To “θρίλερ” με το S Pen του Galaxy Z Fold4 συνεχίζεται, αφού, μία μόλις ημέρα αφότου ο leaker Mukul Sharma ισχυρίστηκε ότι η παραγωγή του νέου foldable της Samsung έχει ξεκινήσει και θα έρθει με ενσωματωμένη θήκη για γραφίδα, έρχεται ο αξιόπιστος tipster Ice universe να πει το αντίθετο.
Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως το επερχόμενο foldable “θα είναι λίγο μικρότερο και λεπτότερο” χωρίς να παρέχει λεπτομέρειες.
Η απουσία του S Pen δεν θα αποτελεί και τεράστια έκπληξη, αφού ούτε ο προκάτοχός του, το Galaxy Z Fold3, είχε. Φήμες, ωστόσο, θέλουν τη Samsung να προσπαθεί να κάνει πιο παχύ το smartphone προκειμένου να χωρέσει το S Pen.
Eάν τελικά τα καταφέρει, το Galaxy Z Fold4 θα είναι το πρώτο foldable της Samsung που θα κυκλοφορήσει με γραφίδα.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου