Smartphones

Galaxy S21 FE: Διέρρευσαν υψηλής ποιότητας renders των τεσσάρων χρωμάτων της συσκευής

Η κυκλοφορία του Galaxy S21 FE πλησιάζει και τώρα ο αξιόπιστος leaker Evan Blass (@evleaks) δημοσίευσε εικόνες υψηλής ποιότητας των τεσσάρων χρωμάτων που θα κυκλοφορήσει το τηλέφωνο.

Όπως φαίνεται σε αυτές τις εικόνες, το τηλέφωνο θα διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: λευκό, μαύρο, λεβάντα και πράσινο. Η σχεδίαση της συσκευής θυμίζει το Galaxy S21 αν και αναμένεται να πωλείται σε φθηνότερη τιμή.

Οι μέχρι στιγμής διαρροές έχουν κάνει γνωστές σχεδόν όλες τις πληροφορίες για το Samsung Galaxy S21 FE, το οποίο, σύμφωνα με αυτές, θα είναι διαθέσιμο από τις 4 Ιανουαρίου.

Από τη συσκευή αναμένουμε μια οθόνη FHD+ AMOLED 6,4 ιντσών, πιθανώς με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και μια κεντρική οπή διάτρησης για την κάμερα selfie 32 MP.

Στο πίσω μέρος θα δούμε μια εγκατάσταση τριπλής κάμερας με κύρια κάμερα 12MP, εξαιρετικά ευρεία κάμερα 12MP και τηλεφακό 8MP που θα πρέπει να έχει δυνατότητα οπτικού ζουμ 3x.

Ακόμα, πιθανότατα θα έχει τον Snapdragon 888 (ή Exynos 2100 σε ορισμένες αγορές), είτε με 6 GB RAM + 128 GB αποθήκευσης είτε 8 GB RAM + 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Το τηλέφωνο αναμένεται να έρχεται με Android 12 με το One UI skin της Samsung.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.