Samsung Galaxy Z Fold 2: Τα πρώτα renders της συσκευής αποκαλύπτουν τη νέα εμφάνιση

, Samsung Galaxy Z Fold 2: Τα πρώτα renders της συσκευής αποκαλύπτουν τη νέα εμφάνιση

Με την κυκλοφορία του Galaxy Fold η Samsung έδωσε για πρώτη φορά στο αγοραστικό κοινό την εμπειρία μίας foldable οθόνης, προσφέροντας ταυτόχρονα smartphone και tablet στην ίδια συσκευή. Η δεύτερη γενιά παίρνει τη συνταγή του πρώτου και την πάει ένα βήμα παραπέρα.

Η μεγαλύτερη εξέλιξη που βλέπουμε στο Galaxy Z Fold 2, σύμφωνα με τα renders που μας έδωσε η ιστοσελίδα MySmartPrice, είναι στις οθόνες της συσκευής. Αρχικά, η εξωτερική οθόνη πλέον καταλαμβάνει όλο το εξωτερικό μέρος της συσκευής όταν είναι κλειστή, με μία οπή στο κέντρο για τη selfie κάμερα, σε αντίθεση με τα μεγάλα bezel της πρώτης γενιάς. Επίσης, ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος είναι πλέον ενσωματωμένος στο power button.

, Samsung Galaxy Z Fold 2: Τα πρώτα renders της συσκευής αποκαλύπτουν τη νέα εμφάνιση

Η εσωτερική οθόνη παραμένει σχεδόν η ίδια, με λιγότερα bezel και χωρίς πλέον το notch, καθώς και αυτό δίνει τη θέση του σε μία μικρή οπή στο δεξί μέρος. Οι αισθητήρες της κάμερας έρχονται σε κάθετη διάταξη μέσα σε ένα ορθογώνιο module, όπως το Galaxy S20, ενώ και το εξωτερικό κομμάτι του hinge φαίνεται διαφορετικό. Το Galaxy Z Fold 2 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 5 Αυγούστου, στο Unpacked 2020.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.