Samsung: Κρατά όλα τα SD835 για το S8, αναγκάζει το LG G6 σε 821 [Forbes]

Ο κορυφαίος επεξεργαστής φέτος είναι ο Snapdragon 835, ο οποίος αναμένεται να μπει στις top ναυαρχίδες μεγάλων κατασκευαστών. Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες που μεταδίδει το Forbes, το LG G6 δεν θα φορά Snapdragon 835, όπως αναμενόταν.

Το LG G6 θα ανακοινωθεί στις 26 Φεβρουαρίου στην MWC 2017, και θα βγει στα ράφια των καταστημάτων τον Μάρτιο. Οι πηγές λένε ότι αντί για τον κορυφαίο επεξεργαστή του 2017, θα φορά τον περσινό Snapdragon 821. Ο 821 είναι μεν αρκετά δυνατός, αλλά όχι όσο ο 835.

Το Forbes επισημαίνει ότι ο Snapdragon 835 δεν θα είναι διαθέσιμος σε μεγάλες ποσότητες πριν από τον Απρίλιο. Ο λόγος είναι ότι η Samsung θα τον χρησιμοποιήσει στη δική της ναυαρχίδα Samsung Galaxy S8, επομένως άλλοι κατασκευαστές δεν μπορούν να “έχουν πρόσβαση” νωρίτερα. Άρα, οι περισσότεροι αντίπαλοι της Samsung θα πρέπει να βασιστούν σε άλλους επεξεργαστές αν θέλουν να βγουν στην αγορά πριν από εκείνη. Αναφέρεται ότι το Galaxy S8 θα κυκλοφορήσει 14 Απριλίου στη Ν. Κορέα.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Qualcomm ανέπτυξε τον Snapdragon 835 σε συνεργασία με τη Samsung, η οποία έχει αναλάβει την κατασκευή του. Εκτός από την LG, η HTC είναι ένας από τους κατασκευαστές που “αναγκάστηκε” να χρησιμοποιήσει τον Snapdragon 821 για το top-end ΗΤC U Ultra.

Όσο για την LG, φέτος έχει υποσχεθεί το “ιδανικό κινητό”, στο οποίο αλλάζει design (δείτε εδώ την εικόνα), φεύγει από τον αρθρωτό σχεδιασμό, προσθέτει αντοχή σε νερό και κατασκευή από μέταλλο και γυαλί. Το ερώτημα είναι, κατά πόσο ο Snapdragon 821 είναι “ιδανική” επιλογή αντί του Snapdragon 835 (όλα αυτά βέβαια στην περίπτωση που ισχύουν οι πληροφορίες του Forbes, οι οποίες δεν είναι επιβεβαιωμένες).

snapdragon 835 samsung, Samsung: Κρατά όλα τα SD835 για το S8, αναγκάζει το LG G6 σε 821 [Forbes]

snapdragon 835 samsung, Samsung: Κρατά όλα τα SD835 για το S8, αναγκάζει το LG G6 σε 821 [Forbes]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gianniklis

πώς γκένεν αυτό??χθές ήμουν πρώτο και σήμερα δεύτερο.Και η αγαπημένη όλων εδώ μέσα τσαόμι που θα είναι η πρώτη κινεζοεταιρεία που θα φέρει τον 835 τι θα κάνει??χαχα…πάρτους τα όλα samsung.Μην αφήσεις τιποτα πόσο μάλλον στις κινεζοεταιρείες και στα σκουπίδια τους.

gianniklis

αν τα πάρει όλα η samsung η τσαόμι τι θα βάλει στην νέα της ναυαρχίδα?αν δεν έχει την ποσότητα που είχε τι θα έχει?ποιότητα που δεν είχε ποτέ?στα του άρθρου δύσκολα τα πράγματα για τους άλλους κατασκευαστές πόσο μάλλον για την lg.

tester

Δηλαδή η LG θα παρουσιάσει κινητό σε ένα μήνα και δεν έχει συμφωνία παράδοσης υλικού με τον προμηθευτή του επεξεργαστή; Ή το Forbes λέει μπουρδες ή τέτοια προχειρότητα ουτε σε συνοικιακό μπακάλικο που κανόνιζει πότε θα παραλάβει τις πορτοκαλάδες.

manosz

Παρτους τα ολα λεει χαχαχαχαχαχαχα….μπεεεεε

ΝΙΚΟΣ

Εμφύλιος στον κόσμο του android.. Bixby η Samsung , assistant η google ( πιθανολογείται) στο G6. Απάντηση με 835 -821 η Samsung. Android one μέσω LG η google.

