Smartphones

Samsung Galaxy Z Flip5 και Z Fold5: Διέρρευσαν τα specs της κάμερας

Τα foldable της Samsung έχουν μείνει κάπως πίσω όσον αφορά στις δυνατότητες της κάμερας, ωστόσο πέρυσι υπήρξε μια σημαντική βελτίωση που έδωσε την ελπίδα ότι θα κάνουν catch up.

Τώρα κυκλοφόρησαν οι πρώτες λεπτομέρειες για τα φετινά Samsung Galaxy Z Flip5 και Z Fold5 και τα νέα προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα.

Σύμφωνα με τον tipster Yogesh Brar, το Galaxy Z Fold5 θα προσφέρει την ίδια κύρια κάμερα 50MP, την ίδια ultrawide 12MP και την telephoto 10MP με το Galaxy Z Fold4. Το Z Flip5 θα διατηρήσει επίσης τη διπλή κάμερα 12MP με wide και ultrawide φακούς.

Τα καλά νέα είναι ότι τα τηλέφωνα φέρεται να έρχονται με νέους αισθητήρες κάμερας, που θα έχουν ως αποτέλεσμα καλύτερη ποιότητα εικόνας. Δεν είναι σαφές εάν όλοι οι αισθητήρες θα αναβαθμιστούν ή μόνο ορισμένοι από αυτούς, αλλά δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα μάθουμε περισσότερα τους μήνες πριν από την ανακοίνωση.

Η αναφορά αναφέρει περαιτέρω τη βελτιωμένη σχεδίαση μεντεσέδων, τις μεγαλύτερες εξωτερικές οθόνες και το chipset Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm για το Galaxy.

Επεξεργάστηκε την 26 Ιουλίου 2023 9:58

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.