Smartphones

BlackBerry Motion: Αυτό είναι το πρώτο αδιάβροχο κινητό της BlackBerry;

Πριν από αρκετό καιρό είχε επιβεβαιωθεί ότι η BlackBerry θα κυκλοφορήσει ένα full-touch αδιάβροχο κινητό κάπου μέσα στον Οκτώβριο. Βρισκόμαστε ήδη μέσα στον Οκτώβριο, η ανακοίνωση δεν έχει γίνει ακόμη, αλλά ο @evleaks κάνει τα αποκαλυπτήρια μέσω Twitter.

Το κινητό έχει εμφανιστεί αρκετές φορές ως BlackBerry Krypton παίρνοντας διάφορες πιστοποιήσεις από τις αντίστοιχες αγορές που θα κυκλοφορήσει.

Ο @evleaks ανέβασε την παραπάνω εικόνα στο Twitter, γράφοντας: “Goodbye, Krypton. Hello, BlackBerry Motion”, άρα αν υποθέσουμε ότι οι πληροφορίες του είναι σωστές, το κινητό θα έρθει ως BlackBerry Motion και το Krypton ήταν μια κωδική ονομασία.

Το BlackBerry Motion αναμένεται χωρίς φυσικό πληκτρολόγιο, στην μπροστινή πλευρά θα υπάρχει μόνο μια μεγάλη οθόνη με ανάλυση λογικά 1080p. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος κάτω από την οθόνη, όπου βλέπουμε και το logo της BlackBerry. Κατά τα άλλα, το Motion θα τρέχει Android, έχει υποδοχή ακουστικών 3.5 χλστ. και φαίνεται πως είναι κατασκευασμένο από μέταλλο.

Η επίσημη ανακοίνωση λογικά θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, μέχρι τότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 6 Οκτωβρίου 2017 12:23

Σχόλια

  • τα περιθώρια εχουν δωσει την πολυτέλεια να κρινουν ολοι και να κρινουν γρηγορα μια συσκευη.
    τωρα το εαν ειναι σωστο να κρινετε στο ποδι και φυσικα απο τον καθε ενα μια συσκευη που ειναι mini pc τηλεφωνο gps μα και φωτογραφικη καμερα μαζι δεν θελω να το σχολιασω.

  • Πολύ όμορφο κινητό! Κόψτε το πια αυτό με τα bezels...Στο τέλος δεν θα μπορούμε να τα πιάσουμε τα ρημάδια ούτε να βάλεις και θήκη γιατί η οθόνη θα ξεχειλίζει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.