Στυλιανός Βασίλης

κωλοετερια SAMSUNG να χρεωκοπήσεις να μην πουλήσεις ουτε ένα s8 όλα για εσενα δεν θα χορτασει η κωλοετερια ας κανει το αναποδο αυτή να βαλει τον 821 και η LG 835 παντως το 2016 ολοι οι κατασκευαστες ειχανε προβλήματα μονοπωλεο το εχει η Samsung

Panos7GR

Εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά γίναμε εδώ μέσα… Ο άλλος λέει “παρτους τα όλα Samsung” και βάζει τη Xiaomi (και τις συσκευές της) στο ίδιο τσουβάλι με τις αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας Κινεζικές συσκευές.
Ότι να ‘ναι!

Πες μας και το άλλο φίλε, 43 εμείς – 40 όλοι σας να δέσει το γλυκό, γιατί το ξέχασες…

Στυλιανός Βασίλης

επίτηδες το εκανε η Samsung για να μην βαλουνε οι αλλοι τον καλυτερο επεξεργαστη να τον εχει μονοπωλεο

shadgr

Με τα πολλά “αδοκίμαστα και από αλλού φερμένα” (Ελύτης) και τις αποκλειστικότητες, θα την πατήσει πάλι η samsung και θα ψάχνεται!!!
Προσωπικά δεν πρόκειται να πάρω κινητό της εταιρείας αυτής πριν περάσουν τουλάχιστον 3-4 μήνες δοκιμής από τα πειραματόζωα της!!!

Ανυπομονώ για το Note 8, η σειρά S αντικαθίσταται εύκολα από οποιοδήποτε android των 200 ευρώ.

Μάνος

Μόνο note 8, τώρα που επιβεβαιώθηκε ότι θα βγει κανονικά.

σακης

@shadgr συμφωνω και εγω. Ας προσεξει λιγο μην φαει αποκλειστηκα τα μουτρα της χαχα.
Πλακα πλακα τα θελει δικα της χωρις να τα εχει δοκιμασει ή να σκεφτει εστω οτι η Qualcomm ηταν προπερσι(??) απο οτι θυμαμαι που ειχε θεμα υπερθερμανσης με τους επεξεργαστες τις και πηγε και εβαλε δικους τις επεξεργαστες μετα ??
Υ.Γ και εδω θα κανω τον συνηγορο του διαβολου 😀 Κραταει η σαμσουνγκ τους επεξεργαστες και δεν δινει σε αλλες εταιρειες μετα βρισκει καποιο προβλημα στους επεξεργαστες και βαζει καποιες δικες τις καινουργιες που ειχε αναπτυξει κρυφα και βγαινει παλι πρωτη στον ανταγωνισμο αφου οι αλλες εταιρειες εχουν βαλει περσινης τεχνολογιας επεξεργαστες .

Λευτερης

@shadgr Θες να μας πεις ποιο Ανδροιδ των 200 ευρω εχει καμερα και οθονη που να πλησιαζουν εστω λιγο αυτες του S7; Επισης ποιο κινητο των 200 ευρω ειναι αδιαβροχο και εχει την ιδια ταχυτητα και παρομοιο επεξεργαστη; Επισης θες να μας πεις ποιο κινητο των 200 ευρω θα εχει παρομοια υποστηριξη στο μελλον απο community και εταιρεια;

bezilys

Μεγάλη απάτη η Samsung!

ZURA

Τσιγκουνιά δεν κάνει τώρα η Samsung;

Fanis

Αν βάλει τελικά τον περσινό επεξεργαστή ρίξε την τιμή στα 550€ να γίνει πάρτυ! Κ άσε τη Samsung με τα 900αρια €… Αλλά που… Αφού δε τους κόβει το κεφάλι…

Τ. Πχ

Ξέρει κανένας για την 7, τι γίνεται επιτέλους; .Ξεκίνησε όπως ειπώθηκε η όχι;

Nikos8

Ασχετο αλλα σε αρθρο του phone arena η οθονη του s7 edge εμφανιζει μια καθετη γραμμη… Και δεν ειναι μεμονομενο περιστατικο… Να δινεις 850 ευρω και μα βγαζει προβληματα… Πραγματικα τα χουν θυσιασει ολα οι εταιρειες στο βωμο του κερδους…

vladimiros

Καλα λες @φανη αν βαλει η LG τον 821 μην ζηταει μετα 750 ευρω,ας ξεκινησει απο τα 600 ωστε μετα απο 1 μηνα που θα βγαλουν το τουμπανο κινητο τους S8 οι αλλοι (και ετσι πως τα κανουν μακαρι να πιασει και αυτο φωτια) με λιγα λογια να προτιμησουν το G6 κατα 200ευρω φθηνοτερο.. βεβαια στην LG πεφτουν πολυ αποτομα τα κινητα τις,αλλα το θεμα ειναι πρεπει να κοντραρει στην αρχη,αν θελει ομως!

Αγγελος

Παιδια λογικο ειναι,η samsung τον κατασκευαζει στο εργοστασιο της και τον snapdragon ειναι ο νουμερο ενα πελατης τους προφανως και θα απαιτησει να τον εχει πρωτη και σε αποκλειστικοτητα.

