Samsung: Θα λανσάρει high-end smartphones με Tizen το 2016

Αφού κατάφερε να ξεπεράσει την Blackberry και έγινε το τέταρτο μεγαλύτερο mobile OS, το Tizen της Samsung φαίνεται ότι ετοιμάζεται να μπει σε μοντέλα πρώτης γραμμής. Μέχρι στιγμής το έχουμε συνηθίσει σε wearables και enty-level smartphones, αλλά από το 2016 αναμένεται να μπει και σε high-end μοντέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τη Samsung Vietnam, η Samsung θέλει να επεκτείνει το οικοσύστημά της και να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης για όσους έχουν συσκευές που βασίζονται σε Tizen.

To Tizen έχει καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον των developers και σε αυτό έπαιξε ρόλο το ότι η Samsung τους επέτρεψε μέχρι το τέλος του επόμενου χρόνου να κρατήσουν όλα τα κέρδη. Η πλατφόρμα έχει ήδη ειδική VLC εφαρμογή και επίσημο Facebook app. Με την υποστήριξη ενός τόσο μεγάλου ονόματος, όπως αυτό της Samsung, το Tizen αυξάνει τις πιθανότητές του να πετύχει.

Αν λοιπόν οι πληροφορίες είναι σωστές, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε από τη Samsung μια ολοκληρωμένη σειρά που θα περιλαμβάνει entry-level, mid rangers, smartphones επιπέδου ναυαρχίδας και wearables με Tizen.

Θα μπορούσε αυτή να είναι μια αρχή για να αποδεσμευτεί από την εξάρτηση της Google και του Android; Η πορεία θα δείξει.

Samsung: Θα λανσάρει high-end smartphones με Tizen το 2016, Samsung: Θα λανσάρει high-end smartphones με Tizen το 2016

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikosar

Καλημέρα. .
Μόνο θετικά μπορείς να το δείς αυτό ..
Και είναι καλή η samsung σε αυτό βλέποντας τον δικό της browser, email, calentar,store κλπ.
Ανυπομονώ. .

VasilisA3

Μονο χρόνο να οριμάσει θέλει και να υπάρξουν εφαρμογές. Οχι 1 εκατομμύριο με 950 χιλιαδες σουπίδια αλλα μονο αυτές που έχουν την μεγαλύτερη χρήση (viber, instagram, κα)

DimKoul

Καλοδεχουμενο οποιο καινουριο-αναπτυσσομενο λειτουργικο.Δεν μας χαλαει σαν καταναλωτες αν και εχει δρομο ακομα μπροστα του…καλη η κινηση να βγει πολυ δυνατο κινητο με το tizen…μπορει να μην πιασει τρελες πωλησεις αλλα θα γινει καποιος ντορος,μια αρχη και σε λιγο διαφορετικο κοινο καταναλωτων …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.