Samsung, Έστησε μαγαζί δίπλα σε Apple Store για να πικάρει την κυκλοφορία του iPhone 4S

Στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας αυτή την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου ξεκινάει η διάθεση του νέου iPhone 4S. Αυτό το γνωρίζει η Samsung και πήγε και άνοιξε μαγαζί δίπλα από ένα Apple Store πουλώντας στους 10 πρώτους κάθε μέρα, ένα Samsung Galaxy S II μόνο με 2 δολάρια Αυστραλίας! Η ουρά που έχει σχηματιστεί είναι ήδη πολύ μεγάλη!

Αυτό το ιδιότυπο promotion της Samsung θα διαρκέσει μόνο για 5 ημέρες διαθέτοντας συνολικά 50 Galaxy S II. Όσο δηλαδή θα διαρκέσει και το “νταβαντούρι” έξω από το κατάστημα Apple Store!

update: κάποιο σχολιάζουν ότι η τιμή των 2 δολαρίων είναι με σύνδεση. Εγώ δεν βρήκα κάτι τέτοιο στους Όρους της συγκεκριμένης προσφοράς. Διαβάστε τους εδώ.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Οκτωβρίου 2011 9:32

Σχόλια

  • Είναι τέρμα ζώα τα άτομα. Χαχα. Κατάντια εδώ κοίτα! Το Apple Store είναι πολυκατοικία και αυτή πήγαν έβαλαν μια τέντα για να ανταγωνιστούν.

  • εσυ πηγαινε στην ποληκατοικία και ασε τους αλλουσ να πανε στιν τεντα να το παρουν μονο με 2 δολαρια δεν πειραζει υγεια μωρε λετα υπαρχουν

  • δε μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό η Samsung αφού έχει δανείσει hardware στο I phone 4s, ποιος ο λόγος να είναι τόσο ανταγωνιστική?

  • γιατί εάν δεν ήταν ανταγωνιστική θα σου έλεγε η Apple νέο iphone 5. we reinvert notifications and now αναφορές παράδοσης και θα τρέχανε όλοι να το πάρουν επειδή πλέον μπορεί να σου πει ότι το μήνυμα σου παραδόθηκε. Τελικά βιντεοκλήσεις μπορεί να κάνει το iphone σε 3G δίκτυο; ή ακόμα να το κάνουν και αυτό reinvent;

  • τα πρώτα 10 κάθε μέρα θα κάνουν 2$????????Κάντε ένα στην Ελλάδα Τώραααααααααααααααα

  • Τα 2$ ειναι με συμβόλαιο χωρίς να γνωριζουμε τα πάγια που θα δίνουν κάθε μήνα οι κάτοχοι.
    Σιγουρα ειναι μεγάλη προσφορά αλλα οχι και τζάμπα οπως φαίνεται και απο το original άρθρο.

  • @ Nick Z. θα σου προτεινα να πασ να το παρεις κανονικα... δεν συμφερει να δωσεις τοσα λεφτα στα εισητιρια... πιο φθηνα θα σου ρθει... :P

  • Αυτά είναι!!! Εδώ πας να το πάρεις με σύνδεση από τα γνωστά καταστήματα(πράσινα - κόκκινα - μπλε) και σου λένε από 600 το παίρνεις 520 ενώ το βρίσκεις σε αλλα μαγαζάκια κάτω από 500 σκέτη συσκευή.

  • Μαρέσει που κανένας δεν βλέπει το αστεράκι δίπλα από την τιμη και το τι γράφει από κάτω! :D Μπράβο Sammy! Τους έπιασες κότσο!

  • χαχαχαχαχα για αυτο θα λεγα...Το Γεγονος οτι μυριζει προγραμμα συμβολαιου δε το σκεφτεται κανεις?? Και τσαμπα να τα δινει η σαμμυ χαμενη θα βγει στις πωλησεις.. Iphone 1.000.000 σε 24 ωριτσες. Σαμμυ Galaxy S 10.000.000 σε ενα χρονο κυκλοφοριας.. Χρησιμοποιηστε τα μαθηματικα σας και πειτε μας και στους υπολοιπους ποτε θα πουλησει η Apple τοσα!! χαχαχα Παντως για προβατα περισσοτερο οι της Samsung μοιαζουν..Ετσι μαζεμενοι ολοι γυρω απ το τεντο-μαντρι!!!

