Smartphones

Samsung Galaxy Z Flip: Διέρρευσε η τιμή για τις Ευρωπαϊκές αγορές

Απέχουμε μία εβδομάδα και κάτι από το Unpacked Event 2020, όπου η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα παρουσιάσει τα Samsung Galaxy S20 και το επόμενο foldable smartphone της Samsung Galaxy Z Flip.

Η τιμή του στην Ευρώπη

Μέχρι σήμερα, έχουν διαρρεύσει σχεδόν τα πάντα για το smartphone, χαρακτηριστικά, renders, φωτογραφίες, ακόμα και hands-on βίντεο. Επίσης, γνωρίζουμε ότι στις ΗΠΑ ενδεχομένως θα τιμολογείται στα 1.500 δολάρια Αμερικής.

Τώρα, ο γνωστός leaker Roland Quandt αποκάλυψε την τιμή του Samsung Galaxy Z Flip στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τον ίδιο, το foldable smartphone θα τιμολογείται στα 1.599 ευρώ κάτι που μεταφράζεται περίπου στα 1770 δολάρια Αμερικής.

Όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Το Galaxy Z Flip θα έχει 6,7 ιντσών οθόνη την οποία η εταιρεία ονομάζει Infinity Flex. Η οθόνη θα έχει punch hole και Ultra Thin Glass. Επιπλέον, στο εξωτερικό του foldable smartphone θα υπάρχει μία μικρότερη οθόνη για την προβολή πληροφοριών. Αυτή η οθόνη θα είναι 1,06 ίντσες Always-On AMOLED με ανάλυση 300×116 pixels.

Πέρα από τις οθόνες, το Galaxy Z Flip θα έχει διπλή εξωτερική κάμερα 12MP+12MP, μπαταρία 3.300mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 15W, Snapdragon 855+, 8GB μνήμη RAM, και 256GB UFS 3.0 εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 11 Φεβρουαρίου 2020 13:12

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.