Smartphones

Η Samsung ξεκίνησε να απολυμαίνει δωρεάν τα smartphones με UV-C light;

Καθώς η πανδημία του Coronavirus αναπτύσσεται όλοι μας έχουμε την ευθύνη να προστατεύουμε όσο μπορούμε εμάς και τους γύρω μας. Τα smartphones ήταν πάντα εστίες μικροβίων και η Samsung λαμβάνει μέτρα για την προστασία των πελατών της.

Δωρεάν απολύμανση σε smartphones, smartwatches και earbuds

Σύμφωνα με το SamMobile, η Samsung ξεκίνησε να προσφέρει δωρεάν σε 19 περιοχές παγκοσμίως την υπηρεσία Galaxy Sanitizing. Η υπηρεσία είναι προς το παρόν διαθέσιμη στα Samsung Service Center και στα Samsung Experience Stores, σε συγκεκριμένες χώρες. Η εταιρεία στοχεύει στο μέλλον να συνεχίσει την επέκταση της υπηρεσίας και σε άλλες ώρες.

Με το Galaxy Sanitizing, η Samsung απολυμαίνει τις συσκευές με τη χρήση UV-C light, και χωρίς να χρησιμοποιεί επιβλαβή χημικά. Οι χρήστες μπορούν να απολυμάνουν δωρεάν Galaxy smartphones, Galaxy Watches και Galaxy Buds.

Προς το παρόν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην Αργεντινή, τη Χιλή, την Κροατία, τη Δανία, τη Φινλανδία, την Ιαπωνία, την Κορέα, τη Μαλαισία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νορβηγία, το Πακιστάν, το Περού, την Πολωνία, τη Ρωσία, την Ισπανία, τη Σουηδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ουκρανία και το Βιετνάμ.

Σύντομα θα γίνει διαθέσιμη σε Αυστραλία, Αυστρία, Καναδά, Τσεχία, Γαλλία, Ελλάδα, Χονγκ Κονγκ, Ουγγαρία, Ινδία, Ινδονησία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιορδανία, Καζακστάν, Λετονία, Μεξικό, Ολλανδία, Παναμά, Φιλιππίνες, Ρουμανία, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ηνωμένο Βασίλειο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το 9to5Google δεν υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη αυτής της υπηρεσίας πέρα από μία διαγραμμένη σελίδα. Στη σελίδα αυτή, και σε αντίθεση με τα λεγόμενα του SamMobile, αναφέρεται ότι η υπηρεσία δεν αφορά μόνο Samsung συσκευές. Όπως και να έχει δεν είναι γνωστό αν το Galaxy Sanitizing είναι ήδη διαθέσιμο και ποιους καλύπτει.

Πηγή 1 Πηγή 2

Επεξεργάστηκε την 13 Μαρτίου 2020 14:10

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.