Smartphones

Samsung Galaxy X: Μόλις 100.000 κομμάτια από το αναδιπλούμενο κινητό;

Αναδιπλούμενο smartphone! Μια συσκευή για την οποία ακούμε εδώ και χρόνια ότι θα κυκλοφορήσει η Samsung, αλλά ακόμη είμαστε στα λόγια. Το πιο πιθανό ωστόσο είναι ότι το project θα πάρει “σάρκα και οστά” μέσα στο 2018.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Koh Dong-jin, επικεφαλής του τμήματος mobile της Samsung είχε δηλώσει πως το αναδιπλούμενο κινητό θα έρθει το 2018, και εμείς δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε μιας και η δήλωση προήλθε από τα πλέον επίσημα χείλη.

Το κινητό έχει εμφανιστεί να παίρνει διάφορες πιστοποιήσεις (Bluetooth SIG, South Korea National Radio Agency κλπ.), με αριθμό μοντέλου SM-G888N0.

Οι νέες πληροφορίες λένε ότι το Samsung Galaxy X θα είναι limited edition μοντέλο με παραγωγή μόλις 100.000 κομματιών. Λογικά υποθέτουμε ότι ολόκληρη η παρτίδα θα προορίζεται μόνο για την αγορά της Κορέας, όπου η Samsung θα δοκιμάσει τα νερά για το κατά πόσο μπορεί να πετύχει μια τέτοια συσκευή. Ανάλογα με την πορεία του Galaxy X στην Κορέα, το 2019 μπορεί να δούμε τα αναδιπλούμενα κινητά της Samsung και στην παγκόσμια αγορά.

Όσο για την ανακοίνωση του Samsung Galaxy X, αυτή είναι πιθανή κοντά στην CES που θα πραγματοποιηθεί στο Las Vegas, 9 με 12 Ιανουαρίου. Στην MWC (26 Φεβρουαρίου-1η Μαρτίου), η Samsung ανακοινώνει παραδοσιακά τα νέα μέλη της σειράς Galaxy S, επομένως δεν θα είχε λογική να δούμε εκεί το αναδιπλούμενο X, το οποίο θα έκλεβε την παράσταση από τα Samsung Galaxy S9/S9+. Όσο για την IFA στο Βερολίνο (31 Αυγούστου-5 Σεπτέμβρη) συνήθως πρωταγωνιστής είναι το Note, που ανακοινώνεται λίγο νωρίτερα μέσα στον Αύγουστο και κάνει την εμφάνισή του εκεί.

Ως πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης μοιάζουν οι δυο πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου, αλλά προφανώς δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 10:07

Σχόλια

  • 1ον μην κλέβουμε ΚΑΙ τα γράμματα της αλφαβήτου από την ΑΛΛΗ εταιρεία ...άλλωστε έχουν τα υπόλοιπα A,B,C κλπ και 2ον σοκο-φρέτα :Ρ

  • Νίκο, το Galaxy X (εάν τελικά ονομαστεί έτσι) φημολογείται από το 2012. Οπότε λοιπόν αν θεωρήσουμε ως "κλοπή" την ονομασία, τότε άλλος είναι ο ένοχος.

  • Μια ζωή sony αντιγράφουν ε πιόν άλλον θα αντιγράψουν άμα δεν αντιγράψουν το μπαμπά τουε πιόν θ αντιγράψουν!!

  • Mιας κ λέμε για Sony. Ρε παιδιά, έπιασα το xz premium στα χέρια μου και ούτε πλάκα έπαθα, ούτε ενθουσιαστηκα, ούτε ξετρελάθηκα. Εντάξει, είναι καλό, αλλά αυτή η υστερία από κάποιους, είναι υπερβολική τουλάχιστο. Για όσους έχουν πιάσει πολλά κινητά κ όχι μόνο μια μάρκα, ουσιαστικές διάφορες στις ναυαρχίδες δεν υπάρχουν. Αυτά που είδα τα έχω δει σε αρκετά κινητά. Είπα κι εγώ..