  • αχαχαααχαχαχαχα...πόσο γελοίοι είναι αυτοί ρε οι κορεάτες? πήγαν ανοιξαν μια τέντα δίπλα στον ουρανοξύστη..χαχαχαχαχαχα...κλαίω....Σε λίγο θα στήσουν κώλο και θα δίνουν και δώρο ενα galaxy2.Αχαχαχαχα...

  • Γιώργο το ότι έκανε 1.000.000 πωλήσεις σε μία μέρα δε σημαίνει ότι θα κάνει και τις υπόλοιπες τόσα. Ας μην είμαστε αφελείς.. Άκουσες τίποτα για το πως τα πάει τώρα;; Ή μήπως ξέρεις αν σε λίγους μήνες θα τα πηγαίνει καλά;; Και το samsyng galaxy s2 είχε 3.000.000 προπαραγγελίες αν το πάμε έτσι... Για να μη μιλήσω για το nintendo 3ds που παρόλο που ο πρόγονός του ήταν η δεύτερη καλύτερη σε πωλήσεις κονσόλα όλων των εποχών, την πρώτη βδομάδα πούλησε σαν τρελό και μετά ξεφούσκωσε το όλο θέμα. Μέχρι και το psp το περνούσε σε εβδομαδιαίες πωλήσεις. Κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε μέτρια τα πηγαίνει γι'αυτό έριξε και την τιμή..

  • @Dimos
    Θα βοηθούσε λίγο αν παρακολουθούσες το θέμα καλύτερα. Για ένα μαγαζάκι που άνοιξε με συνοπτικές διαδικασίες ημερών μια χαρά είναι.

  • Άσε την φρασεολογία μου και κοίτα λιγο πριν κάτι μηνες που ολοι κοροιδευατε την Aplle που κάνει μηνύσεις..Η κίνηση αυτή της Samsung ειναι ότι πιο γελοίο υπάρχει εδώ και καιρό...Και όχι δεν εχω Iphone...Το λεω για τυχόν παρεξηγήσεις!

  • Καλα.. μερικοι εδω μεσα ειναι πολυ Mac-ακες..

    Λετε οτι ''μυριζει'' συμβολαιο και οτι η Samsung πιανει ''κωτσους'' τους επισκεπτες, και ουτε τον κοπο να επισκευθειτε την πηγη του post δεν κανετε!

    "the Korean giant's offering its Galaxy S II for just $2 sans contract ". Τωρα γλυκο μου fanboy κανε ενα google το "sans" να δεις τι σημαινει. Εκτος και αν περιμενεις να βγει το Siri για να το ρωτησεις.

    Ο αλλος συγκρινει το Apple Store με την τεντα.. του προσωρινου promo/marketing store της Samsung.. ωραιος..

    Οσο για τον αλλο που συγκρινει πωλησεις μεταξυ SGS και iPhone.. Πραγματικα ειμαι σιγουρος οτι απο πανεπιστημιο δεν εχεις περασει απεξω ε; Ερευνα πριν πεις την μπουρδα σου; οχι ε;

    https://www.engadget.com/2011/09/25/samsung-moves-10-million-galaxy-s-iis-pats-itself-on-the-back/

    Αγχωμενους σας βλεπω παντως. Ειναι που απεβιωσε ο "πνευματικος σας πατερας" μαλλον, γι'αυτο.

  • Πραγματικά γελοία η Sammy. Και ξεκλείδωτα να είναι ρε παιδιά και χωρίς συμβόλαιο, έλεος! "Σοβαρή" εταιρία παγκόσμιας κλήμακας και κάνει τέτοια? Δηλαδή ούτε στο δημοτικό να ήταν. "Εγώ άνοιξα δίπλα σου και τα δίνω και δωρεάν! Είμαι καλύτερος!". Πραγματική κατάντια. Δηλαδή να έρθουν στην Ελλάδα τι θα κάνουν? Θα βάλουν πάγκο στη λαική και θα λένε "Έλα πάρε πάρε πάρε πάρε! Καλό S2 έχω με dual core και super amoled στο 1 ευρώ τα πρώτα 10! Έλα πάρε πάρε πάρε!"

