Samsung Galaxy Tab S9 Ultra: Το S Pen δοκιμάζεται κάτω από το νερό

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, Samsung Galaxy Tab S9 Ultra: Το S Pen δοκιμάζεται κάτω από το νερό

To S Pen του Samsung Galaxy Tab S9 Ultra λειτουργεί υποβρύχια αφού έρχεται με πιστοποίηση για αντίσταση στη σκόνη και το νερό IP68. Αν και πιθανότατα δεν θα μπείτε μέσα στο νερό με το gadget, δε χρειάζεται να ανησυχείτε εάν το χρησιμοποιείτε δίπλα από την πισίνα.

H ομάδα του GSMArena βούτηξε το tablet κάτω από το νερό και στη συνέχεια το S Pen για να τεστάρει την αντοχή τους.

Η βελτιωμένη τεχνολογία Vision Booster θα φωτίσει αυτόματα την οθόνη ώστε να ταιριάζει με τις συνθήκες φωτισμού, είτε είναι ο ήλιος δίπλα στην πισίνα είτε ο τεχνητός φωτισμός στο εσωτερικό της. Η οθόνη 14,6 ιντσών Dynamic AMOLED 2X τρέχει στα 60-120 Hz και μπορεί να χωριστεί σε έως και τρεις εφαρμογές όταν κάνετε πολλές εργασίες.

Εάν κάνετε κάποια εργασία, η νέα εφαρμογή GoodNotes χειρίζεται χειρόγραφες σημειώσεις και σχέδια. Η εφαρμογή Samsung Notes μπορεί να μετατρέψει το χειρόγραφο κείμενο σε ψηφιακό κείμενο που είναι πιο εύκολο να μοιραστείτε και να αναζητήσετε.

Εναλλακτικά, μπορείτε να σηκώσετε το πληκτρολόγιο εξωφύλλου βιβλίου και να μετατρέψετε το Galaxy Tab S9 Ultra σε laptop. Με το DeX και την έξοδο βίντεο μέσω της θύρας USB-C, μπορείτε ακόμη και να συνδέσετε μια επιπλέον οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι).

Φέτος, τα tablet S9 έρχονται με το ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό Snapdragon 8 Gen 2 για το chipset Galaxy και το Ultra έχει μια νέα επιλογή 1 TB (συν μια υποδοχή microSD για περισσότερα). Αυτή η επιλογή συνδυάζεται με 16 GB μνήμης RAM (τα μοντέλα των 256 GB και 512 GB έχουν 12 GB μνήμης RAM), η οποία βοηθά επίσης με το multitasking.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Play Store Samsung

Η εφαρμογή Samsung Good Lock διαθέσιμη στο Google Play Store

Η εφαρμογή Good Lock της Samsung, η οποία προοριζόταν για την προσαρμογή των τηλεφώνων Galaxy, βρισκόταν αποκλειστικά στο Galaxy Store.

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.