Smartphones

Samsung: Κυκλοφόρησε βίντεο για τις αναβαθμίσεις ανθεκτικότητας των Galaxy Z Fold3 και Z Flip3

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των foldable τηλεφώνων είναι η ανθεκτικότητα. Γι’ αυτόν τον λόγο η Samsung φρόντισε να βελτιώσει τον σχεδιασμό κάνοντας τα Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 πολύ πιο ανθεκτικά από τους προκατόχους τους.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η εταιρεία συνοψίζονται όλες οι αναβαθμίσεις που έγιναν στις συσκευές. Η μεγαλύτερη αναβάθμιση είναι ότι τα τηλέφωνα Ζ τρίτης γενιάς είναι τα πρώτα foldable που έχουν αντοχή στο νερό με πιστοποίηση IPX8.

Η αντίσταση στην πτώση έχει, επίσης, βελτιωθεί καθώς σε αυτή τη γενιά και τα δύο μοντέλα χρησιμοποιούν Gorilla Glass Victus μαζί με το νέο Armor Aluminium. Η οθόνη επανασχεδιάστηκε για να διαθέτει ένα εξαιρετικά λεπτό γυαλί και ένα νέο προστατευτικό στρώμα, επιτρέποντάς της να επιβιώσει σε 200.000 διπλώματα-ξεδιπλώματα (δηλαδή πάνω από 100 την ημέρα για 5 χρόνια σε θερμοκρασία δωματίου).

Εκτός από το νερό, η σκόνη που μπαίνει στον μεντεσέ είναι κάτι που ανησυχεί τους αγοραστές. Η Samsung ενίσχυσε την sweeper τεχνολογία που την έκανε καλύτερη στο να προστατεύει τη σκόνη. Ωστόσο, ορισμένα ξένα αντικείμενα μπορούν να εισέλθουν στον μεντεσέ, επομένως πρέπει να αποφεύγονται τα σκονισμένα περιβάλλοντα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.