  • Οτι και να λέτε,για να φτάσει η Samsung να "χαρίζει" τα κινητά της είτε με με συμβόλαιο,είτε ξεκλείδωτα χωρίς συμβόλαιο...μαλλον εχει καταλάβει ότι πουλάει φρου φρου και αρώματα και τα πρώτα brenchmarks το αποδεικνύουν.Γελοία η στρατηγική της Samsung...προσωπικά νιώθω οτι ήταν λάθος μία τετοια κινηση από πλευράς της,οπως προσωπικα πιστευω ότι κερδίζουν κύρος οι υπόλοιπες εταιρίες που μέχρι τώρα δεν εχουν μπει σε τέτοια ανοητα παιχνίδια,γιατί όπως φαίνεται έχει γίνει εμμονή στην Samsung η Apple.

  • dimo δε ξερω αν το γνωρίζεις αλλά το μισό hardware του i phone 4s είναι κατασκευασμένο από την Samsung. Ακόμη να καταλάβεις ότι όλα γίνονται στο βωμό του χρήματος και της διαφήμισης; Έτσι επωφελούνται και οι 2 εταιρίες. Γι'αυτό καλύτερα να αφήνουμε τις κόντρες και να κοιτάμε λίγο με πιο καθαρό βλέμμα το όλο σκηνικό.

  • ολοι την κοροιδευετε την σαμμυ αλλα αν μενατε εκει διπλα θα ειχατε ερ8ει με τροχοσπιτο περιμενοντας να ανοιξει!!!

  • Ποσο μου αρεσει να βλεπω τα μηλοπαιδα να κοκκινιζουν απο ζορι σαν ωριμα μηλα και να πρασινιζουν απο ζηλια σαν πρασινα μηλα χαχαχαχαχαχα επιτελους κυριοι παραδεχτειτε το η Apple καταφερε να ξενερωσει ακομη και εσας τους ορκισμενους χαχαχαχα Εχω ενα iphone 4 και ενα 2g και δεν προκειται να ξαναδωσω λεφτα σε αυτους τους τσαρλατανους προτιμω να αγορασω Κορεατη και ας ειναι και απο τη λαικη τουλαχιστον δεν 8α κλαψω ποτε τα λεφτα μου

  • Παιδιά χωρίς να μπω στην διαδικασία σύγκρισης κινητών (κορυφαία και τα δυο) όλη αυτή η ιστορία του ανταγωνισμού μας βολεύει αφάνταστα . Μέχρι τώρα παιζαν σε επίπεδο εξοπλισμό τώρα κάνουν προσφορές . Αν και προτιμώ το iPhone δεν τίθεται θέμα εάν το άλλο είναι σχεδόν τσάμπα .Μακάρι να κάνουν και εδώ προσφορές τέτοιες

  • Καλα παιδια εσας αμα σας το χαρισουν μην το παρετε , απλα πεταξτε το στα σκουπιδια . τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα θεε μου. Ξεκολληστε λιγο το μυαλο σας ρε!

  • πρεπει να καταλαβουμε πως αυτη τη στιγμη με την παγκοσμια κριση που υπαρχει οι εταιριες προσπαθουν να διασφαλησουν ή και να διασωσουν αν θελετε, οποιο μεριδιο εχουν σε καθε χωρα..., με οποιοδηπωτε τροπο.... τωρα η κριση δικια μας....

  • Σιγά μην το πετάξουν στα σκουπίδια,θα το πάρουν και θα έχουν να το καμαρώνουν κιόλας,άσε τι λέει ο καθένας εκ του ασφαλούς πίσω απο μια οθόνη.

  • Καλα #kodinos μαλλον παλικαρι μου χαπια παιρνεις και δε ξερεις να διαβαζεις.. Δε μιλησα για το galaxy 2 αλλα το 1..Και καλα κανεις που λες οτι δεν πηγα πανεπιστημιο γιατι αν πηγαινα δε θα παιρνα οσα παιρνω στο εμπορικο ναυτικο.. Εσυ που πηγες λοιπον κατσε χανε την μερα σου στο ιντερνετ που θα σου δωσει να φας. και ψαχνε μεχρι και τις πωλησεις των ταμπον samsung..

  • Νομίζω ότι πλάκα έχουν αυτοί που και καλά κατασκήνωσαν έξω από το μαγαζί το οποίο φαίνεται πως λειτουργεί κανονικά. Μου φαίνονται πακιστανοί πληρωμένοι για να δείχνουν το χαμό που γίνεται όπως στα απλ στορ, μόνο που εκεί δεν τα δίνουν τζάμπα! ΧΑΧΑΧΑ.