Manuelo

Το ότι προβαινει σε τετοια κινηση για μενα είναι ενδειξη εταιρειας που εχει χεστει απανω της με τη ανυπαρξια της οταν εκτεθηκε με το note και επειδή φοβαται ότι θα κανει ελευθερη πτωση τωρα προβαινει σε χτυπήματα κατω από τη μεση.. LOSER COMPANY!!!!! ΕΚΤΟΣ βεβαια αν ,δεν ξερω, είναι η πρωτη φορα που συνεργάζεται και αφου εδωσε τα φωτα της στην QUALCOMM τοτε δικαιωματικα καλα κανει και τον χαιρεται πρωτη.

Dreamworks

Φυσικά και το πρόβλημα ειναι η xiaomi μιας και τα προϊόντα τους ειναι σχεδόν εφάμιλλα και στην μισή τιμη πονάει που με τα μισά λεφτά αγοράζεις flagship πειράζει στην μόστρα της καφετέριας και μετα μιλάμε για innovation και πραγματικά επαγγελματικό εργαλείο όταν το 90% των χρηστών το έχουν για το τραπέζι φασεμπουκ άντε και κανά τηλεφωνο

Jim

Ποτέ samsung!👎👎👎👎👎

george

Ρε αλανια εταιρείες ειναι κ κανουν το κουμαντο τους.η samsung ειναι γιγαντας κ ξυγετε αλμυρο φυστικι.
Εγω προσωπικα εαν κ επερνα κινητο φετος φυσικα κ δε θα επερνα samsung για τον εξης λογο.ολα θα είναι κορυφαια σε ολα καμερες ηχεια οθονες,τι θα πληρώσω πιο ακριβα;τον snap835;κλαιν μαιν.αν το lg η το htc βγει φθηνοτερα θα πάρω αυτα κ τα περισεματα θα τα φαω με μια βιζιτα.

forneverarrow

Πάρτε τώρα και το μονοπώλιο και καλή χωνεψη… Ευτυχώς υπάρχει Mediatek. Επίσης, μικρό το κακό μιας και στην πράξη δεν θα δούμε διαφορά σε σχέση με τον 821 πλην ίσως της κατανάλωσης και των benchmarks (για τους καμμένους).

Έχω την εντύπωση ότι ο περισσότερος κόσμος αγοράζει flagship από καθαρή ματαιοδοξία πλέον… Για να έχει απλά το καλύτερο και να το δείχνει στο τραπέζι της καφετεριας. Θα μου πείτε έχει κορυφαία κάμερα… Γιατί, πόσοι εκτυπώνουν ή βλέπουν photos σε μεγάλη οθόνη? Οι περισσότεροι στην οθόνη του κινητού τις βλέπουν και δείχνουν ελάχιστα καλύτερες από οποιαδήποτε των 200€ με μια fHD οθόνη. Θα πείτε για την ταχύτητα στα games… Ακόμα και τα flagship τριετίας παίζουν τα πάντα σε σταθερό frame rate. Αλλά περί ορέξεως… Ύστερα διαβάζουμε και ακούμε (όσοι ζούμε στο εξωτερικό) ότι στην Ελλάδα ο κόσμος δυσκολεύεται να βγάλει το μήνα… Το S8 όμως θα το κρατάει ένας στους τρεις…

Agnostos13

Μα αμα η Samsung κοψει τους Snapdragon απο την LG πως περιμενει να της δωσει μετα μπαταριες χωρις ελατωματα που περιμενει;

Agnostos13

Μα αμα η Samsung κοψει τους Snapdragon απο την LG πως περιμενει να της δωσει μετα μπαταριες χωρις ελατωματα που θελει;

Gvirginia
Αγγελος

Παιδια samsung ειναι και ξηγιεται ναουμ αλμυρο φυστικι χαχαχαχα.οποτε οσοι δε τη γουσταρετε απλα παρτε κατι αλλο δε μας πολυνοιαζει.μονοπωλιο τρελα πουλαμε μαζι με την apple.

χρηστος

Γενικα θεωρω οτι ολα αυτα ειναι στα πλαισια του ανταγωνισμου των εταιριων και δεν χρειαζονται φανατισμοι. Η Samsung στην ουσια κατασκευασε τον 835 αφου αυτη εδωσε τη τεχνογνωσια για 10nm, οποτε εκανε συμφωνια με την Qualcomm. Σιγουρα δεν ειναι θετικο να μην φορα η ναυαρχιδα της LG τον τελευταιο επεξεργαστη αλλα οψομεθα τι θα προσφερει για αντισταθμισμα

NikosAr

@forneverarrow +
Με κάλυψες

Enki

Προτιμω τον snapdragon 835 φετος..ειναι πολυ δυνατος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.