Η Samsung λέει ότι θα κυκλοφορήσει ακόμη πιο γρήγορα το Android 14 του χρόνου

samsung android 13, Η Samsung λέει ότι θα κυκλοφορήσει ακόμη πιο γρήγορα το Android 14 του χρόνου

H Samsung υποστηρίζει ότι την επόμενη χρονιά θα κυκλοφορήσει το Android 14 στα smartphones της ακόμα πιο γρήγορα από ότι διέδωσε το Android 13.

Τα Pixel της Google είναι αυτά που λαμβάνουν πρώτα τις ενημερώσεις, ωστόσο η ενημέρωση Android 13 με One UI 5.0 της Samsung παρέδωσε το πιο πρόσφατο Unicode 15 emoji στους κατόχους Galaxy πριν από τους χρήστες Pixel!

Ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός έχει ήδη ενημερώσει τις higher-end συσκευές της, ακόμη και τη σειρά tablet Galaxy Tab S8, όμως σκοπεύει μέχρι το τέλος του έτους να ενημερώσει συσκευές όπως το Galaxy Tab S7 και το Tab S6 Lite.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου είπε ότι η φετινή ενημέρωση «μείωσε δραστικά το χρονικό διάστημα» μεταξύ της κυκλοφορίας του Android 13 και της «ανάπτυξης» του One UI 5.0. Η αλήθεια είναι πως έχει βελτιωθεί σημαντικά στην παράδοση της πιο πρόσφατης έκδοσης Android. Με εξαίρεση τα Pixel, τα Android χρειάζονται μερικούς μήνες για να λάβουν την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Η Samsung ήταν η ταχύτερη από οποιονδήποτε κατασκευαστή τηλεφώνων Android στην παράδοση του Android 13 στους πελάτες της μετά τη Google. Τα τηλέφωνα της Google και της Apple iPhone έχουν το πλεονέκτημα να λαμβάνουν ενημερώσεις πιο γρήγορα από τον ανταγωνισμό, καθώς η ίδια εταιρεία που σχεδιάζει τα τηλέφωνα κατασκευάζει και το λογισμικό. Και, αν και στην περίπτωση του iOS έχουμε να κάνουμε μόνο με προϊόντα της Apple, στα Android παίζουν μπάλα πολλοί κατασκευαστές.

Η Samsung κατάφερε εν μέρει να είναι πιο συνεπής με τη διάθεση του Android 13 λόγω της στενής της συνεργασίας με τη Google. “Η Samsung Electronics θα συνεχίσει να ενισχύει τη συνεργασία με την Google και να ακούει ενεργά τα σχόλια των χρηστών για να συνεχίσει να ενημερώνει το One UI πιο γρήγορα και με υψηλότερη τελειότητα”, σημείωσε χαρακτηριστικά στο δελτίο Τύπου.

Το One UI που προωθεί η εταιρεία σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους πελάτες της να χρησιμοποιούν συσκευές με μεγάλη οθόνη με το ένα χέρι. Αυτό το πέτυχε μετακινώντας τα περισσότερα ενεργά στοιχεία στο κάτω μέρος της οθόνης.

Χρειάστηκαν μόνο δύο μήνες από τη στιγμή που η Google κυκλοφόρησε την τελική σταθερή έκδοση του Android 13 τον Αύγουστο έως τις 24 Οκτωβρίου, όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά την ενημέρωση Android 13 με One UI 5.0. Τώρα λέει ότι του χρόνου θα χρειαστεί λιγότερο ακόμη χρόνο!

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μαξ

Η Samsung δεν ήταν η ταχύτητα μιας και την πρόλαβε η OnePlus 🤏

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.