  • Παπαδοπουλε ηρεμησε λιγο δεν σου εθιξαν και τη μητερα σου.. Οσο για το σχολιο σου, ο kordimos ανεφερε κι αυτος το 1 galaxy κατι ομως που ειναι ασχετο καθως πλεον κυκλοφορει το 2. απλα το ανεφερες γιατι ειχε χαμηλοτερες πωλησεις απο το 2 και θα φανει η διαφορα με το i phone 4s. Οτι σε συνεφερε δηλαδη.. Πρεπει πρωτα να ερευνας ομως καλα ειπωθηκε παραπανω..

  • Geo25 εδω ειμαι και εδω εισαι φιλε μου..Μετα απο 3 μηνες να μου πεις μονο που θα ψαχνεις για πωλησεις γτ το μηλαρακι θα την εχει καβαλησει τη samsung.. Αν μου εθιγε την μητερα μου τωρα θα ακουγε τη διωξη να του χτυπαει την πορτα να σαι σιγουρος..Τωρα απλα του απαντησα στο υφος που του επρεπε.. Ωραια αφου εκανα λαθος να συγκρινουμε το iphone 4 και το galaxy s στις πωλησεις?? Αυτο με συμφερει??

  • @ Παπαδοπουλος Γιωργος

    Ακομα χειροτερα! Μου λες δηλαδη οτι συγκρινεις τις πωλησεις ενος brand name/family που μολις ειχε δημιουργηθει, μεσα στον πλουραλισμο των Android συσκευων, με ενα αντιστοιχο που α) ηταν και ειναι το μοναδικο smartphone της ιδιας εταιρειας, β) προϋπηρχε 3 χρονια ηδη.

    Το εμπορικο ναυτικο μπορει να πληρωνει καλυτερα, την κριτικη σκεψη δεν σου την εξασκει ομως. Και φαινεται.

  • χαχαχαχα ενταξει βλεπω και σενα!!! Αλλα θα σου κανω τη χαρη και θα το παρω σα δεδομενο.. Με τους καιρους που ερχονται φιλε μου διαλεγω να μαι απ αυτους που πληρωνονται καλυτερα και να μη με δενει τιποτα με την ελλαδα παρα να μαι σκεπτικιστης και να τρωω χθεσινα και προχθεσινα απ την καταψυξη..Ειναι κριμα που θα φτασουμε εκει και ντροπη σε οσους μας οδηγησαν αλλα αν ειναι να διαλεξω προτιμω το πρωτο.. Γτ λες αυτο και δε λες πως ολοι θεωρουσατε οτι ακομα και η πρωτη γενια του γαλαξια ηταν καλυτερη και αυτο θα φαινοταν στις πωλησεις.. Κατι που ουτε καν...βεβαια..

  • καλά μιλάμε dami δεν την παλεύεις..τι είναι αυτα που λες;είπαμε να είσαι fanboy της apple αλλά όχι κι έτσι..

  • παπαδοπουλε παντως περα απο την πλακα καλυτερα που εισαι μακρια απο την Ελλαδα. Σε λιγο καιρο θα ειναι βομβαρδισμενο τοπιο.. Δυστυχως.. Ετσι που την καταντησαν... Την καταντησαμε... Τελοσπαντων εφυγα λιγο.. Δεν εμπλεκομαι αλλο στη μαχη των 2 εταιριων γιατι δε βγαζε πουθενα!! Βαλτε καλα ομως στο μυαλο σας αυτο που ειπα πριν, οτι οι 2 τους συνεργαζονται. Εκεινες πλουτιζουν κι εμεις τσακωνομαστε χωρις λογο.. Παω να παιξω angry birds στο milestone μου! :ρ αει γεια μας!! :-)

  • @ Dimos

    Φιλε μου δεν σχολιασα την στρατηγικη της εταιρειας, αυτο ειναι υποκειμενικο στον καθενα για το τι λαμβανει ως γελοιο η μη. Την επιχειρηματολογια σου σχολιασα, η οποια ειναι τυπου "Άντε γεια ρε φίλε"..

    @ Παπαδοπουλος Γιωργος

    Γυρνας τη συζητηση σε κατι τελειως διαφορετικο τωρα, η οποια ειναι μεγαλη και δυστυχως off topic για το post αυτο.

    Οσο για το τι θεωρουσαμε οτι θα γινει με το Galaxy family οταν πρωτοβγηκε, ειναι αοριστολογια και γενικευση. Αν θυμαμαι καλα παντως, η ιδια η Samsung θεωρησε ικανοποιητικα τα νουμερα πωλησεων ακομα και του 1ου μοντελου.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.