Samsung Galaxy Z Flip: Τα πρώτα περιστατικά με πρόβλημα στην οθόνη

, Samsung Galaxy Z Flip: Τα πρώτα περιστατικά με πρόβλημα στην οθόνη

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Z Flip, το δεύτερο smartphone στην κατηγορία των foldable ωστόσο στην περίπτωση αυτή έχει ενσωματώσει κάθετο μηχανισμό αναδίπλωσης και το τηλέφωνο καταφέρνει να μειώσει σημαντικά το μέγεθος του. Τα νέα όμως για το foldable smartphone του Νοτιοκορεάτικου κολοσσού δεν είναι ευχάριστα καθώς στο διαδίκτυο έχουν ήδη ξεκινήσει να εμφανίζονται τα πρώτα περιστατικά με κάποιο πρόβλημα ή σπασμένη οθόνη.

Ας ξεκινήσουμε από τον Amir. Ο Amir λοιπόν έλαβε το Galaxy Z Flip, αμέσως άνοιξε το κουτί, έβγαλε την προστατευτική ζελατίνα, δίπλωσε μία φορά το τηλέφωνο και άκουσε το crack της οθόνης η οποία έσπασε κυριολεκτικά στα δύο. Έτσι τουλάχιστον δηλώνει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μέσα από το οποίο δημοσίευσε το περιστατικό.

Ο Quinn Nelson ήταν ένας ακόμη reviewer του Samsung Galaxy Z Flip ο οποίος παραπονέθηκε για τον θόρυβο που ακούγεται με το πάτημα της οθόνης. Όπως δηλώνει ο Nelson πέρασε με το τηλέφωνο μία ημέρα κανονικής χρήσης. Ταυτόχρονα σε ένα σχόλιο δήλωσε ότι έβαλε την συσκευή μέσα σε άμμο για μία meme φωτογραφία αλλά ήταν προσεκτικός ώστε να μην περάσει η άμμος από τα ευαίσθητα σημεία.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.