Samsung Galaxy View 2: Θα έχει 17,5 ίντσες οθόνη, Exynos 7885 και 3GB μνήμη RAM

Samsung Galaxy View 2, Samsung Galaxy View 2: Θα έχει 17,5 ίντσες οθόνη, Exynos 7885 και 3GB μνήμη RAM

Το Samsung Galaxy View 2 τον Σεπτέμβριο πήρε πιστοποίηση από το Bluetooth SIG και το Wi-Fi Alliance. Ωστόσο, από τότε δεν μάθαμε κάτι άλλο για τη συσκευή. Από ότι φαίνεται ήρθε ο καιρός η συσκευή να κυκλοφορήσει, αφού σήμερα διέρρευσαν ένα σωρό επίσημα renders.

Όπως και το Samsung Galaxy View που κυκλοφόρησε το 2015, έτσι και το Samsung Galaxy View 2 είναι ένα τεράστιο tablet που έχει ενσωματωμένη βάση. Το πρώτης γενιάς tablet είχε 18,4 ιντσών οθόνη, αλλά ο διάδοχος του θα έχει μία ελαφρώς μικρότερη στις 17,5 ίντσες και κατά πάσα πιθανότητα 1080p ανάλυση.

Samsung Galaxy View 2, Samsung Galaxy View 2: Θα έχει 17,5 ίντσες οθόνη, Exynos 7885 και 3GB μνήμη RAM

Το Samsung Galaxy View 2 έχει επανασχεδιασμένη αρθρωτή βάση, η οποία του προσφέρει κλίση 30 μοιρών στην κλασική αναδίπλωση και μία μικρότερη κλήση όταν είναι πλήρως ανοιχτό. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός είναι αρκετά πιο εργονομικός σε σχέση με αυτόν που είχε ο πρόγονος του και καθιστά το Galaxy View 2 ιδανικό για πληκτρολόγηση κάτω από σχεδόν οποιασδήποτε συνθήκες.

Samsung Galaxy View 2, Samsung Galaxy View 2: Θα έχει 17,5 ίντσες οθόνη, Exynos 7885 και 3GB μνήμη RAM

Η ενσωματωμένη λαβή που είχε το Galaxy View έχει εξαφανιστεί, επιτρέποντας την άνετη χρήση του Samsung Galaxy View 2 τόσο σε κάθετη, όσο και σε οριζόντια τοποθέτηση. Τη θέση της λαβής έχει πάρει μία μεγάλη στρογγυλή οπή, η οποία επιτρέπει το κράτημα και την άνετη μετακίνηση του Samsung Galaxy View 2.

Samsung Galaxy View 2, Samsung Galaxy View 2: Θα έχει 17,5 ίντσες οθόνη, Exynos 7885 και 3GB μνήμη RAM

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το Samsung Galaxy View 2 θα έχει τον επεξεργαστή Exynos 7885 και 3GB μνήμη RAM. Αν και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πολλά για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Samsung Galaxy View 2 αναμένεται να έχει γενικότερα high-end προδιαγραφές όπως και ο προκάτοχος του.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.