Samsung Galaxy Z Fold 6: Render αποκαλύπτουν boxy εμφάνιση, μεγαλύτερο πλάτος

Samsung Galaxy Z Fold 6, Samsung Galaxy Z Fold 6: Render αποκαλύπτουν boxy εμφάνιση, μεγαλύτερο πλάτος

Λίγο μετά την αποκάλυψη του Galaxy Ring στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη, έχουμε και άλλα νέα, ανεπίσημα αυτή τη φορά, για τη Samsung, τα οποία αφορούν μία από τις αναδιπλούμενες συσκευές της.

Σύμφωνα με τον διάσημο και αξιόπιστο leaker @OnLeaks, σε συνεργασία με τους ανθρώπους στο Smartprix, μπορούμε να δούμε render από το επερχόμενο Galaxy Z Fold 6.

Samsung Galaxy Z Fold 6, Samsung Galaxy Z Fold 6: Render αποκαλύπτουν boxy εμφάνιση, μεγαλύτερο πλάτος

Τα κακά νέα είναι ότι το foldable που βλέπουμε στις εικόνες είναι σε μεγάλο βαθμό το ίδιο με το περσινό Galaxy Z Fold 5. Μιλάμε για την ίδια κύρια οθόνη 7,6 ιντσών και εξωτερική οθόνη 6,2 ιντσών, ένα φαινομενικά αμετάβλητο σύστημα τριπλής πίσω κάμερας με ξεχωριστό φλας LED στο πλάι, καθώς και μεντεσέ τύπου “droplet” που έχει δημιουργηθεί για πιο ομαλό και διακριτικό τσάκισμα όταν ανοίγει το κύριο πάνελ.

Αυτό που θα αλλάξει είναι οι καμπύλες γωνίες, οι οποίες θα γίνουν πιο αιχμηρές, ακολουθώντας τη σχεδιαστική γραμμή του Galaxy S24, φέρνοντας ένα πιο boxy αποτέλεσμα. Αυτό ή θα το αγαπήσεις ή θα το μισήσεις, δεν υπάρχει μέση οδός.

Samsung Galaxy Z Fold 6, Samsung Galaxy Z Fold 6: Render αποκαλύπτουν boxy εμφάνιση, μεγαλύτερο πλάτος

Αυτή η σημαντική αλλαγή στην εμφάνιση θα έχει ως αποτέλεσμα το συνολικό πλάτος της συσκευής να αυξηθεί από 129,9 σε 132,5 χιλιοστά. Παράλληλα, το ύψος του προϊόντος θα μειωθεί από 154,9 σε 153,5 χιλιοστά.

Ακόμα, το πάχος του Galaxy Z Fold 6 αναμένεται να παραμείνει αμετάβλητο, στα 6,1 χιλιοστά, κάτι που σημαίνει ότι η Samsung δεν σκοπεύει να προσθέσει θήκη γραφίδας. Η υποστήριξη S Pen θα συνεχίσει να προσφέρεται, ωστόσο, όπως και στο περυσινό Galaxy Z Fold 5, θα πρέπει να προμηθευτείτε τα αξεσουάρ ξεχωριστά.

Samsung Galaxy Z Fold 6, Samsung Galaxy Z Fold 6: Render αποκαλύπτουν boxy εμφάνιση, μεγαλύτερο πλάτος

Το leak δεν κάνει καμιά αναφορά στο συνολικό πάχος της συσκευής όταν είναι διπλωμένη, μη επιβεβαιώνοντας τις φήμες για μείωση από τα 13,4 στα 11 χιλιοστά.

Σε σχετικά νέα, οι φήμες για τις προδιαγραφές του foldable θέλουν να διατηρεί το ίδιο παλιό σύστημα τριπλής λήψης 50 + 10 + 12 MP με το Z Fold 5 εκτός από ένα 10 MP snapper εξωτερικά και έναν αισθητήρα 4MP ενσωματωμένο απευθείας στην κύρια οθόνη των 7,6 ιντσών. Στο εσωτερικό περιμένουμε να δούμε έναν κορυφαίο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 για Galaxy και επιλογές RAM 12 και 16 GB σε συνδυασμό με αποθηκευτικό χώρο έως και 1 TB. Η μπαταρία των 4.400 mAh, που προηγουμένως θεωρείτο ότι θα μεγαλώσει σε μέγεθος, μπορεί να μην έχει αναθεωρηθεί τελικά, τόσο ως προς τη χωρητικότητά της όσο και ως προς αυτές τις ταχύτητες φόρτισης 25 W.

Τέλος, η δευτερεύουσα οθόνη των 6,2 ιντσών θα μπορούσε να αποκτήσει προστασία Gorilla Glass Armor ενώ η κύρια οθόνη είναι πιθανό να αναβαθμιστεί από τα 1.750 nits σε περίπου 2.600 nits μέγιστης φωτεινότητας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.