτάνει τα 575 γραμμάρια. Παρά το μικρό του πάχος, το Galaxy Tab S7+ προσφέρει τέσσερα ηχεία για στερεοφωνικό ήχο, με υποστήριξη Dolby Atmos. Αν συνδυαστεί με το βελτιωμένο πληκτρολόγιο Book Cover, το Galaxy Tab S7+ μπορεί να μετατραπεί σε ένα πλήρες laptop, χάρη στην τεχνολογία DeX της εταιρείας και τις νέες λειτουργίες του OneUI 2.5, προσφέροντας εμπειρία χρήσης κοντά σε αυτή ενός κανονικού PC με Windows ή ChromeOS.

Το Galaxy Tab S7+ θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, Black, Light Grey και Pink, ενώ στα ίδια χρώματα θα κυκλοφορήσουν και οι αντίστοιχες POGO θήκες της εταιρείας. Με την αγορά του, η θα αποκτήσετε YouTube Premium για 4 μήνες και ένα μήνα Spotify, αν είστε νέοι χρήστες στις υπηρεσίες, μαζί με 6 μήνες δωρεάν το πρόγραμμα για επαγγελματίες σχεδιαστές Clip Studio Paint. H τιμή της Wi-Fi έκδοσης ανέρχεται στα 939 ευρώ, ενώ η 5G έκδοση αναμένεται στα 1.139 ευρώ.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Μιλάμε για αισχρή αντιγραφή του I pad..

Όταν πάτησα να διαβάσω το άρθρο λεω μα καλά φωτογραφία του i pad pro βαλανε;

Γιαυτο θα σας γλεντάει μια ζωή η Apple..

Solon

Σχεδόν 13 ίντσες και σχεδόν 600 γρμ βάρος. Ξεχάστε το για χρήση ταμπλέτας. Είναι μεγάλο και βαρύ. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα chrome book. Προσωπικά πιστεύω πως δεν θα περπατήσει λόγω διαστάσεων και βάρους. Ποιος θα δώσει 1.000€ για να απολαύσει μια στις τόσες την οθόνη του;

Αλέξανδρος

Σοβαρά τώρα; Είχες ποτέ σου ταμπλέτα; 575 γρ. είναι ΠΟΥΠΟΛΟ.
Πώς το κατάφεραν αυτό μόνο αυτοί το ξέρουν σε αυτό το μέγεθος.
Κοιτάζω πάντα tablet με 10″ ιντσες γιατί με ενδιαφέρει το βάρος. Αν πας πάνω από 11″ όλα ξεφεύγουν στα 700+ γραμμάρια (από ipad δε ξέρω γιατί δεν με ενδιαφέρει το ios).
Ειδικά τώρα που θέλω windows tablet και να βάλω μέσα και android, αν μπορώ να βρω κάτι δυνατό, αυτό είναι το Microsoft Surface Go 2.

Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι η τιμή.

Nickolas

Φαίνεται εξαιρετικό μηχάνημα, η οθόνη άψογη, ισχυρός επεξεργαστής ο ίδιος σε όλες τις αγορές. Νομίζω είναι πρώτη φορά που συναγωνίζεται κάποια εταιρεία στα ίσια την Apple στα tablet.
Στα 939 έχεις μαζί το πενάκι και δίνουν τώρα με τις προπαραγγελίες δώρο και το πληκτρολόγιο. Αν έχει και καλή υποστήριξη θα είναι μια πολύ καλή επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.