Samsung Galaxy Watch Active 2: Press renders αποκαλύπτουν κάθε πτυχή

Samsung Galaxy Watch Active 2, Samsung Galaxy Watch Active 2: Press renders αποκαλύπτουν κάθε πτυχή

Η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσημα το Samsung Galaxy Watch Active 2 στις 5 Αυγούστου και λίγες ημέρες πριν τα αποκαλυπτήρια διέρρευσαν νέα press renders που αποκαλύπτουν κάθε πτυχή του smartwatch.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το Samsung Galaxy Watch Active 2 θα κυκλοφορήσει σε τρία διαφορετικά χρώματα, ασημί, μαύρο και ροζ χρυσό. Ωστόσο, τα νέα renders επιβεβαιώνει μόνο το ροζ. Φαίνεται ότι το smartwatch θα έχει ένα μπλε προς το γκρι χρώμα και μία σκούρα μπλε παραλλαγή.

Πέρα από τα χρώματα, τα νέα renders μας δίνουν την ευκαιρία να θαυμάσουμε τις βελτιώσεις του Samsung Galaxy Watch Active 2. Φαίνεται ότι η γρίλια του ηχείου έχει επανασχεδιαστεί και ο αισθητήρας του καρδιακού παλμού έχει αναβαθμιστεί. Επιπλέον, το κουμπί ενεργοποίησης δείχνει πιο στιβαρό. Παρ’ όλα αυτά, παραμένει άγνωστο αν όντως ισχύει το όλο θέμα με τον κόκκινο δακτύλιο της LTE έκδοσης.

Samsung Galaxy Watch Active 2, Samsung Galaxy Watch Active 2: Press renders αποκαλύπτουν κάθε πτυχή

Όσον αφορά τα specs, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε στο εσωτερικό του smartwatch δεν θα δούμε κάποια αναβάθμιση στον τομέα του επεξεργαστή, αφού η συσκευή έχει πάλι τον Exynos 9110. Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 768MB ή 1,5GB μνήμη RAM, ανάλογα με την έκδοση, και 4GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Επιπλέον, το smartwatch θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη, 40mm και 44mm. Το μικρό μέγεθος θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 1,2 ιντσών, και το μεγαλύτερο θα έχει οθόνη 1,4 ιντσών. Και στις δύο εκδόσεις η οθόνη θα είναι AMOLED με τεχνολογία Gorilla Glass DX+ και θα έχει ανάλυση 360×360.

Τέλος, οι δύο εκδόσεις θα διαφέρουν στο βάρος με το μικρότερο να ζυγίζει 31 γραμμάρια και το μεγαλύτερο 36 γραμμάρια. H διαφορά στο βάρος παρουσιάζεται τόσο λόγο μεγέθους, όσο και μπαταρίας. Η έκδοση των 40mm θα έχει 247mAh μπαταρία και αυτή των 44mm θα έχει 340mAh.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch: Αποκτούν δυνατότητα ανίχνευσης υπνικής άπνοιας στις ΗΠΑ

Λειτουργία ελέγχου της υπνικής άπνοιας θα αποκτήσουν μοντέλα Galaxy Watch μέσω της εφαρμογής Samsung Health Monitor.

Gear Samsung Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch: Τα πάντα για τις Universal Gestures

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (IDPD), η Samsung θυμίζει σε όλους ότι τα ρολόγια Galaxy της είναι κατάλληλα για όλους.

Gear Galaxy Watch5 Samsung Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch 5 & 6 αποκτούν ανίχνευση υπνικής άπνοιας στην Κορέα

Η Samsung ανακοίνωσε μια νέα λειτουργία ανίχνευσης υπνικής άπνοιας που θα έρθει στα μοντέλα Galaxy Watch στην Κορέα.

Smartphones Galaxy Watch5 Samsung Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch 5: Ενημερώνεται σε One UI 5 Watch στην Ευρώπη

Η ενημέρωση One UI 5 Watch από τη Samsung κυκλοφορεί τώρα για τα Galaxy Watch 5 και Galaxy Watch 5 Pro στην Ευρώπη.