  • Τώρα σοβαρά; Κάνουμε θέμα για το αν αντέγραψε μια εταιρεία από μια άλλη ένα γράμμα της αλφαβήτου;;;

    Στα της ουσίας, έχοντας ως μόνο δεδομένο ένα απλό σκίτσο, και μάλιστα παλιό, που δημιουργήθηκε απλά για την κατωχύρωση σχετικής πατέντας, τι ακριβώς να σχολιάσεις; Δεν έχουμε καμία πληροφορία, πέραν της πιθανής κυκλοφορίας του το 2018, που ούτε αυτό είναι εγγύηση (βλέπε αλλεπάλληλες καθυστερήσεις στην παρουσίαση του TIZEN).

  • Dordrecht Ολλανδία, μια βδομάδα πριν. Κι εκεί δεν έχει πολλή πέραση. Δεν ξέρω γιατί Ελλάδα δεν κυκλοφορησε

  • Ο/Η Νικ t για τον ιδιο λογο που δεν κικλοφορισε το idol 5 pro idol 4s της alcatel η ελλινες κιταν να πουλισουν μουρει με την τημη η alcatel και η sony εχουν περαση σε αλλες χωρες αρα βαζουν πολα κοματια εκει sory για τα iphone και samsung boy αλλα η alcatel πουλαει τα 3πλασια γαλια ιταλια που ειναι μεγαλες χωρες οπος και η sony αρα στελνουν περισοτερα κοματια εκι βλεπουν και τους ελληνες να τους κοροιδευοων αρα κανουν το σωστο idol 4 εχω και εκανα speed test me s7 edge και τα δυο μολις ειχαν ανοιχτει (αναφερω οστε να μην πει κανεις οτι καποιο απ τα δυο ηταν φωρτομενο) και το idol 4 εκανε τα μιασα λευτα και ο ελληνας περνει samsung ηστερα τι να σε κανει η αιτερια

  • Άλλο σου είπε, ότι και εκεί η Sony δεν έχει πέραση.
    Πονεσαν τα μάτια μαε όμως. Auto correct.

  • @basilisbili
    Με στραβωσες μεγάλε με τον τρόπο που γράφεις.
    Πάμε στο θέμα μας. Η Samsung φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει ένα αναδιπλουμενο με στο 18 και από ότι είχα διαβάσει παλαιότερα, μιας και αυτή η ιστορία πάει πίσω 2 με 3 χρόνια, δεν θα είναι High end device.

  • Μιλάτε για κλοπή γραμμάτων και τελικά πως φαίνεται ότι δεν έχετε καν ιδέα ότι το Χ του iPhone Χ δεν είναι γράμμα αλλά νούμερο και συγκεκριμένα το δέκα στα λατινικά. Πόσες φορές πια θα έπρεπε να το πει ο μάγειρας στην παρουσίαση για να το καταλάβετε; Ενώ εδώ έχουμε το γράμμα Χ (εξ) το οποίο όπως είπαν και οι προλαλήσαντες υπάρχει χρόνια τώρα.
    Σκάστε τα φράγκα σας τώρα για το ινοβέσιο των δύο, συνεργαζόμενων στην τελική, εταιρειών και αφήστε τις αντιγραφές. Σας γλεντάνε και οι δύο ενώ βγάζουν από την συνεργασία τους δις και τρις.
    Και εσείς καθήστε να τρώγεστε στις κόντρες για ανούσια πράγματα και αντί να διαμαρτύρεστε για τις υπερβολικά υψηλές τιμές προσπαθείτε μερικοί να τις δικαιολογήσετε κιόλας.
    Σαν τους χούλιγκανς στα γήπεδα βαμμένοι στα χρώματα μιας ομάδας σαν μην υπάρχει τίποτα άλλο στον κόσμο.

  • Το x ρε παιδιά πρώτη το είχε η Motorola και μετά το πήρε η Sony και της έδωσε το Ζ. Αλλά τι σχέση έχει η αντιγραφή ενός γράμματος στο συγκεκριμένο θέμα;;; Αυτο έχετε να σχολιάσετε;;; Αλλά αντί άλλων. Εδώ μιλάμε για αναδίπλωση κινητού κάτι που δεν έχει ξαναγίνει και μερικοί κολλήσατε στα γράμματα και τις αντιγραφές ενώ δεν ξέρετε καν πως είναι σωστά τα γεγονότα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.