Samsung Galaxy Z Flip 5: Διέρρευσε επίσημη προωθητική εικόνα

Samsung Galaxy Z Flip 5, Samsung Galaxy Z Flip 5: Διέρρευσε επίσημη προωθητική εικόνα

Μετά την προωθητική εικόνα του Samsung Galaxy Z Fold 5, τώρα ήρθε η σειρά του Z Flip 5 να διαρρεύσει για να το δούμε επίσημα πριν την κυκλοφορία.

Η εικόνα που διέρρευσε δείχνει τη μεγάλη εξωτερική οθόνη του επερχόμενου foldable, η οποία φημολογείται ότι έχει διαγώνιο 3,4 ίντσες. Βασιζόμενοι σε μια προηγούμενη διαρροή, η εξωτερική οθόνη θα είναι ανάλυσης 720 x 748 px (60 Hz) και θα τρέχει ειδικά προσαρμοσμένες εφαρμογές Google, συμπεριλαμβανομένων των Χαρτών, των Μηνυμάτων και του YouTube.

Το Galaxy Z Flip5 θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8 Gen 2 για Galaxy μαζί με 8GB RAM και 128/256GB αποθηκευτικό χώρο. Αναμένεται να διαθέτει κύρια οθόνη 6,7 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, καθώς και διπλές κάμερες 12 MP.

Η μπαταρία αναμένεται να είναι 3.700 mAh με υποστήριξη για φόρτιση 25 W.

Η Samsung έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα ανακοινώσει τα Z Flip5 και Z Fold5 σε μια ειδική εκδήλωση Unpacked στη Σεούλ της Νότιας Κορέας την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, με πιθανότερη ημερομηνία την 26η Ιουλίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Για όνομα του Θεού έχω το Samsung S9+ του 2018 κάμερα 12 megapixel αν δεν τοποθέτηση η Samsung τουλάχιστον 50 megapixel συν κάτι εξτραδακια ούτε που σκέφτομαι να το αγοράσω! Ευτυχώς που ο αμείλικτος ανταγωνισμός από άλλες εταιρίες του χώρου σε αντίστοιχα τηλέφωνα καλά κρατεί, αλλιώς μισή θα ήταν η εξωτερική οθόνη του flip z 5 !

Αλεξ

πολύ πρακτικό , εξοικονόμηση χώρου , λειτουργικότητα , αλλά θέλει προσοχή να μην το χάσεις ή να μην το ξεχάσεις κάπου λόγω του ότι είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά και μικρό .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil Pro: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Το Apple Pencil Pro είναι η πρώτη σημαντική αναθεώρηση της σειράς ‌Apple Pencil‌ από την κυκλοφορία του ‌Apple Pencil‌ 2 το 2018.

Smartphones featured Moto G

Moto G Stylus 5G (2024): Με βελτιωμένη γραφίδα και τιμή 399,99 $

Το Moto G Stylus 5G (2024) έγινε επίσημο με βελτιωμένη γραφίδα, που έχει νέο σχεδιασμό, μεγαλύτερη περιοχή επαφής και βελτιωμένο λογισμικό.

Smartphones Apple featured iPhone

10 λόγοι για να περιμένετε το iPhone 17 της επόμενης χρονιάς

Μπορεί τώρα να περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 αλλά η Apple ετοιμάζει ήδη τις επόμενες γενιές και συνεργάζεται συνεχώς με προμηθευτές.

Software Galaxy Samsung Samsung Galaxy S24

One UI 7.0: Η Samsung το δοκιμάζει στη σειρά Galaxy S24

H Samsung αυτή την περίοδο διανέμει το One UI 6.1 σε ορισμένες από τις παλαιότερες ναυαρχίδες της και παράλληλα εργάζεται πάνω στο One UI 7.0.