Samsung Galaxy V Plus: Επίσημα δίκαρτο, με Kitkat και τιμή 82 δολάρια

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το νέο πολύ οικονομικό Samsung Galaxy V Plus, το οποίο έρχεται να ανταγωνιστεί αντίστοιχες Lumia προτάσεις από την Microsoft. To Galaxy V Plus έρχεται με δυο υποδοχές για κάρτες SIM, τρέχει Android 4.4 Kitkat και κοστίζει μόλις 82 δολάρια.

Το Samsung Galaxy V Plus έχει οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 480×800 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, μόλις 512MB μνήμη RAM, διαθέσιμη ενσωματωμένη μνήμη μόλις 2GB αλλά υπάρχει υποδοχή για κάρτα microSD. Έχει κάμερα 3 Megapixel (480p video) και 480p δεύτερη κάμερα.

Από άποψη συνδεσιμότητας έχει 2 microSIM, 3G, Wi-Fi b/g/n, η μπαταρία είναι στα 1500mAh.

Με τιμή στα 82 δολάρια, το Samsung Galaxy V Plus στοχεύει σε αντιπάλους όπως το Microsoft Lumia 435.

Samsung Galaxy V Plus: Επίσημα δίκαρτο, με Kitkat και τιμή 82 δολάρια, Samsung Galaxy V Plus: Επίσημα δίκαρτο, με Kitkat και τιμή 82 δολάρια

Samsung Galaxy V Plus: Επίσημα δίκαρτο, με Kitkat και τιμή 82 δολάρια, Samsung Galaxy V Plus: Επίσημα δίκαρτο, με Kitkat και τιμή 82 δολάρια

Samsung Galaxy V Plus: Επίσημα δίκαρτο, με Kitkat και τιμή 82 δολάρια, Samsung Galaxy V Plus: Επίσημα δίκαρτο, με Kitkat και τιμή 82 δολάρια

Samsung Galaxy V Plus: Επίσημα δίκαρτο, με Kitkat και τιμή 82 δολάρια, Samsung Galaxy V Plus: Επίσημα δίκαρτο, με Kitkat και τιμή 82 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fanis

Μας δουλεύουν ή μου φαίνεται;;; όχι 82€ ούτε 12€δε θα έδινα!

Ανρεασ

Το νεο flagship killer συσκευεσ σαν το 6s τησ παλιοσυκιασ τισ βαζει κατω 🚀🚀

Jorge

Με το Samsung αυτό παίρνω δυο Lumia.

Dionisis

Και δεν παιρνει κιτ κατ το s3!!!
Ποτε ξανα samesung

Parastas

Φανή εσύ όχι αλλά θα το πάρουν ένα σωρό ποζεράδες για να δείξουν ότι έχουν Samsung. Κι ας χρειάζονται κανένα τέταρτο για να φορτώσει η εφαρμογή για να κάνουν κλήση.

Έτσι κι αλλιώς όλα ίδια είναι.. Πώς να ξεχωρίσεις αν είναι αυτή μπαχατέλα ή το S4?

Μάνος

@Dionisis,για αυτό και εγώ δεν θα ξαναπάω ποτέ σε SAMSUNG! Πέρσι, τον Μάρτιο, πήρα το S4 mini,είμουν άσχετος από τεχνολογία από τον σεπτέμβριο διαβάζω για τεχνολογία, και σταμάτησα να πέρνω αναβαθμίσεις από τον Οκτώμβριο!!! 8 μήνες αναβαθμίσεις!!! Και μέτα μου λένε να εμπιστευτώ την Sammy ξανά! Δεν τρελάθηκα.

@Parastas φίλε μου πόσο δίκιο έχεις. Μερικοί νομίζουν ότι εάν έχουν Sammy ή Apple είναι κάποιοι!!!

Ermis

Χαχαχχα χαχαχχα χαχχααχ χαχαχχα 😂😂😂😂😂😂
Οο γελασα και πάλι
Καλά μας δουλευουνε??? Ή zte έβγαλε πριν λίγο καιρό 2 κινητά στα 30 και 60€ με καλύτερα χαρακτηριστικά. Άμα κάνει πωλήσεις αυτό το κινητό ο κόσμος οδεύει προς την καταστροφή.

Vagelis

Δεν θα το πάρει κάποιος που θέλει να λέει ότι πήρε Samsung. Ο κάθε άσχετος με την τεχνολογία ( όπως εγώ πριν 2 χρόνια) που ψάχνει φθηνό κινητό, κοιτάει μάρκα και τιμή. Βλέποντας λοιπόν Samsung στα 80 € θα το αγοράσει πιστεύοντας ότι έχει κάνει καλή αγορά. Αυτό δεν το έβγαλα από το μυαλό μου, το έπαθα εγώ ο ίδιος.

Θανος

Με 512ram σε android άστο καλύτερα ούτε καν.

Giorgos

Ναι έβγαλε entry level συσκευή για να ανταγωνιστεί τα low end Lumia που από πέρυσι η Microsoft βγάζει Lumia με ελάχιστη RAM 1GB και έρχεται μετά η Sammy με τα 512ΜΒ και Android…ναι οκ…καλή τύχη…next!!!!!!!!

kostas_falcon

Από 65€ στο σκρουτζ το 532

Στυλιανός Βασίλης

αυτο θα σερνετε απο την πρωτη ημερα μαπα το καρπουζι οποιος θα το παρει θα εκνευριστει να φτιαξει το ui που ειναι ασυκκοτο και μετα ας βγαλει φθηνα κινητα εδω και οι ναυαρχιδες της κολανε ενοω η LG εχει παρα πολυ ελαφρυ ui και ειδικα με το LG G3 η το LG G4 ui 4.0 OPTIMUS μια χαρα ειναι και τα μικρα της ειναι γρηγρα σε σχεσυ με Samsung ξερω θα με κράξετε για μενα Samsung κινητα δεν ξερω ασυκωτο ειναι το UI της toucwiz ειναι βαρυ ασηκωτο χωρης root samsung κολανε αυτο πιος θα το παρει καλυτερα microsoft lumia 435

Pantelis

Και Samsung,και Android,και 512 ram και 80€?
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα😂😂😂😂
Lumia 535 dual (skroutz) στα 85€ και είσαι μια χαρά

nikolask

Στυλανε συμφωνω,το g3 το εχω πιασει και το προτιμω σαν ui μακραν απο το touchwiz γιατι ειναι αρκετα παρεμετροποιησιμο απο μονο του
Pantelis το 535 ειναι μακραν καλυτερο και ας εχει θεματα με την αφη(τα οποια λυθηκαν).
Μανο,οι αναβαθμισεις με την samsung ειναι ελαχιστες και περιορισμενες.Εγω πηρα samsung galaxy s duos 2.Λαγκαρει τωρα μετα απο ενα χρονο,ευτυχως το χω ρουταρει καιε χω περασει greenify επανω και τρεχει αξιοπρεπως μαζι με τον google now launcher.Τωρα θελει και ενα reset αλλαγη μπαταριας…προτιμω το iphone 4s και ας εχει iOS 8,μικροτερη οθονη και 512MB Ram.Τουλαχιστον δεν σερνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.