Samsung Galaxy Z Flip 6: Render αποκαλύπτουν ότι θα είναι πιο παχύ από το Z Flip 5

Samsung Galaxy Z Flip 6, Samsung Galaxy Z Flip 6: Render αποκαλύπτουν ότι θα είναι πιο παχύ από το Z Flip 5

Μόλις χθες είδαμε τα πρώτα render του Samsung Galaxy Z Fold 6 και τώρα ήρθε η σειρά του Galaxy Z Flip 6 να κάνει την εμφάνισή του. Αν νομίζατε ότι το Fold μοιάζει πολύ με τον προκάτοχό του, περιμένετε να δείτε το Flip.

H περυσινή χρονιά έφερε σημαντικές αλλαγές στο flip-style τηλέφωνο της Samsung με πολύ μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και βελτιωμένο μεντεσέ. Από ότι φαίνεται, φέτος θα επικεντρωθούν σε βελτιώσεις στο design παρά σε περισσότερες σημαντικές αλλαγές.

Το Z Flip 6 έχει διαστάσεις 165,0 x 71,7 x 7,4 χιλιοστά όταν είναι ξεδιπλωμένο. Συγκριτικά, το Z Flip 5 έχε 165,1 x 71,9 x 6,9 mm. Δεδομένου ότι η Samsung έχει ήδη επιτύχει μια σχεδίαση που κλείνει εντελώς,  μπορούμε να υποθέσουμε με κάποια ασφάλεια ότι το επιπλέον πάχος στη συσκευή είναι λόγω μιας μεγαλύτερης μπαταρίας. Υπάρχουν αναφορές για 4.000 mAh σε σύγκριση με 3.700 mAh πέρυσι.


Το επιπλέον πάχος θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει στην περαιτέρω μείωση της πτυχής, αφού θα αφήσει επιπλέον χώρο στον εύκαμπτο μεντεσέ, μειώνοντας έτσι την καταπόνηση της οθόνης όταν διπλώνεται. Αυτές οι βελτιώσεις μπορεί να φέρουν το όνομα μάρκετινγκ Ironflex.

Όσον αφορά στην εσωτερική οθόνη, φαίνεται ότι θα έχει το ίδιο μέγεθος με πριν σε διαγώνιο 6,7”. Η εξωτερική οθόνη παραμένει επίσης στα 3,4″ με το σύστημα διπλής κάμερας να είναι κυρίαρχο.

Η κύρια κάμερα αναμένεται να διαθέτει αισθητήρα 50MP, μια αναβάθμιση σε σχέση με τον αισθητήρα των 12MP των προηγούμενων Flip. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αλλαγές στην μονάδα ultrawide και δεν υπάρχει τηλεφακός.

Το βίντεο αποκαλύπτει και τα χρώματα του αναδιπλούμενου, καθώς δείχνει το Z Flip 6 σε απόχρωση λεβάντας, ενώ τα render δείχνουν το χρώμα Mint. Οι δύο αποχρώσεις είναι παρόμοιες αλλά όχι εντελώς ίδιες με αυτές του Ζ Flip 5.

Τα Samsung Galaxy Z Flip 6 και Z Fold 6 πιθανότατα θα ανακοινωθούν τον Αύγουστο ως συνήθως και ίσως δούμε περισσότερα από ένα μοντέλα σε κάθε αναδιπλούμενο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.