Smartphones

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε από τη Samsung δείχνει μια πιθανή αναβάθμιση στο πτυσσόμενο clamshell. Tο GalaxyClub ανακάλυψε μια πατέντα της εταιρείας που δείχνει μια τρίτη κάμερα σε ένα μελλοντικό Flip.

Μια τρίτη κάμερα λείπει αυτήν τη στιγμή από το Galaxy Z Flip 5 και σύμφωνα με φήμες και διαρροές, δεν θα υπάρχει ούτε στο Flip 6. Αυτή η τρίτη κάμερα θα μπορούσε να είναι μια κάμερα ζουμ, που θεωρείται απαραίτητη προσθήκη στη σειρά.

Ουσιαστικά, η σειρά Flip είναι το μόνο προϊόν της Samsung με τιμή πάνω από 1.000 $ που δεν διαθέτει κάμερα ζουμ. Το Flip 6 φαίνεται επίσης να έχει μόνο δύο κάμερες στο πίσω μέρος.

Ωστόσο, αυτές οι ευρεσιτεχνίες της Samsung που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα φέρνουν ελπίδα για το μελλοντικό Flip, πιθανώς το Z Flip 7. Αυτές οι πατέντες είναι για τηλέφωνα Flip με τρεις πίσω κάμερες, στοιβαγμένες κάθετα. Η εξωτερική οθόνη σε μία από τις εικόνες είναι ορθογώνια, σε αντίθεση με τη σχεδίαση σε σχήμα φακέλου του Flip 5.

Αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκαν το 2022, αλλά χορηγήθηκαν το 2023, ακόμη και πριν η Samsung κάνει την εξωτερική οθόνη του Flip 5 μεγαλύτερη. Και έχουμε ακούσει φήμες για τρίτη κάμερα σε ένα μελλοντικό Flip.

Δεν είναι σίγουρο ότι η Samsung θα κάνει χρήση της πατέντας στο Galaxy Z Flip 7, ούτε ότι θα πρόκειται για μια κάμερα ζουμ.

Ακόμα είναι η ώρα του Galaxy Z Flip 6, το οποίο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο τον ερχόμενο Ιούλιο μαζί με το Galaxy Z Fold 6.

Επεξεργάστηκε την 26 Απριλίου 2024 13:40

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.