Samsung Galaxy Z Fold 3 και Flip 3: Ήρθε η ώρα των βίντεο

Καλό το κείμενο, αλλά αν δεν υπάρχει και το ανάλογο βίντεο δεν μπορείς να πάρεις μία καλή εικόνα. Μετά τις περιγραφές για τα Samsung Galaxy Z Flip 3 και Samsung Galaxy Z Fold 3 έρχεται η ώρα για τα συνοδευτικά βίντεο.

Διακαώς περιμένουμε να πιάσουμε στα χέρια μας τα νέα μοντέλα της Samsung για το Unboxing και τα Hands on, αλλά μέχρι τότε θα αρκεστούμε στα επίσημα videos που δημοσιεύτηκαν στο επίσημο κανάλι της Samsung στο YouTube.

, Samsung Galaxy Z Fold 3 και Flip 3: Ήρθε η ώρα των βίντεο

H βίντεο παραγωγή από την πλευρά της Samsung είναι πλούσια και περιλαμβάνει Pre order films, καθώς και παρουσίαση των ειδικών χαρακτηριστικών που έχουν, όπως είναι για παράδειγμα ο αδιάβροχος χαρακτήρας του Samsung Galaxy Z Fold 3 5G, καθώς και το Samsung Galaxy Z Flip 3 5G.

Από τις βίντεο παρουσιάσεις της Samsung δεν θα μπορούσε να λείπει, φυσικά, το S Pen, το οποίο έλαμψε στο Galaxy Unpacked event με τον συνδυασμό του με το Galaxy Z Fold 3 5G.

Εννοείται ότι και το Samsung Galaxy Watch 4 εμφανίζεται στο σχετικό βίντεο στο κανάλι της Samsung, για να έχουμε μια καλή εικόνα των όσων φέρνει.

Ακολουθεί και το σχετικό βίντεο για τα νέα Buds.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.